CFW De Son Nokta ( Performans, Görsellik + Kalite ) 5800 & C6 4x3 / 4x4 / 5x4

Sponsorlu Bağlantılar

muaet

Üye
    Konu Sahibi
CFW De Son Nokta ( Performans, Görsellik + Kalite ) 5800 & C6 4x3 / 4x4 / 5x4
CFW De Son Nokta ( Performans, Görsellik + Kalite ) 5800 & C6

Bundan Ötesi Yok !

Eskisinden Çok Çok Daha Güzel Ve Çok Çok Daha Hızlı Olan Bir FW Çıkardım Meydana

İşte Bir Kaç tane Ekran Görüntüsü

CFW'nin İçinde Bir Sürü Mod Çeşitleri bulunmaktadır.

Performans Olsun Görsellik olsun Kalite Olsun Birazda Orijinallik Olsun Tüm Modlar Mevcuttur

Bu CFW bir Çok Kişi Taradından Denenip Beğenilip İlgi Görmüştür

Kendi Düzenlediğim CFW olarak Diye Söylemiyorum Bu Zamana Kadar Kullandığım Ve Memnun kaldığım Tek CFW Budur

CFW De Son Nokta Bu Dur.

Menü Düzenlerine Göre İstediğinizi İndirin

--- ---

Kurulum

JAF KULLANIMI

NOT:Telefonunuzu kapatın ve hafıza kartınızı çıkarın.

1- JAF Emulator İle Açın
2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.Biraz bekleyin
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin
4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak RM-356_51.0.006_prd.core.C0r seçin
5- PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
7- Şimdi FLASH'a Basın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Ardından Bir Uyarı Daha Gelcek Ona Da Evet Dedikten Sonra Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.
9- Tel Açılıp PIN Ekranı Gelene Kadar Bekleyin. Gelince USB Kablosunu Çıkarabilirsiniz.

Not: Rar Dosyalarının İçinde ThinkChange Adındaki Klasörü Direktmen hafıza kartına atıp evet Diyin. Daha Sonra Araçlardan Autoİnstaller Progra mına gidip Kuruluma Başlayın Gerekli Programlar Yüklenecek

Güle Güle Kullanın

ThE_kOnT'tan alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: Kambaa ve tug-rul

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
alıntı bu

----------Eklendi @ 16:10:30 ---------- Yazıldı @ 16:09:17 ----------

ne zamanın cwf si kardeş

tug-rul

tug-rul

Üye
ellerin dert görmesin gerçekten güzel paylaşım emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT
nereharme

nereharme

Üye
bu the_kont un cfwsi belirtmiş zaten:)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nokia c7 için olanı varmı bunun??:hmmm

alpmurat

Üye
dostum rehberde "ı" ve "i" sorunu varmı yok ise yüklemeyi planlıyorum...

r@sim

r@sim

Üye
muaet denilen arkadaşa soruyorum paylaşıma karşı değilim ama binbir emekle hazırlanan bu cfw lerin bu şekil kopyalayıp hemde aynı sitede yayınlamak ne kadar doğru emeğe saygı çerçevesinede hadi yapmak istedin kime danıştın kimden izin aldın bunu yapsan ilk başta ben en azında cvpsız bir teşekür eder giderim şu an bu cfw nin orjinali bir tanesi benim tarafımda bir tanesi kont kardeşim tarafında yayında kont kardeşimin yayınladığı benim cfw min üzerinde bazı değişiklikler yaparak ve kont kardeşin kafasına göre bazı modlamalar yaparak yayınladı zaten ikimiz o cfw yi ortak bir çalışma yaptık neticede bu cfw ikimizin emeği ile düzenlenmiş bir cfw dir ve asla sıradan bir cfw değildir ve şu ana kadar yayınlanan en sorunsuz cfw dir dünyanın emeği ve zahmeti zamanı bu cfw ye harcandı ben kendim 40 güne kadar uğraştım ve kont kardeşim de o kadar üğraştı peki oraya alıntıdır demen bu işi kapatıyo ve seni haklı konumunamı getiriyor tamam öyle ise hepimiz kafamıza göre beğendiğimiz bin bir emekle hazılanan paylaşımları getirip alıntıdır deyip yayınlayalım ve işin içinde sıyrılıp çıkalım sana soruyorum yaptığın iş ne kadar doğru eğer hazm ediyorsan sorun yok

catlax66

catlax66

Üye
tartışma ortamı yapmamak lazım özgür yazılım lisansını bilen bilir aynı onun gibi yapılan ürünü kamuoyuna kodlariyla vermek lazım ki gelişebilsin özgürleşsin ürün kapalı lisans anlayışından kurtulmak lazım yapılan malın emeğini bilmek ama peşine düşmemek lazım bence sonuçta paraverip satılmıyor ve burası bi paylaşım sitesi paylaşmak güzeldir, ama yapılan ürünlerde kişiliği ön plana çıkarmamak lazım derim.. Hayırlı geceler arkadaşlar..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
güzelmiş :)

