YENİ -> FW'de Son Nokta Final C6 Tabanlı 5800 = .007 / .101 / 4x3 / 4x4 / 5x4 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
YENİ -> FW'de Son Nokta Final C6 Tabanlı 5800 = .007 / .101 / 4x3 / 4x4 / 5x4 Menü
Şu Anki Ram Değeri :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Arkadaşlar FW de Son Nokta FW sini Yükleyen Arkadaşlar Bilir..
Bu FW onun Gelişmiş Versiyonu

RM-356_52.0.007 >> 4X3 Menü

RM-356_52.0.007 >> 4X4 Menü

RM-356_52.0.007 >> 5X4 Menü

RM-356_52.0.007 KURULUM

NOT:Telefonunuzu kapatın!!!

1- JAF Emulator İle Açın ve GO Deyin

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.15-20 saniye bekleyin

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.)
Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak RM-356_52.0.007_prd.core.C0r dosyasını seçin.

5- PPM Tıklayıp RM-356_52.0.007_prd.rofs2_C6_ThE_kOnT_4x4_menü_Özel_D üzenleme_FİNAL.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Ardından Bir Uyarı Daha Gelcek Ona Da Evet Dedikten Sonra Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.

9- Tel Açılıp PIN Ekranı Gelene Kadar Bekleyin. Gelince USB Kablosunu Çıkarabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------

RM-356_52.0.101 >> 4X3 Menü

RM-356_52.0.101 >> 4X4 Menü

RM-356_52.0.101 >> 5X4 Menü

RM-356_52.0.101 KURULUM

NOT:Telefonunuzu kapatın!!!

1- JAF Emulator İle Açın ve GO Deyin

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.15-20 saniye bekleyin

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.)
Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak RM-356_52.0.101_prd.core.C0r dosyasını seçin.

5- PPM Tıklayıp RM-356_52.0.007_prd.rofs2_C6_ThE_kOnT_4x4_menü_Özel_D üzenleme_FİNAL.V01 Seçin.

6- Şimdi FLASH'a Basın

7- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Ardından Bir Uyarı Daha Gelcek Ona Da Evet Dedikten Sonra Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.

8- Tel Açılıp PIN Ekranı Gelene Kadar Bekleyin. Gelince USB Kablosunu Çıkarabilirsiniz.

Çok Yakında Özellikleri De Gelecek..

• Beğen
Tepkiler: yunus3787, lasta ve evsel.atiq

tahacan1

Üye
Elıne saglık kardesım..SUper..

Zebani88

Üye
T9 nasıl peki?
C6 tabanlılarda çoğu kelimeyi tanımıyordu, sözcük eklemek falan da problem oluyor.
Acaba bu da diğerleri gibi sorunlu mu

• Beğen
Tepkiler: TheKatil
ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
İlk Başlarda Sorun Oluyor Evet Ama Autoinstaller De Programları Kurduktan Sonra Kullandığın Kelimeleri Birerkez ekledikten sonra hiçbişey kalmıyor telefonu kapatıp açsanız bile çünkü Custom Dictionary Programını Da Otomatikl Kurulan Dosyaların İçine Ekledim :D
Böylece Kelimeleri Birerkere Yazdıktan Sonra Telefonu Kapatıp Açsanız Bile Hiçbir Sıkıntı Yaşamayacaksınız ;)

Güle Güle Kullanın..

degirmenci01

Üye
hocam emeğine sağlık ancak uda.fpsx uzantılı dosya çıkmadı 52.101 4*4 içerisinden

technicker

technicker

Üye
Bi deneyelim bakalım

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
şimdi sayın kont :D sana bi soru.. ayarlar-Bağlantı - yönetim ayarları kısmında Net Ayarları diye bi bölüm varmı? Voip ayarlarının yapıldığı menü yani.. yoksa benim için bu fw çöp olr hemen -repi basarım =D

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sayın kont :D sana bi soru.. ayarlar-Bağlantı - yönetim ayarları kısmında Net Ayarları diye bi bölüm varmı? Voip ayarlarının yapıldığı menü yani.. yoksa benim için bu fw çöp olr hemen -repi basarım =D

Sevgili Vegacımm Bana Eksi Rep Basacak Kişi Daha Görmedim ! :ehe
Buna Sende Dahil Olmak Üzere :naughty:
Rep Dedin Mi Akan Sular Durur

Hadi Bakalım Şimdi Bu FW yi Tıpış Tıpış Yükle :naughty: Alırım Anahtarını :d:

• Beğen
Tepkiler: orhanayik
bydersimli

bydersimli

Üye
:oke:Aga ellerine sağlık on numara olmuş be yaa..:tşk: Açılıştaki gereksiz animasyon ve facebook sorununuda bir hallediverirsen forumun rakipsiz fw leri arasında olacak sanırım..:yuru

deejayss

deejayss

Üye
güzele benziyor yüklüyorum :)

evsel.atiq

Üye
[h=2]4x3 / 4x4 / 5x4 Menü bunların arasındaki fark nedir arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bide ana menüdeki simgeler telefonun ekranına göre cok kücük kalıyor büyütme gibi bir şansımız varmı acaba Bide Sayın Kont Ellerine sağlık gercekten harika bi fw Olmuşş Teşekkürlerrrr.:aha:[/h]

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
Güle Güle kullanın arkadaşlar :)

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler. Çok işime yaradı gerçekten harika olmuş bideşu facebook sorununu halledersen tam olacak (bence) :D

deejayss

deejayss

Üye
facebook sorunu hallolsa çok güzel olcak bence de ayrıca ek bişey sormak istiyorum Genel tercihi cfw de Guduw@p olarak yazıyor bunu nasıl düzenleriz ben Genel yapmak istiyorum yardımcı olur musun :)

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
FW indirme linkleri yenilenmiştir..

Rehber Hafızası Sim Hafızası Olarak Değiştirilmiştir..

Tercihlerdeki GuduW@P ismi genel Olarak Değiştirilmiştir..

Açılış Ekranındaki Animasyon Silinmiştir.. Telefonun Daha da Hızlı Açılması İçin..

Telefon Hafızasındaki T9 Hafızası Hafıza Kartına Alınmıştır..

Böylece Telefona Format Atsanız Bile T9 Hafızası Silinmeyecektir
Taki Hafıza Kartındaki Predic Klasörünü Silinceye Kadar..

iyi Günlerde Kullanın Arkadaşlar

berat_05

Üye
kardes bu program dosyanın içinde mi nasl yapacaz telı kapatnca usbden çıkıo bi anlamadm ben...

007yasar

007yasar

Üye
Benim tel 5800 hackli ama V60.0.003 bende de işe yarar mı ? olmazsa boşuna uğraşmayım

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
    Konu Sahibi
Benim tel 5800 hackli ama V60.0.003 bende de işe yarar mı ? olmazsa boşuna uğraşmayım

Bu FW V52.0.007 Ve V52.0.101 Versiyonları İçin geçerlidir Senin Hiçbir İşine Yaramaz üzgünüm :(

Kambaa

Üye
Dostum mesaj yazma menüsünüde değiştirdin değilmi ? orjinal "mesaj yazma" tuşları yok değilmi ?

Üst Alt