Çin Malı N95 ve Diğer Çin Malları İçin Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

TşK EDiYoRMuSuN

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

sezer_0054

Üye
arkadaşım telefon hafızasına attım ama orda oyunların olduğu yere atamıyorum oasıl olucak

esmer_1990

Üye
Ya kardeşim [ı]n-games'te mynes diye biryer yokki telefonda. N95 8gb ın yazılımını değiştirip wireless falan da atmak istiyorum yardımmm[/ı]

apachi_612

Üye
dijiphone için oyun bilen warsa biri yardım etsin:)

dmrl

Üye
Ya kardeşim maynes filan yok ya taşı kopyala ilet çart curt bişeler yazmışlar başka bişe yoqqq

ulasates2

Üye
Ya kardeşim [ı]n-games'te mynes diye biryer yokki telefonda. N95 8gb ın yazılımını değiştirip wireless falan da atmak istiyorum yardımmm[/ı]
cın malı n95 ın yazılımı degısmez ayrıca wıreless bır parcadır yazılımla olucak ıs degıl

henryes

Üye
yha kardes herkes yazmıs lutfen cvp yazın bende de aynı sorun var ou512 mb hafıza kartı aldım onda games dıye klasor cıkmıor ayrıca telefounun boyutu 8 gb yazıor ama 502 kb hosterıor bıde games klasoru dıye bıse yok ama bsıyden emınım sis.sisx.jar oyunları acmıor sadece .nes oyunları acıyor..lutfen yardımmm games nerde cıkıor solesenız bızde yapacz..

TRErcanTunca81

TRErcanTunca81

Üye

Saol Kardeşim :)

deniz1996

Üye
teşekkürler bnm çin malı n95 8gb de açtı çok saol

yasak122

Üye
walla bende nextcom d 98 war telefondan cok memnunum ama su oyun isi bi cozulse :D
baktım bende games die bi klasor yok onuda arastırırsanız sevinirm
cin malı tel almayın dienleri dinlemeyin telefonlar cok guzel zaten en nihayetinde samsung,nokia hatta sony bile cinde uretilior:D

mahiragalardan

mahiragalardan

Üye
tridentin oyunları çıkacak sabredin hemde ateri oyunu değil fifa ları falan dönüştürecekler java oyun da atılabilecek fakat bu işler öyle kolay olmuyor sabrein yaza doğru bi pc suite bide oyun çıkacak

özgür76

Üye
Arkadaşlar ben bir türlü oyun falan atamadım n95 8 gb e.Galiba bu işin deneyimli olanları var .Yardımcı olurlarsa iyi olur.

veliukav

Üye
KARDEŞ BANA DA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BENİM DİGİPHONE N220 TELEFONUM VAR TELEVİZYON İZZLERKEN SESİ AZ VE EN UYGUN OYUNLAR NELER VE AYRICA HİÇ BİR ÖZELLİGİNİ BİLMİYORUM NE KONUDA YARDIMCI OLURSUN BİLMEM AMAA ..............YİNEDE SAOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..........
[email protected]
05426686122

bekircan-50

bekircan-50

Üye
evet

xxextacy

xxextacy

Üye
ARKADAŞLAAAAAARRR ŞOK ŞOK ŞOK N99İ GAMES KLASÖRÜNÜ BULDUM AYRINTILI BİLGİ AMA OYUN FELAN DENEMEDİM HENÜZ UYGUN OYUNU BULUP YÜKLEMEK SİZE KALMIŞ[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

hmmmm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar hiç boşuna uğraşmayın sabahtan beri oyun arıom hiçbiri açmadı çimn malı diilmi ne olcakki başka

[/QUOTE][/QUOTE]

borisu

borisu

Üye
Kaçak n95 kullandım, usb kablosuyla hafıza kartını görmedi açmadı bile, artı hafıza kartındaki hiçbir oyunu tanımıyor, burnu çok havada umursamıyor sanırım en güzeli çekmecede dinlendirmek :box 3 kuruş fazla vermek lazım, yoksa saçlarınız dökülür asabi olursunuz uykularınız kaçar allah esirgesin :kop:

serg45

Üye
n95 8 gb çin malı olmuyoo varsa başka çok lazım

dichter1903

Üye
m-games diye birşey yoook menülerden seç diyo

***EDİT***

Mesajlarınızda tartışma yaratacak cümleler kullanmayınız

TaN2323

Üye
Ya ArKaDaSım BEN N99İ KULLANIYOM GAMES ADLI DOSYA YOK BİR YARDIM ETSEN ...

fikri23

Üye
emeklerinize sağlık arkadaşım

libii

Üye
yha bunlarında bi bildiği yok bakın bu games klasörü teln kendi hafızasında olur sisteme bağlı o bndede yok byk sorun eer tel hafızasını ortaya çıkarabilirsem paylaşıcam bide bu oyunlar pek zevk vermes zmnında binlerce kez oynadık

Üst Alt