Çin Malı N95 ve Diğer Çin Malları İçin Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

TşK EDiYoRMuSuN

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

fearless06

Üye
bnde çin malı bi telefon kullanıyorum bazı mp3leri bile çalıştımıo kullandığım telefon t-tech E67 keşke almasaydımbu dediniz oyunlarıda indirdim onlarıda çalıştırmıo

yettiulen

Üye
yav bu nokia nın çakması olan nokia e 71 denen fakat alakası olmayan çin malı telefona nası oyun atacağız.
yardımcı olursanız sevinirim...

taxidermist

Üye
arkadaşlar lütfen biri ave tcd 66 için oyun nasıl yuklenir solesin bulamıyorum nolur:agla

fatih_glmz

Üye
arkadaşlar çin malı bir tane n95 telefonum var acaba buna nokia menüsü atabiliyormuyum cvb verirsenz sevinirim...

kaan4141

Üye
slm arkadaşlar bana lazım oyun çin malı telefon oyunları

admiastear

Üye
ya arkdaşlar tama iyi hasta benim telefonda dıgıphone dg5630 bir çinn malı telfonu ama games klasörü yok kaç forum sitesinde bunu soranlar var ma kimse buna cevap vermiyo anca games klasörüne atın diyo bu klasör ben ve birçok telefonda yok normal atıncada galiba olmuyo lütfen biraz bilgi verin arık

masalcı

Üye
n96 temaları var mı??

murat6996

Üye
çalışmıyo arkadaşm

babi001

Üye
arkadaşlar yardım edin ben oyun yüklemek istiyorum chn malı telefon n99-2 model

ridon

Üye
kardeş bu nick kırık yenılersen çok ii olur

Smyrnatek

Smyrnatek

Üye
aynen

hangiboys

Üye
n96 çin malına olmuyormu bu oyunlar ama olmuyor

korsan6200

korsan6200

Üye
arkadaslar ben bellı bır suredır rapıd den bısı ındıremıorum bedava olarak nedenını bılen varsa yardım plss tsskkurler smdıden...

komando1905

Üye
yav kardes ben pcye baglayamadm hafıza kartında hangi klasore atiyim?

iso1989

Üye
mynes die bişi yoq ki menüde

aslan4699

Üye
slm ben de n95 kullanıyorum arkadaşımıkı gıbı bendede games klasoruu yok hafıza kartına atıncada desteklemıyor ne yapmam lazım ayrıca temada olmuyor lütfen yardım edin şimdi den tşkler...

--------------- Ekleme ---------------

komando sen hafıza kartını tak sonra usb ile bagla bılgısayara depolama(en baştakı)seç bilgisayara gelır sonra atarsın

--------------- Ekleme ---------------

yaq arkadaşlar bişe daha soracam ben bıde bu çin malı n95 te bulutla nası dosya atıyosunuz bı yazarsanız ...

ilhankarli113

Üye
site error verior bu arada:hmmm

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
Walla Calısıo Teşekkürler

akrep007

Üye
lan sn başka oyun yokmu

imam46

Üye
(Çin Malı) (Concord 5900) java Destekli (Buna Göre Oyun Varmı)

Üst Alt