iyi akşamlar bu telefon sende halen duruyorsa 1 numaralı sorun java oyunların dokunmatik olanlarının piyasada az olması var olanlarında çin malları ilen çok uyuşmaması bir iki site var ben mennunum istersen özelden isim verebilirim ..gelelim wi-fi , turkcell telsim ve avea ayarlarına..hem veri bağlantısı hemde gprs olarak ayarları yapılmaktadır suan ben turkcell in haftalık paketine uyeyim ve bir çok siteye rahatlıkla girebiliyorum...gelelim hangi java uygulamaları benim telime uygun dersen opera mini 4,2 (eng versiyon)ebuddy 0,9v .. ucweb 5,1 ve üstü mig33 facebook java 1,0 ...ayarlarına gelince çok basit ne kullanmak istiyorsan wi-fi ilen gireceksen tüm ayarları java varsayılan yapacaksın..yok eğer ben hattımın üstünden girecem dersen (wi-fi bulamadığın yerlerde) ayarlarını kullanıcıya özel sim1 ve sim2 hangisinde net üyeliğin varsa onu ayarlayacaksın ...çok zamanım yok nette suan üstün körü yazdım boş bir zamanımda detay lı bilgi verebilirim çin malı iphone ve bunlara java .wi-fi ve net ayarları ve gereken programlar için....(java çin malı iphone üzerinde yüklü ise bu bahsettiğim)