Haber Çift hatlı nokia moneypenny ekran görüntüsü sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
4.5"e üç kutu hani yoktu geleceğinin sinyali olabilir mi ? sonra wp farklı olacak benzemeyecek dediler önce kısayollar akabinde sanal tuşlar ortada yapılmış birşey yok ama... işte bunlar hep çelişki :cnfsd::allalla::hmmm
üç kutu nerede var arkadaşım yok gelmiyecek o bize rahat olun

beats

beats

Üye
:tşk: ü unutmuşuz onla değiştirelim bari :)

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
@papakudioflu nün eklediği bilgiyi okudun mu ? ilk sayfadaki resme baktın mı ? 3 kutucuğun 5" altına gelmeyeceğini ifade etti belfiore ekran görüntüsü alınan cihazın 4.5" olduğu söyleniyor ?
evet ikimizde aynı şeyi söylüyoruz şuan neyse demin sen 3 kutucuk niye var yazınca yazmıştım galiba o düşüncen değişti şuan

• Beğen
Tepkiler: beats
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu nün eklediği bilgiyi okudun mu ? ilk sayfadaki resme baktın mı ? 3 kutucuğun 5" altına gelmeyeceğini ifade etti belfiore ekran görüntüsü alınan cihazın 4.5" olduğu söyleniyor ?
ben resimde 3. Extra kolonu göremiyorum ama:hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evleaks bugün bir ekran görüntüsü daha paylaştı:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
nofear3458

nofear3458

Üye
ekran üzerindeki kapasitif tuşlar hiç hoş değil bence,ekranı daraltıyor ve hiç hoş durmuyor.mevcut kapasitif tuşlarla devam edip start tuşunu bildirim ışığı olarak kullansalar daha iyi olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yapılan yorumlara göre:

Lumia 630 -> Çift hatlı olan model
Lumia 635 -> Tek hatlı olan model.

Bu çıkacak cihazlarda "Nokia" ibaresi yer almayabilirmiş.
Ekran çözünürlükleri 854×480.
Ekran üzerindeki tuşlar için çözünürlük genişletildiğinden, söz konusu tuşlar normal ekran alanından çalmamış oluyor.

Ayrıca ana ekrana eklenmiş Asphalt 8 kısayolundan dolayı cihazların 1 GB Ram'li olduğu tahmin ediliyor.

Bunun dışında bir diğer tahmin ise üzerlerindeki işlemcinin Snapdragon 400 olabileceği yönünde...

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
İyide asphalt8 512'de de çalışıyor 1Gb ne alaka anlamadım :allalla:

IVI-Elia

Üye
cihazın Nokia markası ile gelmeyeceği iddiaları var sizce doğru mu yoksa hurafe mi? :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
cihazın Nokia markası ile gelmeyeceği iddiaları var sizce doğru mu yoksa hurafe mi? :D

Evet söylentiler o yönde.
Üzerinde ne yazdığı önemli değil, içindeki sistemi geliştirsinler yeter :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt