Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.
Çoğu müşteri temsilcisi bazen gerçekten bilgisiz olabiliyor... Sadece Vodafone değil genel olarak...
mesut1979
Üye
slm,arkadaslar benim bu camerapro programiyla problemim var yüksek cözünürlükte 8mp disarida günesli havada fotograf cekince takilip kaliyor evin icinde cekince birsey olmuyor,eger disarida 4mp cekersem birsey olmuyor ama 8mp ye alirsam hata olusuyor neden acaba bunun bir caresi var mi arkadaslar.
slm,arkadaslar benim bu camerapro programiyla problemim var yüksek cözünürlükte 8mp disarida günesli havada fotograf cekince takilip kaliyor evin icinde cekince birsey olmuyor,eger disarida 4mp cekersem birsey olmuyor ama 8mp ye alirsam hata olusuyor neden acaba bunun bir caresi var mi arkadaslar.
demek istedigim bu programla disarida yüksek cözünürlükte günesli havada resim cekersem hata olusuyor ama ayarlardan 4megapixele alirsam o zaman olmuyor o zamanda resim kalitesi düsüyor
nonamex
Üye
Program çok yavaş fotoğraf çekiyor izlenimi uyandı bende Ama 5 lirayı hak ediyor kesinlikle
demek istedigim bu programla disarida yüksek cözünürlükte günesli havada resim cekersem hata olusuyor ama ayarlardan 4megapixele alirsam o zaman olmuyor o zamanda resim kalitesi düsüyor
Hocam ben direk güneşi çekiyorum 12 mp de bi sorun olmuyor bakabilirsin fotolara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama sendeki sorundan şikayetçi isen. ingilizcen varsa tam derdini anlat
buraya. En kısa sürede yanıt verecektir. Bi hata varsa düzeltecektir eminim. Tekrar kurmayı dene. Komple sil programı restart at sonra yeniden yükle bi de öyle dene
S60 v5 ? 5800 için soruyorsan evet var... Yalnız satın alma prosedüründe değişiklik var. Sen o prosedürü uygularken ülke seçtiğin kısında telefonun modeli olarak Symbian Anna belle kısmını değiştir "CameraPRO 5th edition (eg.N97)" seç.
C7 olduğu için problem oldugunu sanmıyorum zaten C7, N8 haricince s60 v5 ler bile kullanabiliyor programı. Dediğim gibi istersen anlat derdini yada ben yarın yazayım. Belki sadece sana özgü bi arızadır dedigim gibi sil tekrar yükle dene
C7 olduğu için problem oldugunu sanmıyorum zaten C7, N8 haricince s60 v5 ler bile kullanabiliyor programı. Dediğim gibi istersen anlat derdini yada ben yarın yazayım. Belki sadece sana özgü bi arızadır dedigim gibi sil tekrar yükle dene
saol arkadas ilgilendigin icin verdigin sayfaya derdimi anlattim,programmi cok silip yeniden yükledim hep disaridaki cektigim fotograflarda hata verdi valla anlamadim gitti yoksa program cok hosuma gidiyor cektigi video kalitesi olsun ve evin icindeki cektigi fotograflar kendi kamerasina bakarak kaliteli.
Arkadaşlar ovide yeni sürümü var ama v2.1.8 var ama ben güncelleyemiyorum. programdan güneclle tıklayınca hiçbirşey olmuyor. Nasıl yapabilirim? bendeki sürüm 2.1.5
krkmz
Üye
arkadaşlar telefonum c6-01 auto focus özelliği yok.eğer bu programı indirirsem bu özellik programla beraber gelir mi ona göre satın alacağım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.