Çin Malı N95 ve Diğer Çin Malları İçin Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

TşK EDiYoRMuSuN

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

golgelerimsin

Üye
yaws oyyyyyyyyyyyyyyyyy iyiki bir n 5 imiz var ya 80 tane oyunum var icinde allaha bin sukur:DD:

memoli_mfyd

Üye
Arkadaşlar emege saygım sonsuzdur cinmalı matsu t828 oyun istiyorum lütfen yardım oyun ve nasıl telefona atıp kurcaksak yazarsanız ben ve sitemizdeki diğer t828 kullanıcıları icin büyük bir yardım olur şimdiden tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım deliceozgen e cok tesekkur ediyorum arkadaşım pekı nes uzantılı oyun nerden bulcaz

ARKADASLAR İŞİNİZE YARARMI BİLMEM AMA NES UZANTILI OYUN BULDUM MATSU T828 VE DİĞER CİN MALI MODELLERİCİN UYGUN OYUN LAR BU SİTEDE VAR GİRİN DENEYIN İCİNİZE YARAYA BİLİR

Yabanada yardımcı olurmusun bendede t828 var ama games klasörü yok delici özgen arkadaşımızın dediğini de bu yüzden uygulayamıyoruz yardım ederseniz sevinirim.tşk.

slm ben foruma yenı katıldım ve sıze bu çin malı ve uzun suredır konuşulan soruyu cevap lıyacam
bende cook uyraştım ama buldum çin malı telefonlara şu şekilde oyun atılıyor önce nes uzantılı oyun buluyoruz sonra ya hafıza kartı yada telefon hafızasındaki belleye atıyoruz ondan games ögesıne atıyoruz ondan sonra (yanı kopyalayın yadsa dırek atın )ondan sonra telfon dakı dandık oyunların olduuğu yerı acın orada eğer simulator games yazan yerı bulduysanız ıs bıttı enson orayı açıyoruz ve lıst yazan yerı açıyoruz ve oradakı oyun lar ıste bukadar basıt benı dınledıınız ıcın tesekkur ederım deneyın oluyo benmde anycool t838i var onda oldu :D:d:dartık gerısı sıze kalmıs yakıda msn yı bulursam sıze gene bılgılerımı arz edecem teşekkurlerinizi bekliyorum
bendede t828 var ama games klasörü yok yardımcı olurmusunuz t828 e nasıl oyun atabilirim
şimdiden tşk.

ercan48

ercan48

Üye
trident mb-330t ye oyun nasl indirirm arkadaşlar

kralsony

kralsony

Üye
matsu hk500 nasıl oyun yüklerim bilen varsa mesaj yazsın ?

fbtahsin

Üye
bende trident ct77 var buna nasıl oyun atıcam lütfen yardımm

Antisentimental

Antisentimental

Üye
arkadaşlar ben çin malı n96 almak istiyorum lütfen biraz bilgi verin.. [email protected]

kadiracar2828

Üye
ya bana yardım edin bende trident s193 var bu telefon dokunmatik bu teledonda çalışırmı bana yardım edin lütfennnnnnn dokunmatik telefon bunda next tuşuna basıorum 0olmuyo ban yardım edinnnnnbnnnnn

COCAKOLA

Üye
Bende çin malı general mobile var dst 700 ama oyun yok yardımcı olun bi türlü oyun bulamadım şimdiden tesekkürler

assasinn

assasinn

Üye
benim telefonda çalıştı teşekkürler

manevram

Üye
tridentin sitesinde oyunu desteklediğini sölüyor, ama hiç bi kişiyi oyun oynrken görmedm duymadım nasıl iştir anlamıyorum insnlrı aldatmyı çok seviyolar bu ülkede.bnde bir tridenet maduruyum ayrıca..

bicime

Üye
wentto f71 e oyun yükleyip oynayabilen varsa yardımcı olabilir mi
teşekkürler

123123123123123

Üye
oyunlar donuk oynanıyor bi çareeee

GuideSerdar

Üye
Matsu t828 telefon aldım msn yüklemek istiyorum oyunlar programlar üklemek istiyorum nasıl yükleyebilirm acaba acil yardım lütfen

sais

Üye
hani oyun filan

atrack_06

Üye
çin malı n95 mi

vefasız19

Üye
bunlar bi halta yaramıo kardesim suraya adam qibi çalısan seyler koysanıza

eaglepaw

Üye
n97i için bilgisi olan warmı arkadaşlar acaba ?

atrack_06

Üye
ben 3 sene kullandım ya nasıl oluyo okadar bi tarafınızdan uydurmayın

3 kuruş olurmu en az 500 lira üstüne okutmak lazım

Üst Alt