cep telefonu modem olarak kullanma,bağlantı hızlarınız..

Sponsorlu Bağlantılar

ekremekoekrem

Üye
Ben nasıl arttıracagını biliyorum aksam anlatacam sen de e-250 de nasıl 1.0mb yaptın anlatirmısin.

azarslan

Üye
Arkadaşlar nokia 6230i vodafone gprs ile 115.02 kpbs bluetooth tan bağlanıyorum bu hızı nasıl artırabilirim acil yardım ..................

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar herkes cep telefonunu modem olarak kullandığında bağlantı hızını yazarsa iyi olur.bunla telefonların internet bağlantı hızlarını öğrenebiliriz..bağlantı çeşidinide yazarsanız daha iyi olur..
ben ;

6230i gprs ile = 460.8 kbps
6300 edge ile = 460.8 kbps hıza ulaşabildim..:)

ama bu hıza şaşıracaksınız..

samsung e-250 edge ile = 1.0 Mbps hıza ulaştım..tabi bunun bağlantısı bluetooth ile oldu..

sizde bağlantı hızlarınızı yazarsanız,seviniriz..

Ben bu telefonla 115.02kpbs ile bağlanıyorum bunu nasıl yükselte bilirim siz bu telefon ile 480.8kpbs ye ulaşmıssınız acil yardım lütfen

antraxer

Üye
kardeş ne olur yardım edin bende n73 var kablo ile pz ye bağlayıp nete giriyorum ama en fazla1 kb hız oluyo 3g çekiyo ne olur yazrdım edin bende sizin gibi nasıl hızladırabılırım aklımı kacırcam yardım edin yapamadım

en fazla 10 kb hız oluyo fazlası olmuyo ne yapmalıyım siz anlıyosunuz bu işten alla hrızası için yardım edin

ha yukarıda arkadaşın birisi 460 kb hız yazmış onu 921 kbt e öıkarabılırsın ama bende işe yaramadı bile hala yavaş ama belki yardımım dokunur soleyeyım başlat>bağlan>tüm bağlantıları göster de
sonra telefonun modemının uzerıne gel sağ tıkla özellikler de hemen orda yapılandır seçeneğini göreceksin en yükset bit hızı 460 dadır sen onu 921.00 e çıkarseçeneklerde en sondadır!
belki sizde işe yarar inşallah yardımım dokunur!

kardeş bende n73 var ve bundan nete giriyorum vodafone sınırsız paket kullanıyorum benim en fazla hızım 921.kbt gördü o da ağ bağlantılarına girip modeme tıkladım özellikler dedim ve yapıladır secenegı var orda eb yüksek bit hızı var 460 kbt olarak gozukuyo maxımum 921 e cıkarttım onu zaten taan secebegi 921 son
ama bazı arkadaşlar 10 mbt ten bahsedıyo nasıl yapıyo sunuz ben bu arada kablo ile bağlıyorum pc ye lütfen hızı artırmam için yardım edin

telefonumun 3 g özelliğini nette nasıl kulancam hızlanması için!

saw1982

saw1982

Üye
arkadaşlar yokmu bir üstad sorunuma çözüm olacak?ben nokıa n70 telefonumu bluetooth ile modem olarak bagladım bilgisayarıma.ancak baglantı hızı çok yavaş 115.2 kbps.bu hızı arttırmanın bir yolu yokmu bildiginiz.varsa lütfen aydınlatın.teşekkürler

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
ovi suıte le 5800 usb den hem turkcell hem vodafone la 2 mbps yi gördü..

onurahmet03

onurahmet03

Üye
nokia 2630 115.2 yardım etsenizde yükseltsekkk

Maxicep_onur

Maxicep_onur

Üye
NoKia 5130c-2 : 460.04 kbps :D

birhan61_61

Üye
6630 3g iLe 3336 kbps uLastım

onurahmet03

onurahmet03

Üye
nokia 2630 ile 1mpbs bağlanıorum

by panzer

Üye
çok tşk üstat

crazyferit

crazyferit

Üye
ben tam anlamadım ayaraı net olarak sadece blutoot danmı

Bystone

Bystone

Üye
460.8 kbps hızla online oyun oynayabilen var mı örneğin knight?

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bende nokia 5230 var 3.5g ile 300 kb/sn ile veri indirebiliyorum bilgisayarıma..

hunter87

Üye
arkadaşlar ben de sony ericsson c 902 ile dün gece indirme yaparken saniyede 1MB ı gördüm

maxirabit

maxirabit

Üye
:hmmm

fener_1996

Üye
Ya kolayı var!!Bilgisayarda altta ağ bağlantılarına tıklayın orda telefonunuzu göreceksinis ona tıklayın özelliklere gelin.Mesela(nokia6630com3)yazıyo ona yapılandır yazıyo

Onada tıklayın altta 460 diyo onu tıklayıp 960 yapın alın size 1 mb internet hızı online counter bile oynuyom tşkr etsenis yeter!

Onada tıklayın altta 460 diyo onu tıklayıp 960 yapın alın size 1 mb internet hızı online counter bile oynuyom tşkr etsenis yeter!

byred55

Üye
N73 deneedim sonuclar..

N73 için sonuclar ... Turkcell 3G ceker iken 4096kbps(4mbps) hıza ulaşıyor Vodafone ise 256kbps ye ulaşabılıyor Her iki durumdada telefon özdeş durumda ve Bluetouht uzerınden ışlemler gerceklestırılmıstir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Trabzonun merkezine 1MB hızı gördüm ve neredeyse sabit bir şekilde devam ediyor. Fiyatlarda uygun olsa TT Net e kimse para vermez.

ziyafirat

Üye
102 kb bende

Üst Alt