Haber Windows Phone Blue Kısmi Ekran Görüntüsü Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Blue Kısmi Ekran Görüntüsü Sızdı!
evleaks bu sefer de Windows Phone Blue'ye ait (olduğunu iddia ettiği) ekran görüntüsüyle karşımızda:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yani?Ben birşey anlamadım abi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sanırsam bildirimlerde vs. Işıklar yanacak :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görsel kapasitif tuşlar yani :) Alttaki 3 tuş yerine, dokunmatik olanları geliyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
çok gereksiz olmuş. 2 turdede dokunmatik zaten ?

Rookie66

Rookie66

Üye
ekran ile beraber duracaksa hoş olur yani :) lumia 1520 nin mesela ekranı 6.2 olsa alt tarafa doğru ekran uzasa ve bu tşlarda ekranda olsa mikemmel olur.

csH

csH

Üye
:tşk: ben de bişey sandım :D

braayn

braayn

Üye
ekranı alta doğru genişletirsin dokunmatik kısmına bu tuşları alırsın oyun ve videolardada bu tuşlar kaybolur ama elini getirdiğinde veya bir el hareketi ile bu buşlar oyunde veya videoda çıksa süper olur win 8 de Windows tarafında Mouse imlecini en sağ yukarı getirdiğinde tuşlar çıkıyorya aynı olay burda olsa süper olur ve ekranı daha iyi kullanırsın hadi hayırlısı bakalım

efege

Üye
Saçma.

Rookie66

Rookie66

Üye

Böyle kötümü hiç ?

goktas19

goktas19

Üye
Buda ileride normal tuşların kalkma olasılığını baya güçlendiriyor o zaman

4MaGuS

4MaGuS

Üye
saçma şuan guzel zaten ayrıca biz menü tuşunu bildirim ışığı olarak beklerken bunlar ne yapıyor bunun yerine daha farklı şeyler yapın ya

OozyStaw

OozyStaw

Üye
kaldırılacağı ile ilgil bir şey yazmıyoru ya ben gördüm evleaks twitterdanpaylaşmıştı bu sanırsam bildirim ışığı ekran birleşecek osla tam görüntü gelirdi :hmmm

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için pek fazla bir değişiklik yok sanki öle görünüyor :hmmm

respection123

Üye
Yok benim anlamadıgım diğer tuşlar ne iş yapcak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yanlış anlamayı düzeltelim. Haberde belirtilen dokunmatik Navigasyon tuşları mevcut gelecek bir özellik değil. Üreticilerin yeni cihazlarda kullanacağı bir opsiyon.

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw

respection123

Üye
bir yanlış anlamayı düzeltelim. Haberde belirtilen dokunmatik Navigasyon tuşları mevcut gelecek bir özellik değil. Üreticilerin yeni cihazlarda kullanacağı bir opsiyon.
yeni gelecek cihazlar için uygun ve güzel :) Bir an diğer cihazlara atacaklar sandım :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu özellik telefon üreticilerine göz kırpan bir özellik :) sanırım onların isteği doğrultusunda yapılan bir şey diye biliyorum ben bunu :)