Cep telefonları ve diğer mobile cihazlardan ücretsiz televizyon izleyin (m.canlitv.com)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Hayırlı Olsun :)

Sakıncası yoksa, sistemin geliştirilmesine katkı sağlamak amacı ile size bir soru sormak istiyorum. "Vplayer" yüklemesini m.canlitv.com/help adımlarını takip ederek mi yaptınız? Yani orda verdiğimiz link size yardımcı oldu mu? çünkü telefonunuzun özelliklerinde "Android OS, v2.3" yazıyor. Verdiğimiz linkin bu versiyon içinde kullanılabilir olup olmadığını öğrenmek istiyoruz.
Evet o help yerinden gordum.android surumum 4.0.4 (ice cream sandwhich)

ecel54

ecel54

Üye
windows phone 7.8'de belgesel tv hariç açamadım

ony.52

Üye
nokia 5800 kartvizit hata diyor

tecno55

Üye
Merhaba,
Kullandığınız cihaz Nokia N8, Symbian işetim sistemli bir cihaz. Şimdilik m.canlitv.com/help adresindeki adımlar Android ve IOS işletim sistemli cihazlara yardımcı olabiliyor. Symbian için çalışmalarımız devam ediyor.

Bir çok symbian işetim sistemli cihaz herhangi bir yüklemeye ihtiyaç duymadan yayınlarımızı takip edebilmekte. Fakat elinizdeki cihaz ile yayınları direk takip edemiyorsanız sorununuzu çözmek için sizden iki farklı ricam olacak

1- canlitv.com/test adresindeki linki deneyin
2- birinci adımdaki linketn yayını izleyemezseniz, Cihazınıza Real Player yükleyerek hem m.canlitv.com ana sayfasındaki linkleri hamde canlitv.com/test adresindeki linkleri tekrar deneyin.

Sonucu lütfen bizimle paylaşın.

test yayını nokia n8'de sorunsuz çalışıyor

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
nokia 808 de direk mesajları açıyor ve geçersiz kartvizit bilgileri diyor

- - - Eklendi - - -

bu arada test yayını bende de sorunsuz çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt