casper nirvana kullanan baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
casper nirvana kullanan baksın
aekadaşlar yeni bi leptop almayı düşünüyorum param sıfıra yetmiyecegi için ikinci el temiz bi makina alacam casper nirvananın uygun fiyata iyi özellikli pcleri var baktıgım bazı sitelerde daha önce bu markayı hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar acaba olumsuz yada olumlu yönlerini paylaşa bilirler mi ısınma sorunu falan var mı ben pc yi çok zorlarım :D bana katlanabilecek bi leptop markası öneriniz var mı yada

mobilay

Üye
zorlarım diyosan i5 işlemcili ve hd 5650 ekran kartlı bi casper bul 2. el derim. hakkaten şahane makina ben çk memnunum.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
casper sağlam bir marka değil.Gercekten malzemeleri falan cok dandik.Zorlarım diyorsan bence hp lere falan yönel

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için saolun arkadaşlar peki asus nasıl bir model leptop konusunda

mobilay

Üye
yorumlarınız için saolun arkadaşlar peki asus nasıl bir model leptop konusunda

Asıl Hp'ye falan yönelmemek lazım inanılmaz dandik ben kullandım daha önce bacaklarımı kebap ediyordu kullanırken :D

Donanımhaberde bi arkdaş casper almış daha yeni incelemesine şu linkten ulaşabilirsiniz

Ben daha bir şey söylemem. İnceleme konuşsun.

--------------- Ekleme ---------------

Asıl Hp'ye falan yönelmemek lazım inanılmaz dandik ben kullandım daha önce bacaklarımı kebap ediyordu kullanırken :D

Donanımhaberde bi arkdaş casper almış daha yeni incelemesine şu linkten ulaşabilirsiniz

Ben daha bir şey söylemem. İnceleme konuşsun.

Asusda çok ısınma sorunu var kullandım daha önce. Yukarda sölicektim asıl unutmuşum :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
her laptopda olur zamanla.Hp nin her modeli öyle değil elimden cok gecti hp laptoplar.İşlemcisine bağlı birazda.Ama cok sağlamdır hp ler.Casper dan uzak dur yeter:D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ali'nin dediği gibi Casperdan uzak dur bence de..

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
hp dv6-2134et bu cihazı almayı düşünüyorum 3 gb drr3 rem 1 gb niveda 240gt ekran kartı i3 işlemci ne dersiniz

bu arada cihaz bana coll of dauty serisini en son çıkan cod 7 de dahil sorunsuz oynatmalı :D ve sürekli autocad te çizim yapacam üç boyutlu olarak :D fazla seymi istiyorum bilmiyorum ama pc kesinlikle ısınmamalı ve kasmamalı

arkadaşlar hp ve acer arasında kaldım uygun fiyata ikiside aralarında fiyat konusunda fark yok ama sizce hangisini alsam tüh keşke digerini alsaydım demem :D hp özelliklerini yukarda belirttim gibi acer ise söyle
İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ 2 Duoİşlemci AilesiIntel® Centrino® Islemciİşlemci NumarasıT6600İşlemci Hızı2.2 GHzİşlemci Bus Hızı800 MHzİşlemci Ön Bellek2 MBHafıza (RAM) Kapasitesi4 GBHafıza (RAM) TipiDDR3Sabit Disk Kapasitesi320 GBİşlemci MarkasıINTELEkran Kartı Hafızası1024 MbVGA Chipset MarkasıNVIDIAVGA Chipset ModeliGT240Ekran Boyu(inch)15.6Maksimum Çözünürlük1366 x 768

ve acer in windovs deneyim dizini 5.5 :D baya güzel geldi bana

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
tabiki hp ama cod7 yi calıstırırmı bilmiyorum.Calıstırsa bile ne kdar basarılı olacagı malum.

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
tabiki hp ama cod7 yi calıstırırmı bilmiyorum.Calıstırsa bile ne kdar basarılı olacagı malum.
valla cihazların ekran kartları aynı ama biri 3 gb drr3 rem digeri 4 gb drr3 rem ve hp yeni nesil işlemci olan i3 işlemci işlemci hızı sanırım 2.13 falan ama acer 4gb drr3 rem ve işlemcisi 2.2 ghz acer olan kişiyle görüştüm ben cod 6 ve 7 yi sistem oynadım bitirdm hiç bi sorunla karşılaşmadım diyor şuanda hot pushid 2010 oynuyorum diyor ve windovs derecelendirmesi 5.5 gibi baya yüksek bi rakam sanırım acer dan yana kullanacagım fikrimi yinede belli olmaz benim işim :D

clever_01

Üye
arkadaşlar bir malın hakkında bir bilgiye pek sahip değilseniz bence hiç konuşmayın...! Ben casper nirvana serisinin i3 işlemcili notebook unu aldım.Ürün harika bir üründür.Ben çok memnunum alacak olan kişiye de tavsiye ediyorum.Hp hp diye tutturan arkadaşa da şunları söylüyorum , hp iyi bir notebook değildir , teknik servis sorunu vardır , casper da teknik servis sorunu yoktur.Teknik servisi çok yardımcı oluyor.Casper markasını boşuna kötülemeyin..! Bu aldığım 2. casper notebook'um , ilk aldığım tarih 2008 di , 3 sene çok rahat bir şekilde kullandım...!

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye

Pazarlık payı vardır. Acil Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt