cep telefonu modem olarak kullanma,bağlantı hızlarınız..

Sponsorlu Bağlantılar

nefsele

nefsele

Üye
arkadaşlar ben 460.8 kbps ile nokia 3500c üzerinden bağlanıyorum yetmiyo yinede :) ayar yapılarak çıkartabiliyomuşunz banada bi öğreten olurmu ??

The-Hacker

The-Hacker

Üye
atmayın arkadaşlar. samsung E250 ile bluetootla 1Mbps olur mu? 1Mbps = 128 KB/sn demek ama bluetothla taş çatlasa 50-60 KB/sn hızla veri gönderebilirsiniz. adsl bağlantısında da 100MBPS yazıyor ona bakarsanız.

replank75

Üye
arkadaşlar türkcell kullanıyorum benim e52 bir türlü nete bağlanamıyor.önerilerinizi beklemekteyim.

serdyy26

serdyy26

Üye
SAMSUNG STAR S 5603 İLE GİRDİM:460.8 kbps

ilo53

ilo53

Üye
Sİzin baktıgınız veri ındırme hızı degılki o maximum ulasabılecegı verı ındırme hızı onu gecmez.Mesala ben suan ttnet kullanııyorum 7.2mb ile en fazla dosya cekebılırım fakat en fazla yaklasık 10da biri oluyor.460la en fazla 100kb cekebılırsın.Bu soyledıgım seyler sanıyede.

--------------- Ekleme ---------------

Belkide o kadar bile olmaz.Çünkü 1mbit bile degil hiz.

o hız cıksa bıle fark etmezki onemlı olan senın indirme hızı

batuhan_86

batuhan_86

Üye
samsung d880 ile 460.8 Kbps hızla baglıyım

vedatca

Üye
Arkadaşlar nokia 6230i vodafone gprs ile 115.02 kpbs bluetooth tan bağlanıyorum bu hızı nasıl artırabilirim acil yardım ..................

Ben bu telefonla 115.02kpbs ile bağlanıyorum bunu nasıl yükselte bilirim siz bu telefon ile 480.8kpbs ye ulaşmıssınız acil yardım lütfen

benim samsung 460.8 kbps ..D880 arkadaşlar bunun tlf markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum operatörler belli bir kbps izin veriyor. sizce bunu üstüne çıkmak mümkünmüdür.:ah

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
öperatör kısıtlıyotsa yapacak birşey yok. Biraz para verip yüksek hızlı tarifeye geçmen lazım.

594kral

Üye
benim x6 nasıl hızlandırabilirim bilgisayarın dns ayarlarını nasıl değiştiririm

mrtsanli

Üye
Denicem güzel

alik92

Üye
k810i ile 10mb/sn

haPsi

Üye
nokia n73 480.8 kbps

fofeng87

Üye
arkadaslar cok net bı soru benım telefon nokia 5530 3g yok ancak bluetooth uzerınden baglanınca 115.2 usb uzerınden baglanınca 460.8 diyor ovi suite ile baglanıyorum bu hızlar pc ile telefon arasındakı verı aktarım hızı mı yoksa ınternete baglanma hızım mı bır turlu cozemedım . bosuna kablo tasımayayım yanımda eger bır farkı yoksa ???

DhEngEshEz

Üye
ben geçen hafta türkcell le 100 mb int paketimle girdim 2mbiti gördüümm.. 3g şebekesi çekiyordu..
tabi int paketim bitti şimdi vodafon sınırsız paket aldım ama bi türlü 3g şebekesini yakalayamadmm o yüzden çok yavaşş indirme hızı en fazla 20 30 kb ye çıkıyor..
acaba 3g şebekesini yakaladıgmda turkcell gibi 2mbiti bulurmuymm..
yaww ama turkcell le 2mbiti buldugumda ttnetten hiç bi farkı yoktu nerdeyse netten film izliyecektmm o kdar ki facede ki videoları anında sorunsuz izleyebiliyrodmm.. vodafonla şuan dolmasını beklemek zorunda kalıyormm.. umarmm 3g şebekesini bi an önce yakalarmm :)

istersensor

istersensor

Üye
benim bağlantım vadfone üzerinden max 15.2 indirme hızına ulaşıyor... normal modemle 7.2 telefon bağlantısında bluetooth ile veya kabloda max 17.5 e ulaşabiliyorum neyapsanızda şebekenizin izin verdiği kadar hızlanırsın .. yani vodafone 100 mb den sonra 9.00 hızına düşürüyor.... para verdim ek olarak deneme için 1 ay boyunca indirme hızım aynı hat ve donanım ile 879.2 ye çıktı... iptal edince yine max 15.2

Burak

Üye
N5130xm 938.6 kbps

Burak

Üye
n5130xm 946.2 kbps

Üst Alt