goktas19
Üye
CFW Sonrası Orj.Fw ye Dönmede Gelişen ve Gerileyen Olaylar
Arkadaşlar yakın bir zaman önce ilk cfw mi atmıştım ama cfw yi beğendim ve kendime uygun bir cfw bulamadığım için orj.fw ye döndüm orjinal fw ye döndükten sonra telefonda gelişen iyi ve kötü olaylar...
1.Telefon şarj meselesi sanki kökten gitti 1-1.5 saat şarj ediyorum 2-2.5 gün kullanıyorum int. girdiğim(Yaklaşık Sürekli) halde...
2.Telefona cfw attığımda cfw de sorun vardı int. donuyordu ve tekrar açmak gerekiyordu ve bu sorun hala devam ediyorum.
3.Youtube gibi video izleme yerlerinde video izlemem zorlaştı 2-3 kere tekrar açmak zorunda kalıyorum.(Int. ile alakası yok farklı int. lerde denedim )
4. Sonrası bileğiniz sorunlar...
Bu kötü yanlara çözüm var mı?
1.Telefon şarj meselesi sanki kökten gitti 1-1.5 saat şarj ediyorum 2-2.5 gün kullanıyorum int. girdiğim(Yaklaşık Sürekli) halde...
2.Telefona cfw attığımda cfw de sorun vardı int. donuyordu ve tekrar açmak gerekiyordu ve bu sorun hala devam ediyorum.
3.Youtube gibi video izleme yerlerinde video izlemem zorlaştı 2-3 kere tekrar açmak zorunda kalıyorum.(Int. ile alakası yok farklı int. lerde denedim )
4. Sonrası bileğiniz sorunlar...
Bu kötü yanlara çözüm var mı?