Çin Malı iPhone'um Var Yardımcı Olur Musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

tommy_ak

tommy_ak

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı iPhone'um Var Yardımcı Olur Musunuz
çinmalı tv iphonenin ne sesi,internet ayarları,oyun,program ve döüştürücü bulamadım bana yardımcı olurmusunuz :bilmem: şimdiden teşekkürler :)

tomy_ak

Üye
bana bir cevap verseniz ölürmüsünüz

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
arkadaşım ben de de çin malı var ama ***** cvp yazan yok napalım.

***Edit*** Sitemiz hakkında haksız yorumlar yapmayınız. Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz...

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
siteye lanet diyemezsin ayrıca biz size mümkün olduğunca yardım etmeye çalışıyoruz

tommy_ak

tommy_ak

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kodunu buldum ordan bulabilirmisiniz jfone q90 paris genelde isralce birşeyler yazıyo googlede arattığım zaman ama anlamıyorum

yekta ferdi

Üye
arkadaşlar lütfen tartışmayalım çözüm üretelim

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşım ben de de çin malı var ama bu lanet sitede cvp yazan yok napalım...

Bu, sitenin lanetliğini değil sizin konu açarken yaptığınız yanlışlığı gösterir. 730000 kişinin beğendiği siteyi bir kişi beğenmiyorsa psikolojik sorunlardan olabilir. Kimseye ötme sen diye konuşamazsın. Konuşursan da cevap alamazsın tabi. Bir konu açılırken sadece adminler yardımcı olsun diye mi açılıyor. Tabi ki yine üyeler yardımcı olacak. Arkadaş nazikçe yardımcı olmaya çalıştığını söylemiş. Algılama probleminizi iyi bir çanak anten alarak giderebilirsiniz. Yüz bin sefer söylendi. Yine söyleyeyim. :megafon: Oyun program yükleyemezsin. Biraz araştırsan sormazsın zaten bu soruyu. Anlamış olmanı ümit ediyorum...

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Bu, sitenin lanetliğini değil sizin konu açarken yaptığınız yanlışlığı gösterir. 600000 kişinin beğendiği siteyi bir kişi beğenmiyorsa psikolojik sorunlardan olabilir. Kimseye ötme sen diye konuşamazsın. Konuşursan da cevap alamazsın tabi. Bir konu açılırken sadece adminler yardımcı olsun diye mi açılıyor. Tabi ki yine üyeler yardımcı olacak. Arkadaş nazikçe yardımcı olmaya çalıştığını söylemiş. Algılama probleminizi iyi bir çanak anten alarak giderebilirsiniz. Yüz bin sefer söylendi. Yine söyleyeyim. :megafon: Oyun program yükleyemezsin. Biraz araştırsan sormazsın zaten bu soruyu. Anlamış olmanı ümit ediyorum...

aynen katılıyorum üsteğmenim bende admin veya mod. değilim ama elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum :oke::oke:

valentine1903

Üye
arkadaslar ben normal jar uzantılı oyun yukleyebiliorum suana kadar btane kurabldm dger oyunlar cunku dokunmatkle uyumlu diil bndede o sorun var ama yukleniyor bilginize...

jojoooalim

Üye
oyunları nerde buldun arkadaşım

teori

Üye
evet arkadasın lanet demesi yanlıs ama bu bi gercek bazı arkadasların actıkları konulara kimse cvp vermiyo bilmiyo olabilir ama bilmiyorum diyede arkadasa cvp vermesi gerekir sonucta burası bilgi alıs verisi yapılan bi ortam

Odysseus

Odysseus

Üye
Genelde açılan tüm konuları takip ediyorum ve cevap veriyorum. Başkasının açıp ta takip etmediği konuları bile ben takip ediyorum. Bilmediğim konulara girip te bilmiyorum demek sadece mesaj kalabalığı olur.

EMİRHAN06900

EMİRHAN06900

Üye
bu çin malına tema ve program atılıyormu arkadaşlar yardımcı olurmuusunuz şimdiden saolasınız..

benvarya

Üye
bana anlat yardımcı olayım

--------------- Ekleme ---------------

evet modem drevir ve setup içinde kurulu program attırabilirsin

gurcan86

Üye
tamam sorunuza cevap nokia n73 ayarlarını yükleyin görün

nokia n 73 ile aynı yap gör

bende de çin malı i phone var. Telefonumu ilk aldığımda neresine dokunursam dokunayım ses çıkarıodu ama artık çıkarmıyo bana da yardımcı olursanız sevinirim

ferdy_07

Üye
benim cin mali iphone var 2aydir kullaniyorum telefona gore oyun program bulamadim maalesef ama tek guzel tarafi ^opera mini^yi yukledim rahat rahat nete baglanabiliyorum e-postalari e-maillerimi okuyorum msn programi yukleniyor ve baglanabiliyor (internet ayarlari sebeke tarafindan desteklenmiyor bu telefona, ben kendim elle ayarladim ve oldu) ama opera mini programi gerekli yoksa olmuyor ilgilenen varsa baska ozellikler yazin...

kaya6031

kaya6031

Üye
benim bildiğin çin mallarına oyun yüklenmiyor

kaypaksovalye

Üye
arkadaşlar çin malı telefonlarda kendi içinde değişiyor. Bende iphone 3Gs in çakması var. Rahatlıkla wirelessla bağlanabiliyorum. Ama şimdilik wap ve MMS ayarlarını bulamadım. Java destekliyse telefon, java oyun ve uygulama atılabiliyor. Ben java uygulamalarını yükleyebiliyorum. Açıkçası telefonumdan memnunum bu kadar düşük fiyata (bir çok özelliği orjinale benzemesine rağmen) aldığım telefondan çok büyük beklentim yok açıkçası. İnternette dokunmatik tam ekran çalışan oyunlar mevcut. Site ismi verirdim vermesinede bu kadar emekle hazırlanan bu siteye ayıp olur.

Üst Alt