CFW De Son Nokta ( Performans, Görsellik + Kalite ) 5800 & C6 4x3 / 4x4 / 5x4

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
madem o kadar zekalısın sen yap ozam ne alaka biz ne dedik sen ne diyorsun modları herkes bir şekilde bir yerde getiriyor ama izinsiz değil zaten adamlar paylaşıma açık hale getirmişler yani izin falan gerekmiyor indirmen için oraya konulmuş burdaki konu farklı bu arkadaşın paylaştığı cfw başkasının kendine göre binbir emeklerle hazırladığı bir cfw ve bu arkadaş bütün bu emekleri hiçe sayarak izin almadan paylaşmış bizde dediki o emeğin hatrına bir mesaj atıp bir teşekür edip gönlünü alarak payylaşsaydı daha iyi olmazmıydı ne ben nede başkası bişey demezdi bu çalıntıdır başka bişey değil yani siz kimi neyi savunuyorsunuz yani ben bu konuyla muhatap dahi olmam yapılan bir haksızlık var kim olsa emeğini hiç uğruna vermez ayrıca sen bir insanın ne olduğunu konumunu durumnu bilmeden yorumunu yaparken haksızlık boyutunu aşmadan yorum yap benim en azında bana şahsıma ait bir kaç tane mod var bunlar sadece bana ait bunları bilmeden karşındakini tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru ne zamandır bu sitedeyim hemen hemen herkes tanır beni haksız yere yorum yapıp yada haksızlık yaptığımı haksız yere birisi hakında konuştuğumu gördünüzmü hak varken neden haksızlığı savunuyorsunuz ve artı yorum yaparken insanları zedeleyecek kadarda ileri gidiyorsunuz ayıp be burda benim savundüğum konun haksızlığını söyle bana hem emeğim çalınacak hemde kişisel haklarımıa tecavuz edilecek adelet anlayışına hayran kaladım

adilasi

Üye
rasim usta bu konuda çok emeğin var ve telefonumda senin cfw'lerden biri yüklü. tabiki teşekkür ederiz gerçekten emeğin var ama bizim takdirlerimiz ne seni yüceltebilir nede eleştirmelerimiz seni düşürebilir. sen iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir. sağlıcakla kal.

r@sim

r@sim

Üye
rasim usta bu konuda çok emeğin var ve telefonumda senin cfw'lerden biri yüklü. tabiki teşekkür ederiz gerçekten emeğin var ama bizim takdirlerimiz ne seni yüceltebilir nede eleştirmelerimiz seni düşürebilir. sen iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir. sağlıcakla kal.

düşüncenden dolayı teşekür ederim bende bunu diyorum sadece emek uğruna bir izin alınsaydı hepinizden önce ben teşekür ederdim bu kadar basit

bu arada kardeş telefonunda hangi cfw yi kulanıyorsun demişsin özelden cvp yazdım msj kutun dolu olduğundan ulaşmadı sana
kardeş ben şu an windows tabanlı telefon kulanıyorum

adilasi

Üye
mart ayında yayınladığın cfw c6- diye başlıyordu.

r@sim

r@sim

Üye
ne diye sordun bunu

adilasi

Üye
telefona yüklemek için. daha hızlı olabilir düşüncesiyle.

catlax66

catlax66

Üye
rasim kardeş haklısın seni anlıyorum ben kardeşi desteklemek içinde söylemedim seni yermek içinde yanlış anlama ha alıntı çalıntıda yapmam ben işin farklı kısmına bakıyordum. Symbian bi seneyi geçti kodlarını açalı kendin yazılım yaparsan birşey diyebileceğini sanmıyorum nokianin çünkü kullandığı sistem özgür lunix dağıtımları gibi gerek ubuntu pardus mint gibi.. Kırıldıysam üzgünüm rasim dostum iyi geceler.

spaykmen

Üye
telefonum 5800 iki senedir bu telefonu kullanıyorum ben bu telefonu rasim ustanın paylaşımlarıyla akıllı telefon konumuna soktum rasim ustanın paylaşımları bana göre bu sitedeki en güvenilir paylaşımlar bence rasim ustaya haksızlık ediyorsunuz eğer ana paylaşım ona aitse bir teşekkür ne ağzınızı nede parmaklarınızı yorar sonuçta emek var ortada ustam sen paylaşımlarınla yine bizleri bilgilendirmeye devam et ben bu cfv nin sana ait olduğunu düşünüyor teşekkürlerimi sunuyoru bu paylaşım işlini yapan bütün arkadaşlarada saygılarımı sunuyorum

r@sim

r@sim

Üye
arkadaşın dediği gibi bir teşekür ne beni yüceltir nede alçalatır sadece emek üğruna hatrına emek sahibine bir teşekür vede haber verilmeli geçek olan bu ha herkes işine geldiği gibi konuşuyor oda başka ben artık bişey demiyorum hak yerini ilaki bulacaktır

Kambaa

Üye
Şefim Merhabalar... Yeni başladım bu flaş atma dalgalarına... çoğunu yapabildim.. 4x3 olandan kendime de yükledim.. çok hoşuma gitti... gerek kullanım, gerek problemsizliği ile çok hoşuma gitti. ancak iki eksisini de söylemeden edemeyeceğim. telefon açılışında ana ekran temasını yüklerken kasılma oluyor. yaklaşık 5 saniyede yüklüyor. yükleme sırasında tel kasılıyor. ikincisi ise telefon profilinde "Genel" olan profli GuduWap yapılmış.(telefon profillerinin kişiselleştirilmesinde genel profilinin adı değişmiyor.) bu iki sıkıntının çözümü bulursanız benim için bu olay "MÜKEMMEL SONUÇ" olarak telefonumda kalacak.. yardımlarınızı beklemekteyim... teşekkür ediyorum...

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

nereharme

nereharme

Üye
madem o kadar zekalısın sen yap ozam ne alaka biz ne dedik sen ne diyorsun modları herkes bir şekilde bir yerde getiriyor ama izinsiz değil zaten adamlar paylaşıma açık hale getirmişler yani izin falan gerekmiyor indirmen için oraya konulmuş burdaki konu farklı bu arkadaşın paylaştığı cfw başkasının kendine göre binbir emeklerle hazırladığı bir cfw ve bu arkadaş bütün bu emekleri hiçe sayarak izin almadan paylaşmış bizde dediki o emeğin hatrına bir mesaj atıp bir teşekür edip gönlünü alarak payylaşsaydı daha iyi olmazmıydı ne ben nede başkası bişey demezdi bu çalıntıdır başka bişey değil yani siz kimi neyi savunuyorsunuz yani ben bu konuyla muhatap dahi olmam yapılan bir haksızlık var kim olsa emeğini hiç uğruna vermez ayrıca sen bir insanın ne olduğunu konumunu durumnu bilmeden yorumunu yaparken haksızlık boyutunu aşmadan yorum yap benim en azında bana şahsıma ait bir kaç tane mod var bunlar sadece bana ait bunları bilmeden karşındakini tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru ne zamandır bu sitedeyim hemen hemen herkes tanır beni haksız yere yorum yapıp yada haksızlık yaptığımı haksız yere birisi hakında konuştuğumu gördünüzmü hak varken neden haksızlığı savunuyorsunuz ve artı yorum yaparken insanları zedeleyecek kadarda ileri gidiyorsunuz ayıp be burda benim savundüğum konun haksızlığını söyle bana hem emeğim çalınacak hemde kişisel haklarımıa tecavuz edilecek adelet anlayışına hayran kaladım

rasim kardeş bak sen kendin söylüyorsun o modlar paylaşıma açık hale gelmiş herkes izinsiz indirebiliyor. Şimdi o modu yapan adam izinsiz paylaşım yapmayın demiyor ve bu yüzden herkes paylaşıyor. Şimdi bu cfw yi yapan adam izinsiz paylaşım yapmayın diye bir şey de söylememiş anlatımında.Belki de konu sahibi paylaşılmasına karşı değil. Hem izin almak yaygınlaşmayı bir nebze de olsa yavaşlatır ve büyük kitlelere hitap edecek bir paylaşım olursa hele karışıklığa bile sebep olabilir.
Hal böyle olunca ve de konu sahibi belirtmediği sürece izin almaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu emeğe saygısızlık değil emeğe verilen önemle bağdaşır. Sonuçta paylaşımı yapan kişinin ticari kaygıları yoksa bir mahzuru yok
Arkadaşım eğer kendin kod yazabiliyorsan tamam susacam ne yanlış anlandim ya bu kadar olur birlikten bereket doğar bu ruh bu forumda olmazmış onu gördüm belli başlı kişiler kendilerini ön plana çıkartıyo bence yanlış emek harcadın paylaşma sat o zaman kardeş ne deyim. Özgür yazılımları araştırın biraz nasıl gelişmiş ve şuan windowsa nasıl çok iyi bi alternatif olmuş bunu bu sistemede yaymak zor değil fakat ruhu yakalamak lazım. Bundan sonraki mesajlara cevap vermeyecem tartışma ortamı yapmayalım lütfen benim şahsi görüşüm bu ve köklü projeler böyle gelecek..

