Çin Malı iPhone'um Var Yardımcı Olur Musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

DoGu_CaN

Üye
Arkadaşlar Bir Konu Açılmış Ve Cevap İstenmeye Çalışılyor.Bu Konu İçerisinde Başka Konular O Konular Üzerine Yeni Konular Açılıyor.Eğer Bilginiz Yoksa ''1.5 Milyon Kişi İllaki Cevap Vermek Zorunda Değpil'' Tipinde Mesajlar Bırakıp Konu Kasmaya Çalışmayın.Eğer Biliyorsanız Yazın Bilmiyorsanız Kapak Yapıcak Şekilde Yazılar Yazmayın.Burası Forum.Özgür Bir Platorm.Ama Bilinçlendirme Platformu.

ekomago35

Üye
cevaplamaktan nefret ediyorum ama oyun var jar uzantılı her sey destekler
çin malı iphone program indir googlede yaz bu adresi orda tıkla bulursun
need for speed gibi oyunlar var:oke:

--------------- Ekleme ---------------

plunder.com search kısmında jar uzantılı programları indirebilirsiniz.

appstore.jar ytazın bulursunuz

yada iphone.jar yazın çıkıyor

temha56

Üye
slm arkadaslar ben çin vertice ıpohe aldım (telefon acılırken vertıce yazıyor) java uygulamaları açmaya calıstıgım zaman lütfen java yukleme dıyor yani hata verıyor acaba yazılım hatası mı verıyor ne yapablılırım bunun ıcın yardım eder misinizx..

ramowarr

Üye
boşuna aldık yani oyun yüklenmiyorsa

bayserra

Üye
ya hem cakma ıphone almışsınız hemde yazılım program istiyorsunuz onda dogru duzgun işletım sıstemı bıle yok.

ceycey1970

Üye
bende bir iphone 4 aldım rehber alanlarında arayana resim ekle işaretli ama rehbere kayıt yaparken bu bölüm çıkmıyor. ne yapılması lazım bilen varmı acaba?

memati919

Üye
öncelikle SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar ben de çin malı cihaz almayı düşünüyorum ortalama bir haftadır yorumları araştırıyorum yani bana özellik kadarda yorumlarda önemli geliyor çogu arkadaşımız oyun yüklenmiyor program atılmıyor falan filan diyor ben bunun gerçek olmadıgına eminim çünkü diyorlar ya çin mallarında işletim sistemi bile yok muhabbeti var. olmasa o cihaz zaten işlev yapmaz çinliler bunu yapıcak bu cihazın bir sürü özelligi olucak (ORJİNALINDEN FAZLA HEMDE) ve bu cihaza oyun program atılmıcam :) güldürmeyin beni allah aşkına adam bunun alt yapısını kurmuşsa bunu özelliklerinide zor erişimli olsada yapmıştır ve yayınlamıştır çin malı kötü diyorlar çin malı kötü degil ELEKTİRONİK ALETLER ŞANS İŞİ bu nokia içinde orjinal iphone içinde geçerli ben 2 defa sıfır orjinal nokıa yı geri iade ettigimi biliorum 1 tane faturalı cihazımın kapandıgını biliyorum bunlar ne oluyor o zaman? nokıa iphone isim yapmış bir firma sizlere soruyorum şu iphoneyi çok övenler arkadaşlarınızda ve internetlerde gördügünüzü nie yansıtıyorsunuz ki varmı orjinal iphonede bluetoot yokkk varmı video kaydı yoookkk eee nasıl işse sizin dediginiz işletim sistemi olmayan telefonlarda var bu nasıl oluyor ? açıklamaya kalkmayın çünkü açıklamassınız sizin gibi boş mantıkla düşünün insanları çine yollasar adamlar sizin kopyanızı çıkarırlar üstüne üstlük size inat 2 işletim koyarlar 1 işletimde daha mantıklı düşünüp hareket etmek için 2 gün sonra türkler de yapsın böle bi alet onuda kötülersiniz siz ben eminim yani sözü fazla uzatmıyayım kardeşlerim (ÇİN MALI İPHONE Mİ ALICAKSINIZ TMM ALIN AMA İLK ÖNCE İYİCE ARAŞTIRIN 200 TL DE OLSA PARA BU ÇÖPE GİTMESİNİN ANLAMI YOK ÇÖPE GİTMEZ EN AZINDAN VİDE KAYIT İZLEME MP4 FLASH OLARAK KULLANIRSINIZ ZATEN MESELA DÜKKANA GİRDİGİNİZDE BİLE ARAŞTIRIN CİHAZI İYİCE BAKIN KURCALAYIN EN İNCE AYRINTISINA KADAR MAL ADAMINSA PARADA SİZİN ZAMAN DA ADAMIN DEGİL YA ALLAHIN ZAMANI KİMSEYE GÖRE BİR ŞEY YOK ALANLARA HAYIRLI OLSUN DİYORUM DİER 5 PARA ETMEZ DİEN YORUMZEDE VARLIKLARADA MANTIKLI OLSUNLAR DİYORUM) [email protected] AYRIYETEN UNUTMAYIN BU ORJİNAL CİHAZLARIN İMAL KAYIT PORGRAMLARINI VE SERTİFİKA SORUNLARINI HALLEDENLERDE JAPONLAR YANİ BUNUDA DÜŞÜNÜN ARTIK:kop:

