by_hükümdar
Üye
Recep Kardeş Başvuru Yazıp 7050ye Gönderdim Beni Bugün Aradılar.İşte Olduğumdan Meşgule Attım.Arandığım no 0532 757 0 222.Acaba Bunun İçinmi Aramışlardır? Ve Benim Yarın Tekrar Başvuru İçin Sms mi Atmam Gerekiyor?Bi Bilgilendirirsen Sevinirim.
Hangi Seçeneği Tavsiye Edersin Usta.
Peki bu cayma bedeline geçince hani şey paketleri var 120+120 , 60+60 paketleri onlar iptalmı oluyo :S yoksa bu dakkaların üzerinemi ekleniyo cayma bedeli ?
Eger aynı anda ikisi olmuyosa mesela cayma bedeline geçtiğimde ay sonunda fatura gelmicekmi :S ona göre bende geçicem bu olaya
son bi sorum olucak şimdi aklıma geldi
MEsela ben 180 dakkalık cayma bedelini kabul ettim. Arkasından 60+60 alo paketide aldım. Dedinizki ilk önce cayma bedelindeki dakkalarımı kullanırım. Peki ben bu cayma bedeli dakkalarım bitmeden ev ve iş telini ararsam faturama ek olarak mı gelicek ? Yoksa alo paket dahilindeki evi de paketden arayabilicemmi? yani alo paket üzerinden mi sayılıcak eevi arayasım
Recep Kardeş Senin Dediklerini Yaptım ve Her Yöne 120 Dakka Aldım.Herşey İçin Teşekkürler.
Bişey Daha Soracam Her Fatura Döneminde mi Yoksa Her Ay mı 120 Dakka?
Recep Usta Çok Oldum Farkındayım Ama Son Bi Sorum Daha Olacak Sana.Ben Şimdi Her Yöne 120 Dak Aldım Ve Tarifem KampusCell.KampusCelli Arkadaşımla 10 Dakka Görüşürsem 9,9 Ykr Ücretmi Yansıtılacak Yoksa 120 Dakkadan 10 Dakka mı Düşecek.Uzattım Neyse Özetle;Tarifeden mi Cayma Bedelli Kontrattan mı Ücretlendiriliyor?
Arkadaşlar kontörlü hattımı faturalıya çevirip cayma bedelli 120dk her yöneden yararlanmak istiyorum ama hattımdaki kontörlerim ne olacak 210 kontörüm var bunları dk. ya mı cevırıyorlar eger oyleyse kac kontörü kaç dk.ya cevırıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?