Benim eleştirim rasimeydi sana değil kardeş:) Rasim anlamış gerçi ama. Kendimi ön plana çıkarmak gibi bir kaygım yok. Ben senin fikrine katıldığımı söyledim yanlış olmasın.:oke:

erdovan

Üye
rasim kardeş neden polemige giriyorsunuz anlamadım zaten kimin oldugu belli orjinal olmayan paylasıma ragbette elbette cüzi olacaktır bu tür paylasımlar mesafe katedemez taktir de alamaz bu benim dedigin an bile zaten iş bitmiştir tartışmaya bile gerek yok canınızı sıkmayın bence

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
Sevgili Rasim Abim Buraya yazdıklarını Yeni Gördüm
Bilirsin İşlerimiz Aynı Sayılır İnsan Bazı Şeylere her Zaman Vakit Ayıramıyor..
Açıkca Söylemek Gerekirse Yazdıkların Ve Bizim Gibileri Savunman Çok ( Bazı Arkadaşlarımız Anlamasa Bile ) Cömertce Bir Davranıştı Bu Yüzden Sana Sonsuz teşekkür Borçluyum.. Senin yaptığını Şu Zamanda Yapacak insanlar Çok Nadir.. Sen Çok Özel Bir İnsansın Bunu Bilmeni İsterim ;)

Bu Paylaştığım FW İse Yabancı Bi Siteden Bulduğum Modifiyeli Bir FW idi
O Kadar Kötü Modifiyeli Bir FW idi Ki bazı Arkadaşlarla iddaaya Girdim ben Bu FW yi Adam Ederim Diye ;)
Onu daha önce Yani Senle Tanışmadan önce ( Reklam Vermek Yasak Zaten Sen biliyorsun Benim bölgeyi ) Üzerinde Birkaç Değişiklik Yaparak Sitemizde paylaşmıştım Belki Görmüssündür Yine O FW üzerinde bir Çok Değişiklik Yaparak ( Sırf İddaaya Girdiğim için ve iddaacılar Kendilerini Çok iyi Biliyorlar ) Şu Anki Seviyeye getirdim

FW konusunu Kendi Sitemize Açtığımda
muaet : Arkadaşımda Abi çok Güzel Bi FW Ellerine Sağlık Bu Uğraşını Emeğini Herkes Görmeli Dedi

ThE_kOnT : Kardeşim Evet bayağı Bi Emeğim Emeklerimiz Var Ama Bunu Kimse Anlamaz İnsanların Şu Devirde %90 Emek Olayından Anlamaz Aldığına Çaldığına Bakar Dedim

muaet : Olsun Abi Herkez Görmeli Her Ne Kadar Emekten Anlamayan Çok insan Olsada illaki Emekten Anlayanlar Görecektir Ve Yorumlarını Eksik Etmeyecektir

Emekten Anlayanlan insanların başında Sen geliyorsun Diğerlerini Es Geçtim

muaet Arkadaşımız HırsızDir Değildir Benden İzin Alarak Konuyu Buraya Ve Birkaç Siteye Açtı ( Özellkle Yabancı Birkaç Siteye ' ki Türklerinde Birşeylerden Anladıklarını Görsünler Diye ) ;)

Suç bende Ki Arkadaşımıza İzin Verdim Bunun İçin Hepinizden özür Diliyorum Kusuruma Bakmayın
İşlerden Fırsat Bulup Buraya Bakamadığım içinde kusuruma Bakmayın Allah hepinizden Razı Olsun
Önemseyenden de razı olsun Önemsemeyenden de..

Rasim Abimize Sonsuz Saygılar..:bye2:

r@sim

r@sim

Üye
herkes şunu bilsin ve bu sitedeki çoğu kişide biliyorki benim kendimi ön plana çıkarma yada reklama ihtiyacım yok öyle şeylerde aklıma dahi gelmez ama böyle fikirleri söyleyenler ve konuyu açan başkası idayı yapan başkaları demeki bişeylere ihtiyaç duyuyorlar benim herkesin düşüncesine saygım olduğu gibi benim düşüncemede aynen davranılmasını isterim kim ne derse desin burada yapılan işin ismi hırsızlıktır ama herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor ben kont kardeşimle bir çok çalışmam oldu beraber olacakta bu cfw ikimizin sayılır ve ona yapılan haksızlığı kendime yapılmış sayarım benim içinde oda aynısını yapacağına eminim kimseyle polemiğe girme gibi bir düşüncem olmaz olamaz ben doğrusunu burda belirtim bu kadar ama doğru kimsenin işine gelmiyor benim davam başkasıyla lütfen işi olmayan karışmasın bu konunun sahibi gelsin yorum yapsın yoksa bu yorumları onu savunanlar kendisimi

catlax66

catlax66

Üye
rasim kardeş bi kaçgün foruma girmedim yazılanlarıda takip edemedim benim seninle onunla şununla kimseyle bi sorunum yok sadece görüşümü bildirdim kullanıcıyım ben ve sitenin eski müdavimlerindenim bi kar payı gütmedim kalbinizi kırdımsa affola

onur_Q7

onur_Q7

Üye
bnm yazılım sürümü V 52.0.007 kullandığım cfw den memnun değilim bunu yüklesem bi sorun olrmu acaba cfw değiştrmemden dolayı

ts.61

ts.61

Üye
güzel çalışma :alkis :alkis

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler :oke:

Üst Alt