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
tartışma ortamı yapmamak lazım özgür yazılım lisansını bilen bilir aynı onun gibi yapılan ürünü kamuoyuna kodlariyla vermek lazım ki gelişebilsin özgürleşsin ürün kapalı lisans anlayışından kurtulmak lazım yapılan malın emeğini bilmek ama peşine düşmemek lazım bence sonuçta paraverip satılmıyor ve burası bi paylaşım sitesi paylaşmak güzeldir, ama yapılan ürünlerde kişiliği ön plana çıkarmamak lazım derim.. Hayırlı geceler arkadaşlar..

dediklerimi okumadın yada anlamadın ben paylaşıma karşı değilim ama bunun bir yolu uslubu yöntemi var özelikle belirtim herkas özgürce paylaşım yapabilir anlatığım bu değil şimdi senin günlerce aylarca emek verip günün gece gecenin gün olduğu bir çalışman işin yada emeğin bir anda senin haberin olmadan başkaları tarafında çalınmış bu durum seni memnun edermi samimice konuş senin özgürlük anlayışın buysa benim diyecek lafım yok ve bu adalete görede hak hiç bir zaman yerini bulmaz bulamaz bunu nasıl savunursunuz aklım almıyor habersizce çalınana özgürlük diyorsunuz helel:allalla:

catlax66

catlax66

Üye
dediklerimi okumadın yada anlamadın ben paylaşıma karşı değilim ama bunun bir yolu uslubu yöntemi var özelikle belirtim herkas özgürce paylaşım yapabilir anlatığım bu değil şimdi senin günlerce aylarca emek verip günün gece gecenin gün olduğu bir çalışman işin yada emeğin bir anda senin haberin olmadan başkaları tarafında çalınmış bu durum seni memnun edermi samimice konuş senin özgürlük anlayışın buysa benim diyecek lafım yok ve bu adalete görede hak hiç bir zaman yerini bulmaz bulamaz bunu nasıl savunursunuz aklım almıyor habersizce çalınana özgürlük diyorsunuz helel:allalla:

Kardeşim seni ve paylaşımlarını takip ediyorum ben zaten ve hoşumada gidiyo şimdi paylaşan arkadaşıda savunmuyorum sadece görüşümü paylaşmak istedim kardeş alıp düzenleyip ben yaptım deyip kişilerin emeklerini çalmamış ki. Tamam uğraşıyoruz benimde cfw m var internetim ve zamanım müsait değil paylaşamıyorum cfw olarak fakat ama burda görmediğim bi mod görüyorsam paylaşıyorum isteyen çalabilir isteyen emeğe saygı duyup teşekkür edebilir. Forumdaki q ve f klavyeyi ben kendim düzenledim mesela bu tüm kişilerce farklı platformlarda da paylaşılsa benim hoşuma gider para alıp satmıyorum ya, özgür lisans gelişimin habercisidir.

nereharme

nereharme

Üye

Ona kaldıysan sende temiz port buluyorsun modifiye edip sunmak için. Bunu izin alarak mı indiriyorsun yabancı forumlardan? Arkadaş haklı eğer izinsiz paylaşılmasını istemiyorsa böyle bir platformda yayınlaması zaten yanlış. Kendine özel bir şey olduğu için bunu noter tarafından tasdikletmeli. Şu anda anda öyle bir ne düzenleme var ne de kanun. Tamam yapılan alıntılarda mahlasın küçücük yazılarla belirtilmesine bende karşıyım. Adam emek verdiyse saygı gereği konu sahibini açık ve belirgin bir şekilde belirtmek daha doğru olur. "Paylaşılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur"

catlax66

catlax66

Üye
Ona kaldıysan sende temiz port buluyorsun modifiye edip sunmak için. Bunu izin alarak mı indiriyorsun yabancı forumlardan? Arkadaş haklı eğer izinsiz paylaşılmasını istemiyorsa böyle bir platformda yayınlaması zaten yanlış. Kendine özel bir şey olduğu için bunu noter tarafından tasdikletmeli. Şu anda anda öyle bir ne düzenleme var ne de kanun. Tamam yapılan alıntılarda mahlasın küçücük yazılarla belirtilmesine bende karşıyım. Adam emek verdiyse saygı gereği konu sahibini açık ve belirgin bir şekilde belirtmek daha doğru olur. "Paylaşılmayan bilgi unutulmaya mahkumdur"

