r@sim
Üye
madem o kadar zekalısın sen yap ozam ne alaka biz ne dedik sen ne diyorsun modları herkes bir şekilde bir yerde getiriyor ama izinsiz değil zaten adamlar paylaşıma açık hale getirmişler yani izin falan gerekmiyor indirmen için oraya konulmuş burdaki konu farklı bu arkadaşın paylaştığı cfw başkasının kendine göre binbir emeklerle hazırladığı bir cfw ve bu arkadaş bütün bu emekleri hiçe sayarak izin almadan paylaşmış bizde dediki o emeğin hatrına bir mesaj atıp bir teşekür edip gönlünü alarak payylaşsaydı daha iyi olmazmıydı ne ben nede başkası bişey demezdi bu çalıntıdır başka bişey değil yani siz kimi neyi savunuyorsunuz yani ben bu konuyla muhatap dahi olmam yapılan bir haksızlık var kim olsa emeğini hiç uğruna vermez ayrıca sen bir insanın ne olduğunu konumunu durumnu bilmeden yorumunu yaparken haksızlık boyutunu aşmadan yorum yap benim en azında bana şahsıma ait bir kaç tane mod var bunlar sadece bana ait bunları bilmeden karşındakini tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru ne zamandır bu sitedeyim hemen hemen herkes tanır beni haksız yere yorum yapıp yada haksızlık yaptığımı haksız yere birisi hakında konuştuğumu gördünüzmü hak varken neden haksızlığı savunuyorsunuz ve artı yorum yaparken insanları zedeleyecek kadarda ileri gidiyorsunuz ayıp be burda benim savundüğum konun haksızlığını söyle bana hem emeğim çalınacak hemde kişisel haklarımıa tecavuz edilecek adelet anlayışına hayran kaladım

Rasim anlamış gerçi ama. Kendimi ön plana çıkarmak gibi bir kaygım yok. Ben senin fikrine katıldığımı söyledim yanlış olmasın.