Çin Malı iPhone'um Var Yardımcı Olur Musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Hayaletr

Üye
slm arkadaşlar ben bir telefon gördüm markası vertice wi-fi 600 bu telefon hakkında bilgi verirmisiniz...çin malımı(çün malı olduğunu tahmin ediyorum.Deneyen varsa sağlam telefon olup olmadığı...nasıl oyunlar yüklendigi... şimdiden teşekkürler

eskiakrep

eskiakrep

Üye
a:hmmm

ccemm

Üye
Arkadaşlar kesin ve garantili çözüm çok basit.saatlerdir aramadığım yer kalmadı tüm yazılanlar hikaye.yapacağınız çok basit sim kartınızı herhangi bi tlfona takın ordan wap model no yazın 2222 ye msj atın hemen kapatın.msj gelmeden sim kartınızı çin malı telefonunuza takın ayarlar kütt cebinizde :)) şu an çatır çatır netteyim.herkese iyi günler

alacakusagi

Üye
arkadasim.. anycoolcepforum diye bi arttirirsan bulabilirsin..

mehmet6318

Üye
arkadaşım internet ayarı için ana menü de altta web yazar orya tıkla ordan ayarlar/profil/ wifi tıkla tamam dedikten sonra profil düzenle seçengini tıkla 2.anasayfa tıkla altta düzenle ye tıkla oraya gireceğin sitenin adresini yaz ( ) gibi bitti dedikten sonra profil etkinleştir seçeneğine tıkla bunu yaparsan internete girerken wifi devreye girecektir sim kartın degil telefon güv.kodu 1122

--------------- Ekleme ---------------

blackdawn1

Üye
iyi akşamlar bu telefon sende halen duruyorsa 1 numaralı sorun java oyunların dokunmatik olanlarının piyasada az olması var olanlarında çin malları ilen çok uyuşmaması bir iki site var ben mennunum istersen özelden isim verebilirim ..gelelim wi-fi , turkcell telsim ve avea ayarlarına..hem veri bağlantısı hemde gprs olarak ayarları yapılmaktadır suan ben turkcell in haftalık paketine uyeyim ve bir çok siteye rahatlıkla girebiliyorum...gelelim hangi java uygulamaları benim telime uygun dersen opera mini 4,2 (eng versiyon)ebuddy 0,9v .. ucweb 5,1 ve üstü mig33 facebook java 1,0 ...ayarlarına gelince çok basit ne kullanmak istiyorsan wi-fi ilen gireceksen tüm ayarları java varsayılan yapacaksın..yok eğer ben hattımın üstünden girecem dersen (wi-fi bulamadığın yerlerde) ayarlarını kullanıcıya özel sim1 ve sim2 hangisinde net üyeliğin varsa onu ayarlayacaksın ...çok zamanım yok nette suan üstün körü yazdım boş bir zamanımda detay lı bilgi verebilirim çin malı iphone ve bunlara java .wi-fi ve net ayarları ve gereken programlar için....(java çin malı iphone üzerinde yüklü ise bu bahsettiğim)

mehmet6318

Üye
peki kardeşim çin iphonelerin programlarını indirebileceğim bir site varmı varsa nsıl indireceğimi anlatabilirsen bildiğim kadarıyla bu telefonlara java tabanlı oyunları destekliyor ozaman java tabanlı programları desteklemesi lazım değilmi

bilocan29

Üye
arkadaşlar fillandiya malı iphone var elimde oyun ve program nasıl atabilirim bi yardımcı olur musunuz acaba? teşekkürler

traffics

traffics

Üye
evet ben de çin malı aldım iphone
oyun yükleniyor ama tuş gerektiği iiçin açılmıyor
ona özel bir şey var mı acaba?

benmss

Üye
bendede aynı tel var çin mali iphone arkadaşlar bu model sadece java destekli oyunları çalıştırıyor ama telefona uyumlu olmak zorunda yani kuullanım açısından tuş fonksiyonları olmadıgı için çogu oyunu kaldırmıyor ama telefona uyumlu bir oyun oldugunda çalıştırıyoor bu dediğim programlar içinde geçerli java destekli programlarda çalışır

imam46

Üye
Slm Beyler Usb Ara Kablosunu Pc TAnımıyor Neden (Concord 5900)

safamogol

Üye
telefon modeli m98w mi fabrika ayarlarını yükle şifre 1122 internet ayarları müşteri hizmetlerinden yapılacak ses ise internette programı war

s@n@ne

Üye
arkadaşım çin malı iphonene jar uzantılı java oyunlar bulabilirsn böyle çok oun ve program war telefonunun modelini bulp bu siteden bulablrsn

nctk

Üye
çin malı 6300 telefonum var imeil yüzünden kapandı nasıl açarım

Yeni spot iphone aldım bunda kalem kullanılıyormu parmaklar kalın geliyor

Teşekkürler

anl001

anl001

Üye
(0212) 631 9386
(0539)559 4722 bu numaralardan çin malı telefonunuza program atabilirsiniz bende internette gördüm emin değilim tam

asibear79

Üye
arkadaşlar bende de ıphone var wiless ve diğer programlar calısıyor eyer sirkeci tarafına giderseniz yardımcı olacak cok yer var

erim_17

Üye
merhaba arkadaşlar bende de i phone 3g çin malı var. sorunum şu telefon herşeyi gayet güzel fakat cebimde veya elime aldığımda sessiz modunu etkinleştiriyor ve arayan oldumu duyamıyorum masanın üstündeyken sadece 1 çalışıyor 2 si sessiz de bu sessize alma özelliği kapatılabiliyormu yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

societa16

Üye
arkadaslar hepınıze iyi aksamlar. sorum şu bende çin malı ıphone aldım ve net ayarlarını yapamıorum yardımcı olacak arkadas warsa ozelden soleyebılır mumkun oldukca cabuk cvp verılırse sevınırım... sımdıden cvp yazan arkadaslara tesekkurler.

arkadaslar hepınıze iyi aksamlar. sorum şu bende çin malı ıphone aldım ve net ayarlarını yapamıorum yardımcı olacak arkadas warsa ozelden soleyebılır mumkun oldukca cabuk cvp verılırse sevınırım... sımdıden cvp yazan arkadaslara tesekkurler....

can7

Üye
ona bir java program yükleniyo ve oyun

internet ayarı kullandığın hattın sitesine üye olup ordan sms olarak gönderiliyo sende kaydedicen ben öyle yapıom

kado000

Üye
o oyunu sleyebilirmisin kardeş

arkadaşlar çin malı telefonlarda kendi içinde değişiyor. Bende iphone 3Gs in çakması var. Rahatlıkla wirelessla bağlanabiliyorum. Ama şimdilik wap ve MMS ayarlarını bulamadım. Java destekliyse telefon, java oyun ve uygulama atılabiliyor. Ben java uygulamalarını yükleyebiliyorum. Açıkçası telefonumdan memnunum bu kadar düşük fiyata (bir çok özelliği orjinale benzemesine rağmen) aldığım telefondan çok büyük beklentim yok açıkçası. İnternette dokunmatik tam ekran çalışan oyunlar mevcut. Site ismi verirdim vermesinede bu kadar emekle hazırlanan bu siteye ayıp olur.

wersene be kardeş ya çok aradım ama bulamadım

Üst Alt