Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep telefonunu televizyona bağlamak (SORU !!!!!)
Sponsorlu Bağlantılar
sysrap96
Üye
Konu Sahibi
Cep telefonunu televizyona bağlamak (SORU !!!!!)
Arkadaşlar cep telefonunu televizyona bağlamak mümkün mü ?? İnternette biraz araştırdım ama kendim kablo yapamam. eğer mümkünse yardım ederseniz sevinirim.
codblackops2
Üye
telefonun nedir
23palulu23
Üye
tv nedir usb yeri varsa bağlarsın ama n8 gibi bir telefonun yoksa sadece flash disk gibi kullanabilirsin..
Mobilator
Emekli Yönetici
hdmi çıkışı olması lazım.
sysrap96
Üye
Konu Sahibi
Telefon x3-02 televizyonda hdmi yada usb girişi yok .
Ca-92U kablosuyla bağlanabilir mi ? yani tamam kabloyu takarsın bir de çalışmaz/işe yaramaz. Boşuna almıyım diyorum
Aynen öyle Telefonunda bilgisayara bağladığın USB girişi var ise ve televizyonda da var ise sadece içindeki resimleri felan açar sanırsam
CasuS_87
Üye
bi arkadaşta 6220 classıc var . Aldığında kutunun içinden tv girişi çıkmış. Bir ucu 3.5mm jack girişi diğer yanı 3 tane tv ye bağlanan beyaz-kırmızı-sarı renkli uç. Belki senin telefonunada olur bi araştır derim
.yaRasa.
Üye
neden imkansız olsun ki
yıllar önce benim d900ü bu kabloyla bağlayıp oyun oynardım..
bi arkadaşta 6220 classıc var . Aldığında kutunun içinden tv girişi çıkmış. Bir ucu 3.5mm jack girişi diğer yanı 3 tane tv ye bağlanan beyaz-kırmızı-sarı renkli uç. Belki senin telefonunada olur bi araştır derim
Bende senin o dediğin kablolardan var. ama telefon giri 2,5 mm. Telefondaki giriş 3,5 mm. Kablonun nerden çıktığına dair bir fikrim yok. Eğer 2,5 mm girişe sahip bir telefon bulursam denerim kabloyu. Çalışırsa 3,5'i de alırım artık napıyım