Arkadaşım eğer kendin kod yazabiliyorsan tamam susacam ne yanlış anlandim ya bu kadar olur birlikten bereket doğar bu ruh bu forumda olmazmış onu gördüm belli başlı kişiler kendilerini ön plana çıkartıyo bence yanlış emek harcadın paylaşma sat o zaman kardeş ne deyim. Özgür yazılımları araştırın biraz nasıl gelişmiş ve şuan windowsa nasıl çok iyi bi alternatif olmuş bunu bu sistemede yaymak zor değil fakat ruhu yakalamak lazım. Bundan sonraki mesajlara cevap vermeyecem tartışma ortamı yapmayalım lütfen benim şahsi görüşüm bu ve köklü projeler böyle gelecek..

r@sim

r@sim

Üye
halen beni anlamadan yorum yapıyorsunuz ya canım arkadaşlar paylaşıma karşı olmadığımı defalarca anlatım ben izinsiz kopyala yapıştıra karşıyım bu cfw bizim modladığımız gibi paylaşılmış herhangi bir değişiklik yok ve en önemlisi habersizce yapılan bişey ben kendime tabiki sağlam bir port bulup onun üzerine modlama yapıyorum daha doğrusu herkes böyle yapıyor bu arkadaşımızda aynı şeyi yapsaydı kim ne diyebilirki nokianın çekirdek cfw lerini herkes alıp kulanıyor ama kendisine göre modlama yapıyor kimse bunu için zaten izin almaz ama çalışma emek ökişye aitse izin alacak ya neden günlerce üzerine çalışılmış emek harcanmış bir cfw yi olduğu gibi paylaşmış hemde izin almadan habersizce ve sizde çalana destek veriyorsunuz iyi çalışmalar çalarak olmaz iyi hizmetlerde çalarak olmaz izin alınsaydı herkes kendisine göre insandır bunları burda asla konuşmam benim kızgınlığım habersizce emeği hiçe sayarak yayınlaması rekabet böyle olmaz böyleleri sizlerden aldığı destekle herşeyi yapar neden pamasınki ne gerek varki çalışmaya rahat hazır pişmiş yemek varken değilmi bunlra destek verenlere sadece şaşırıyorum tekrar helel size

not tekrar diyorum benim kızgınlığım emeğe olan saygısızlık içindir paylaşıma değil
çalana destek verenlerde iyice düşünsünler ellerini vicdanlarına koysunlar
ona göre konuşsunlar

adilasi

Üye
paylaşıma isim vermeyende, verende, yükleyende herkes hatalı. bi kere biz bu cfw leri nokia'dan izinsiz ve yasadışı olarak kullanıyoruz ve hackliyoruz (tüm yasalar ve telif hakları çiğneyerek) böyle paylaşımların tümü yanlış ama yinede verimli ve stabil kullanım için yapıyoruz. bazı arkadaşlar saolsun kendi yaptıkları yada başka bi yerde gördüğünü link vererek paylaşıyor. bencilliğe gerek herkesin eline sağlık.

r@sim

r@sim

Üye
zaten herkes nokianın çekirdek cfwlerini kulanıyor bunu zaten nokiada biliyor alsınlar çekirdek cfw yi kendilrine göre modlayıp paylaşsınlar buna kim ne diyebilir ama allahtan revamı günlece hata aylarca biri üğraşsın emek versin başkasıda hiç bişey yapmadan kopyala yapıştır taktiği ile alsın paylaşsın bu nasıl emektir ve bunada teşekür edip eline sağlık demek hayret verici emeği verenini hiçe saymak ondan habersiz izin almadan paylaşmak vicdansızlıktan başka bişey değil ama o emeğin hatrına haber izin alınarak yapılsa amena bu kadarına pes bu gibi çalana destek veran vicdana pes doğrusu

manyag

Üye
şimdi sen modları yabancı sitelerden indiriyon örn 2 ev ekranını boş hale getirme bunu fw gomuyon eger gerçekten çalıntı yapmcksan rasim kardeş pht takımı fw yapda gorsun maxicep ama senin zeka buna yetmez bırak maxicepteki uyeleri toplasan genede yapamazlar

Üst Alt