CFW Sonrası Orj.Fw ye Dönmede Gelişen ve Gerileyen Olaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
CFW Sonrası Orj.Fw ye Dönmede Gelişen ve Gerileyen Olaylar
Arkadaşlar yakın bir zaman önce ilk cfw mi atmıştım ama cfw yi beğendim ve kendime uygun bir cfw bulamadığım için orj.fw ye döndüm orjinal fw ye döndükten sonra telefonda gelişen iyi ve kötü olaylar...

1.Telefon şarj meselesi sanki kökten gitti 1-1.5 saat şarj ediyorum 2-2.5 gün kullanıyorum int. girdiğim(Yaklaşık Sürekli) halde...
2.Telefona cfw attığımda cfw de sorun vardı int. donuyordu ve tekrar açmak gerekiyordu ve bu sorun hala devam ediyorum.
3.Youtube gibi video izleme yerlerinde video izlemem zorlaştı 2-3 kere tekrar açmak zorunda kalıyorum.(Int. ile alakası yok farklı int. lerde denedim )
4. Sonrası bileğiniz sorunlar...
Bu kötü yanlara çözüm var mı?

Kedi Yavrusu

Üye
cwf at :ehe

By_Casparov

By_Casparov

Üye
orjinal fw ne modlama yap sorununa göre :yuru

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde sizin gibi cfw kullanırdım ama sunu diyim bırakın artık S^3 e geçin bn 5800dan sonra c6-01 e geçinde sanki elimde uzay gemisi varmış ve onu bn sürüyorum gibi hisettimhatta porsheden inip bugattiye binmiş gibi oldum diyem yok illa bn S^3 de güncelleme sıkıntısı bi ananyı bile kaç ayda verdiler bella nolur bilmem flen diosaznı android derim :)

Kedi Yavrusu

Üye
bnde sizin gibi cfw kullanırdım ama sunu diyim bırakın artık S^3 e geçin bn 5800dan sonra c6-01 e geçinde sanki elimde uzay gemisi varmış ve onu bn sürüyorum gibi hisettimhatta porsheden inip bugattiye binmiş gibi oldum diyem yok illa bn S^3 de güncelleme sıkıntısı bi ananyı bile kaç ayda verdiler bella nolur bilmem flen diosaznı android derim :)

yahu tamam modsun falan ama ben patlıycam artık

-modluğu kafaya takmadan laf sayma mode on-

iyi ki bi c6-01 kullanıyorsun! yorumların birinde nokia 701 için "n8'i çöpe at c6-01" falan demişsin gören de n8'i ezer sanacak!yoook tek farkı kamera dimi. değil canım. güçlü bir ekran kartı var, c6-01'in kastığı oyunlarda kasmaz, tüm sürümler n8 için sızdırılır öncelikle, ve n8 'i çöpe attıktan sonra c6-01 sigara külü gibidir.n8'i geçtim. elindeki telefonu o kadar büyüttün ki, sanıyorum kumbarandan biriktirdiğin parayla aldın o telefonu. uzay gemisiymiş. tamam övme demiyorum ama abartma. her symbian konusunda gereksiz yere, olmadık yere c6-01 övmüşsün. daha telefonu görmeden tiksindim

-modluğu kafaya takmadan laf sayma mode off-

• Beğen
Tepkiler: XER01
fatih54102

fatih54102

Üye
yahu tamam modsun falan ama ben patlıycam artık

-modluğu kafaya takmadan laf sayma mode on-

iyi ki bi c6-01 kullanıyorsun! yorumların birinde nokia 701 için "n8'i çöpe at c6-01" falan demişsin gören de n8'i ezer sanacak!yoook tek farkı kamera dimi. değil canım. güçlü bir ekran kartı var, c6-01'in kastığı oyunlarda kasmaz, tüm sürümler n8 için sızdırılır öncelikle, ve n8 'i çöpe attıktan sonra c6-01 sigara külü gibidir.n8'i geçtim. elindeki telefonu o kadar büyüttün ki, sanıyorum kumbarandan biriktirdiğin parayla aldın o telefonu. uzay gemisiymiş. tamam övme demiyorum ama abartma. her symbian konusunda gereksiz yere, olmadık yere c6-01 övmüşsün. daha telefonu görmeden tiksindim

-modluğu kafaya takmadan laf sayma mode off-

aman silentone buraya gelmesin valla yanlıslıkla ban yer:islik

SilentOne

SilentOne

Üye
walla arkadaşa bişiler demek isterdimde dediqim şeyler sonunu kesin silerler üyeliqi oyuzden demiyom adam sadece gpu bile olmayan telefonla karşılaştırıyor bu bir 2.cisi n8,c7,c6-01, işlemci ram gpu aynı sadece n8 de camera hdmı bu c7 nfc var c6 dada ekran farklılıqı ve sesi biraz daha fazla hani arkadaş dio yok n8 çok iyi die aralarında pek bir fark yok hdmı ve kamra dışında bide c6-01 ekranı daha kaliteli :)

----------Eklendi @ 12:24:02 ---------- Yazıldı @ 12:20:51 ----------

ha bu arda bn cep harçlıqı ile almıyom kendi kazandığım para ile alıyom telefon kıyafet eşya senin gibi baba parası yemiyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt