Cep telefonunu televizyona bağlamak (SORU !!!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

sysrap96

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunu televizyona bağlamak (SORU !!!!!)
Arkadaşlar cep telefonunu televizyona bağlamak mümkün mü ?? İnternette biraz araştırdım ama kendim kablo yapamam. eğer mümkünse yardım ederseniz sevinirim. :)

codblackops2

codblackops2

Üye
telefonun nedir

23palulu23

23palulu23

Üye
tv nedir usb yeri varsa bağlarsın ama n8 gibi bir telefonun yoksa sadece flash disk gibi kullanabilirsin..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hdmi çıkışı olması lazım.

sysrap96

Üye
    Konu Sahibi
Telefon x3-02 televizyonda hdmi yada usb girişi yok :( .
Ca-92U kablosuyla bağlanabilir mi ? yani tamam kabloyu takarsın bir de çalışmaz/işe yaramaz. Boşuna almıyım diyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
imkansız gibi birşey :hmmm

sysrap96

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan mı kaynaklanıyor imkansızlık yokse televizyondan mı ??

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
codblackops2

codblackops2

Üye
ikisinden de

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

sysrap96

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kablo da işe yaramaz yani :) Teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Anladım kablo da işe yaramaz yani :) Teşekkürler
Aynen öyle ;) Telefonunda bilgisayara bağladığın USB girişi var ise ve televizyonda da var ise sadece içindeki resimleri felan açar sanırsam :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bi arkadaşta 6220 classıc var . Aldığında kutunun içinden tv girişi çıkmış. Bir ucu 3.5mm jack girişi diğer yanı 3 tane tv ye bağlanan beyaz-kırmızı-sarı renkli uç. Belki senin telefonunada olur bi araştır derim ;)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
neden imkansız olsun ki :)

yıllar önce benim d900ü bu kabloyla bağlayıp oyun oynardım..

x3-02yi geçenlerde sattım yoksa denerdim senin için...

sysrap96

Üye
    Konu Sahibi
bi arkadaşta 6220 classıc var . Aldığında kutunun içinden tv girişi çıkmış. Bir ucu 3.5mm jack girişi diğer yanı 3 tane tv ye bağlanan beyaz-kırmızı-sarı renkli uç. Belki senin telefonunada olur bi araştır derim ;)
Bende senin o dediğin kablolardan var. ama telefon giri 2,5 mm. Telefondaki giriş 3,5 mm. Kablonun nerden çıktığına dair bir fikrim yok. Eğer 2,5 mm girişe sahip bir telefon bulursam denerim kabloyu. Çalışırsa 3,5'i de alırım artık napıyım :)

Üst Alt