Haber Çift hatlı nokia moneypenny ekran görüntüsü sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çift hatlı nokia moneypenny ekran görüntüsü sızdı
evleaks sızıntılara devam ediyor. Bu sefer diğer adı Lumia 630/635 olan çift hatlı Nokia Moneypenny ile ilgili ekran görüntüsünü paylaştı. Ayrıca ekran görüntüsü, geçen gün paylaştığımız ekran görüntüsünü onaylar nitelikte: Haber - Windows Phone Blue Kısmi Ekran Görüntüsü Sızdı!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

Bay H

Bay H

Üye
1- Cihazda 8.1 yüklü büyük ihtimalle
2- Kapasitif tuşlar olmayacak.
3- Büyük ihtimalle de 2014 2. çeyreğinde pazara sürülecek.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3- 5" civarı olacak büyük ihtimalle çünkü 3. kolon desteği var.
Benim Lumia 820 ekranı da böyle. Yani 3. kolon yok görüntüde. Ekran çözünürlüğü de direkt cihazdan alındığı için 480x854 (dokunmatik tuşlarla birlikte) olacak.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
3- 5" civarı olacak büyük ihtimalle çünkü 3. kolon desteği var.
4- Büyük ihtimalle de 2014 2. çeyreğinde pazara sürülecek.

3. kolon desteği yokki cihazda, 2014 1. çeyrekte yayınlanır bu cihaz :kıskıs:

PureFood

PureFood

Üye
kapasitif tuşlar var güzel,
o fotoğraftaki yeşilli adam napıyor. :D ayrıca bu telefonda üçüncü kolon olmadığına göre ekran boyutu bizimkilerle eşdeğer ya da yakınında

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu bize ne alt segment olduğu belli olan cihazdan, dağılın bakiim:sopa::sopa::sopa:5"lik model sızıntısına kadar grevdeyim ben:off::hakem::hehe:

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1 ve OozyStaw
narnia16

narnia16

Üye
Kimsenin dikkatini çekmemiş ama kutularla yukarıdaki bar arasındaki boşluk kapatılmış. Çok insan şikayetçiydi bundan :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kimsenin dikkatini çekmemiş ama kutularla yukarıdaki bar arasındaki boşluk kapatılmış. Çok insan şikayetçiydi bundan :D
ss öyle çekilmiş olabilir zaten daha öncedende çogu resim böyle paylaşılıyordu yani öyle bir şey oldugunu düşünmüyorum

narnia16

narnia16

Üye
ss öyle çekilmiş olabilir zaten daha öncedende çogu resim böyle paylaşılıyordu yani öyle bir şey oldugunu düşünmüyorum
Bence öyle çünkü o boşluğu kapatmasalar bu sefer kapasitif butonlarda ekranda olacak ve kutuların gözüktüğü alan iyice daralacak. Tabi ne olur bilinmez ama hoş gözükeceğini zannetmiyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Bence öyle çünkü o boşluğu kapatmasalar bu sefer kapasitif butonlarda ekranda olacak ve kutuların gözüktüğü alan iyice daralacak. Tabi ne olur bilinmez ama hoş gözükeceğini zannetmiyorum.

dostum ben de fark göremedim sanırım gözler gitmiş benim :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
deneme ekran görüntüleri, deneme cihazları bunlar o yüzden öyle duruyor :kıskıs:
Yahu bize ne alt segment olduğu belli olan cihazdan, dağılın bakiim:sopa::sopa::sopa:5"lik model sızıntısına kadar grevdeyim ben:off::hakem::hehe:
bende o telefonu bekliyorum özgür abi :) 6'' çok büyük :kıskıs: donanım güzel hoş ama 5'' tercihim :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Buradaki fark 3G yazması normalde ya H yazar ya da H+ yazar :oke:

PureFood

PureFood

Üye
zaten 3g ile H aynı ama Doğru bizde hiç 3g yazmıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimdeki cihaz Lumia 630. Çift simli 3G desteğine sahip ve Sanal Navigasyon tuşları olacak. Bu cihazın tek sim 4G destekli modeli de Lumia 635 olarak adlandırılacak iki cihaz da 4.5" ekrana sahip olacakmış.

beats

beats

Üye
resimdeki cihaz Lumia 630. Çift simli 3G desteğine sahip ve Sanal Navigasyon tuşları olacak. Bu cihazın tek sim 4G destekli modeli de Lumia 635 olarak adlandırılacak iki cihaz da 4.5" ekrana sahip olacakmış.
wp farklı olacak benzemeyecek dediler önce kısayollar akabinde sanal tuşlar ortada yapılmış birşey yok ama... işte bunlar hep çelişki :cnfsd::allalla::hmmm

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Hala 929 un global versiyonundan haber yok ocaktaki fuara kimse beklemesin 929 un global versiyonunu anca nisan mayısta tanıtılır gibi geliyor bana :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

Üst Alt