Ama şu an kullandığım bayağı gidecek gibi artık 
Anlatımda bi sıkıntı var sanki evetAnlatımı bozuk anket konusu.

bennim elimdeki e6 da o kadar dayandı ama g3 okadar dayanamıyıacak6-7 en kötü 1 yıl.

İyi bir alışkanlık, yani kullanım durumuyla ilgili.Eskiden alıp satıyodum çünkü babamın ortak olduğu telefon bayisi vardı. Örneğin 1000 verdiysem normal fiyatı 1200 oluyodu ama 3 ay sonra 900e 950 ye satiyordum. Şuan önceki cihazim 4s ilk çıktığı gün aldım halen 0 gibi duruyor yaklaşık 4 sene. G2 yi de 2013 haziranda aldım. Yani benim 2-4 sene![]()
Uyarınız için teşekkür ederim.Anlatımı bozuk anket konusu.
Ben de bu soruyu cep telefonu satan esnafa sormuştum. Neden 2 bin TL ye aldığı telefonu 1 ay sonra geri versin diye..
O da "Abi piyasada o kadar çok manyak var ki" diye yanıtlamıştı.
o manyaklarda bunlar oluyor 
Bunlar tam manyak işte. Neyse bu operatörlerde artık insafa geldi 2500luk cihaz 3000e geliyortanıdık telefoncu arkadaşım var oda bana şöyle anlatmıştı , insanlar turkcell avea vodafone evkur ve bunun gibi taksitle telefon alınan yerlerden 24-36 aya kadar taksit yapıp nakite satıyolarmış mesela telefon 36 ay boyunca 4000tl ye geliyoken adam 1500-2000 arası rakamlara satıyor eline nakit para geçicek diye birton masrafa giriyoro manyaklarda bunlar oluyor
![]()

Bazı anlarda tep veriyorum, ama saglikli dusundugum zamanlarda da norma diyorum.Bunlar tam manyak işte. Neyse bu operatörlerde artık insafa geldi 2500luk cihaz 3000e geliyor![]()