cep telefonu modem olarak kullanma,bağlantı hızlarınız..

Sponsorlu Bağlantılar

yhawk91

yhawk91

Üye
arkadaş bieşy sorcam sana benim tel nokia 6300 pcye baglayıp 460.8 kpbs hızla giriyodum telın yazılımını guncelledım şimdi 115.2 ile giriyo bu hızı nasıl artırabılırım msn eklersen sevınırım [email protected]

efendiesmer

Üye
Download 0.12 Mb/s
Upload 0.12 Mb/s
Ping 229 Ms

ne demek oluyo şimdi bu ? çok yavas di mi ? bluetooth ile bağladım pc suite den giriom

serdarski

Üye
Arkadaşlar,

Samsung Omnia i900 ile usb bağlantısında teknik bilgilerinde 7,2 mbps dense de 10 mbps gördüm.

Aynı şekilde şu anda kullandığım HTC HD2 ile usb bağlantısında 7,2 mbps dense de 10 mbps gördüm. Ayrıca bu cihazda (yani HTC HD2) wi-fi router özelliği var. bu özellikle bilgisayarınızı bağlarsanız hızınız 54 mbps gözüküyor. bluetooth ile bağlarsanız (ki ben bu cihazda wi-fi router özelliği varken bağlanma ihtiyacı hissetmedim) hiz 1 mbps civarında dolaşıyor. Evde bazen bu cihazın wi-fi router özelliğini açıyorum. Bu sayede VINN modem almaya gerek kalmıyor. Cep telefonu operatörlerinde Kota sınırlaması olmasa devamlı açacam ama olmuyor işte.

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
5800 3.5G dahamı hızlıdır değil midir sizce

karkarkara

Üye
578kbps ye kadar çıkıyor ara sıra ama 260dan başlıyor 480'e kadar falan çıkıyor 480 de kalıyor ama ara sıra 600 e yaklaşıyor 5800'da denedim.N73'dede deneyeceğim bakalım

djvxm

Üye
bişi anlamadım ne demek istiyonuz nasıl olacak bu tel modem anlatın nasıl yapılıyo die daaaa

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bişi anlamadım ne demek istiyonuz nasıl olacak bu tel modem anlatın nasıl yapılıyo die daaaa

Telefonunu kablo veya bluetooth ile Nokia PC Suiteye bağla.Bağlandıktan sonra Nokia PC Suite menüsünden İnternet'e Bağlan seçeneğini tıkla sonra nete gir.Kolay gelsin

muti_04

muti_04

Üye
aga n73 le giriyorum maximum 256 kbps :D :P

theemnt

theemnt

Üye
E51 3G ile 1933 kbps
ya ben de uğraştım ama bir türlü internete girmedi tel e72 nokia yardım edermisin acaba

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar,

Samsung Omnia i900 ile usb bağlantısında teknik bilgilerinde 7,2 mbps dense de 10 mbps gördüm.

Aynı şekilde şu anda kullandığım HTC HD2 ile usb bağlantısında 7,2 mbps dense de 10 mbps gördüm. Ayrıca bu cihazda (yani HTC HD2) wi-fi router özelliği var. bu özellikle bilgisayarınızı bağlarsanız hızınız 54 mbps gözüküyor. bluetooth ile bağlarsanız (ki ben bu cihazda wi-fi router özelliği varken bağlanma ihtiyacı hissetmedim) hiz 1 mbps civarında dolaşıyor. Evde bazen bu cihazın wi-fi router özelliğini açıyorum. Bu sayede VINN modem almaya gerek kalmıyor. Cep telefonu operatörlerinde Kota sınırlaması olmasa devamlı açacam ama olmuyor işte.
ya nasıl açacaz wifi rauterle anlatır mısın

kralmali

kralmali

Üye
daha deneme fırsatımm olmadııı

ungood20

ungood20

Üye
3g nin ful cektiği yerlerde süper indirme hızları 400mb dosyayı izledim inesiye kadar hayran kalmaamk elde değil
tabi hep ekrana bakmadım ama cok şaşırtıcı
tabi bizim üniversitede 14mb/sn hız var da orası ayrı =)
yaz mevsiminde denizlinin ilçesindeyim orada edge var forumlarda gezmek icin yeterli artan kotayla mp3 cekiyoz o kadar 20-40 arası değişiyor buda o ilcede gercekten ilac gibi =)
Güney ilçenin adı..

aahmeeet77

Üye
7610 ile 460.8

askisare

askisare

Üye
Nokia 7610 900.0 kbps
Ek ProğramLar War PCde Yoksa 460.8 kbps

tyildiz07

Üye
ek program dediğin ne hacı söle bizde yapalım :)

hava yarımca

Üye
slm

fp010509

Üye
samsung i8510 ile vodafondan pc ile internete girebilirmiyim bilgisi
olan varmı

karanlıktaki

Üye
n80 ile cepnet aylık paketini kullanıyorum. bluetooth ile interneti pcde kullanıyorum. Hız 115.2 kbps indirme hızı bittorrent programında 30 kilobyte gördü. Ortalama 17 kb. speedtestte download 0.07 mbit verdi ping süresi 297 ms.

Üst Alt