DoGu_CaN
Üye
Arkadaşlar Bir Konu Açılmış Ve Cevap İstenmeye Çalışılyor.Bu Konu İçerisinde Başka Konular O Konular Üzerine Yeni Konular Açılıyor.Eğer Bilginiz Yoksa ''1.5 Milyon Kişi İllaki Cevap Vermek Zorunda Değpil'' Tipinde Mesajlar Bırakıp Konu Kasmaya Çalışmayın.Eğer Biliyorsanız Yazın Bilmiyorsanız Kapak Yapıcak Şekilde Yazılar Yazmayın.Burası Forum.Özgür Bir Platorm.Ama Bilinçlendirme Platformu.

güldürmeyin beni allah aşkına adam bunun alt yapısını kurmuşsa bunu özelliklerinide zor erişimli olsada yapmıştır ve yayınlamıştır çin malı kötü diyorlar çin malı kötü degil ELEKTİRONİK ALETLER ŞANS İŞİ bu nokia içinde orjinal iphone içinde geçerli ben 2 defa sıfır orjinal nokıa yı geri iade ettigimi biliorum 1 tane faturalı cihazımın kapandıgını biliyorum bunlar ne oluyor o zaman? nokıa iphone isim yapmış bir firma sizlere soruyorum şu iphoneyi çok övenler arkadaşlarınızda ve internetlerde gördügünüzü nie yansıtıyorsunuz ki varmı orjinal iphonede bluetoot yokkk varmı video kaydı yoookkk eee nasıl işse sizin dediginiz işletim sistemi olmayan telefonlarda var bu nasıl oluyor ? açıklamaya kalkmayın çünkü açıklamassınız sizin gibi boş mantıkla düşünün insanları çine yollasar adamlar sizin kopyanızı çıkarırlar üstüne üstlük size inat 2 işletim koyarlar 1 işletimde daha mantıklı düşünüp hareket etmek için 2 gün sonra türkler de yapsın böle bi alet onuda kötülersiniz siz ben eminim yani sözü fazla uzatmıyayım kardeşlerim (ÇİN MALI İPHONE Mİ ALICAKSINIZ TMM ALIN AMA İLK ÖNCE İYİCE ARAŞTIRIN 200 TL DE OLSA PARA BU ÇÖPE GİTMESİNİN ANLAMI YOK ÇÖPE GİTMEZ EN AZINDAN VİDE KAYIT İZLEME MP4 FLASH OLARAK KULLANIRSINIZ ZATEN MESELA DÜKKANA GİRDİGİNİZDE BİLE ARAŞTIRIN CİHAZI İYİCE BAKIN KURCALAYIN EN İNCE AYRINTISINA KADAR MAL ADAMINSA PARADA SİZİN ZAMAN DA ADAMIN DEGİL YA ALLAHIN ZAMANI KİMSEYE GÖRE BİR ŞEY YOK ALANLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM DİER 5 PARA ETMEZ DİEN YORUMZEDE VARLIKLARADA MANTIKLI OLSUNLAR DİYORUM)