gercegigor

Üye
oyun program yüklenebiliyor ama java uygulamalı olması gerekli telefonu hafıza kartı olarak tanıt indirdigin java uygulamasını herhangi bir dosyanın içine kopyala ve telefondan dosyaya girip çalıstır uygulamayı yüklicektir ama uygun bir java programı olursa çalıstırır yada oyun

serdar albayrak

Üye
arkadaşım bu telefonlar da wap ayarları istedinmi telefon modeli desteklen miyor diyor ..... güzel bi iphone 1500 vereceğine 200 ver çinini kullaln daha iyi:D

iz789

Üye
arkadaşlar sciphone i68 4g telefonum geçen hafta elime ulaştı. kullanımı ve

özellikleriyle güzel bir telefon ama yüklediğim java dosyalarından mıdır nedir

yavaşlamaya başladı. telefon hafızasına veya hafıza kartına ulaşmak için uzunca

bekliyordum. önce telefondan hafıza kartına ve telefona format atmayı denedim.

oldu gibi ama yine yavaştı. sonra windowstan telefon hafızasına format attım,

düzeldi gibi. telefon kapalıyken linux (ubuntu) ile usb den bağladığımda hafıza kartı,

telefon hafızası ve 3. bölüm olarak ayrılmış 6 mb bölüm görünüyordu. windowsta

telefonun ikiye ayrılmış hafızasından sadece biri gözüküyor. ben de ubuntuda belki

daha güzel çalışır diye sistem dosyalarının olduğu 3. bölümü önce içindeki dosyaları

ne olur ne olmaz diye bilgisayara kopyaladım. sonra bölüme format atmaya çalıştım

ne çare format atmatı. o bölüm silindi. şimdi telefon açılmıyor. açma düğmesine

bastığımda dokunmatik ekran hafif aydınlanıyor sonra hiçbirşey olmuyor. usb ye

bağladığımda ne telefon hafızası ne de micro sd gelmiyor. bu çinliler ne acaip.

madem sistem dosyaları önemli niye onu görünecek hale getirdiniz. biri gurcalasa

tabii bozulur. başka telefonlarda işletim sistemi filan silindiğini duymadım. telefonun

garantisi de yok. tr de disbirütörü de yok. elimde kalakaldı. Allahtan format atmadan

içindekileri pc ye kopyladım. bölüm geri getirilebilse tekrar kopyalayıp çalıştırılabilir.

içindeki hafıza micro sd gibi bir şey midir acaba? ya da tamiri mümkün mü bilmiyorum.
eğer linuxtan sistem dosyalarına erişiliyorsa. en azından daha üst versiyon yüklenebilir

alan-grup

Üye
merhaba arkadaşlar bende tek sim kartlı ve apple yazılım lı bir iphane 3g 32s war internet ayarlarını yaptığım halde operadan internet hizmetini kullanamıyorum yardım cı olurmusuzuz hangi programı kullanmalıyım teşekkurler .........

Üst Alt