Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Facebook Sohbet! Bakmayan Kalmasın!
Sponsorlu Bağlantılar
Sagopacıyız79
Üye
Yani bi teşekkur etmek zor ismi neyın kavgasını yapıonuz abd - iran gibi
yunus5055
Üye
Evet o yönü güzel ucbrowserin ... Ama dikkat edin ilk yüklerken ülke soruyo ya onu diğer seçin .. Yoksa seçtiğiniz ülkeden faceye girilmiş gösteriyo ve hesabı kitliyo ... Başıma geldi birkaç kez ...
Face için uc web browser en iyi hem hızlı bağlantı hem kopyala yapistir aynı anda bir sürü face sayfası açıp kullana bilirsin bir sayfada mesaj tıklar ken diğer sayfada ileti yaz öbür sayfaya geç arkadaş ekle sayfalar arası dolaşırken bekleme yok mesaja tıklayıp diğer sayfada başka işlem yapana kadar mesajlar açılmış oluyo yani face yi 4 sayfa da açıp hiç pc gibi hiç bekleme yapmadan kullanıyorum süper
Evet o yönü güzel ucbrowserin ... Ama dikkat edin ilk yüklerken ülke soruyo ya onu diğer seçin .. Yoksa seçtiğiniz ülkeden faceye girilmiş gösteriyo ve hesabı kitliyo ... Başıma geldi birkaç kez ...
Dostum kapak ettiysem özür diliyorum. Biraz ağır konuşmuş olabilirim. Pek eleştiriye açık değilimdi Ve sıkı bir Opera taraftarıyımdır.
yunus5055
Üye
... Sözün sonunda gülme işareti varsa o sözü dikkate almam/almayın ... Zaten arkadaşlık çerçevesinde konuşuyoruz ortamı geren herhangi bir durum yok yani ..
... Sözün sonunda gülme işareti varsa o sözü dikkate almam/almayın ... Zaten arkadaşlık çerçevesinde konuşuyoruz ortamı geren herhangi bir durum yok yani ..