CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.
Güncel: Arkadaşlar satın aldıysanız ve yüklediğiniz sürüm 2.1.5 değilse buradan imei numaranızı ve mailinizi yazarak updatesini isteyebilirsiniz... yada programınızdan güncelleme yapabilirsiniz... Crackli versiyonlar internette mevcut isteyenler indirebilir tabi isteyenler de satın alabilir daha önce almadılarsa. üreticinin crackli olan pro ile ilgili maili şu şekilde

"I know, there are a lot of "*******" versions out there and 50% of complaints come from people who install the wrong ******* version on their phone :). The problem is, that Ovi store has a well known security hole (since years) which allows to make copies of downloaded applications. The other problem is, that some of the ******* versions have trojans (especially those from east Asian region).
I can only appreciate those people who are honest, and ignore the rest.

Regards,
Harald
"

Arkadaşlar program yayınlandı sonunda... Ovi store'dan kredi kartı olmadığı için alamayanlar artık mobil ödeme ile (kontor, TL karşılığında) satın alabilirler. Program ücreti 5 TL ve ömür boyu sınırsız güncellemeye sahip olacaksınız.

Mobil ödeme ile satın almak için;

sitesine girin
Mobile (Phone-Bill) Payment bölümündeki "Pay by mobile" tıklayın

Açılan sayfada COUNTRY Bölümünden TURKEY'i seçip "goto step2" basın

Daha sonra açılan sayfada kırmızı şekilde yazan "TXT CAMERAPRO xxxxxxx" olan kodu operatörünüz ne olursa olsun "6662" ye SMS gönderin.

Alt tarafta Kırmızı halde bulunan "Your IMEI*" kısmına IMEI numaranızı doğru bir şekilde girip downloada basınız. (Not: yanlış imei girerseniz program telefonunuza özel imzalı olmadığı için çalışmaz)

Bu kadar....

Yeni 2 tane SCR

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yapımcının kendisiyle mi görüştün :D nasıl yaptın usta ben pek anlamadım :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
yapımcının kendisiyle mi görüştün :D nasıl yaptın usta ben pek anlamadım :D
Evet aynen öyle. Çevirilecek yazıları gönderdi bende çeviri yapıp maille ilettim ona. O da dil seçeneğini ekleyeren yeni beta versiyonunu bana gönderdi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vaaaay. Hadi hayırlısı.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Süper olur, beklemedeyiz.

Teşekkürler.

uribaju

uribaju

Üye
çok güzel düşünmüşsün .betayı paylaş istersen burdaki yorumlara göre bir sorun olursa iletiriz kendilerine

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef Beta imei ye göre sertifikalı. Hiç kimsede çalışmaz. Kardeşimin telefonunda denedim. Zaten Betayı dilleri çevirenlere dağıttı sadece kontrol için. Screenshot bile koymam yasak henüz çıkmadığı için. Haftaya haber verecek. Ama tek kelime ile süper oldu. Skinler renk renk... Bi kaç özellik daha ekleyecekmiş şuan betada da olmayan. Benim de o konuda pek bilgim yok ama Türkçe görmek güzel oldu bu uygulamayı.

uribaju

uribaju

Üye
Maalesef Beta imei ye göre sertifikalı. Hiç kimsede çalışmaz. Kardeşimin telefonunda denedim. Zaten Betayı dilleri çevirenlere dağıttı sadece kontrol için. Screenshot bile koymam yasak henüz çıkmadığı için. Haftaya haber verecek. Ama tek kelime ile süper oldu. Skinler renk renk... Bi kaç özellik daha ekleyecekmiş şuan betada da olmayan. Benim de o konuda pek bilgim yok ama Türkçe görmek güzel oldu bu uygulamayı.
neyse bizde çıktıgında görürüz yalnız sen direk cümlelerin anlamlarını mı yolladın inş bir sorun çıkmaz bazen uyumsuzluk olabiliyor ingilizce ile ne ile çevirdin bu arada rsc editor?

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

neyse bizde çıktıgında görürüz yalnız sen direk cümlelerin anlamlarını mı yolladın inş bir sorun çıkmaz bazen uyumsuzluk olabiliyor ingilizce ile ne ile çevirdin bu arada rsc editor?

Ben programı editlemedim. Sadece kendisi ile maille görüştük. Yaklaşık 250 adet kelime cümle karışık text gönderdi onu çevirip gönderdim. Sonra programa Türkçe dil seçeneğini ekleyerek bana gönderdi beta olarak. Kontol ettim bende hata yok. Çeviri gayet süper. Fotoğrafçılık terimlerini inceleyerek düzgün çevirdim. Zaten ingilizcem iyi genel olarak İngilizce bölüm okuyorum kıbrısta. Yani dil konusunda sıkıntı yok tarzanca değil :) Programda karakter sorunu yada uyumsuzluk bulunmuyor. Aslında Türkçe dil hiç eklemeyi düşünmemiş Türkiyede ovistoredan satın alan pek olmamış uygulamayı ama yine de ekledi. Bu arada programdan hiç bir kuruş çıkarım yoktur arkadaşlar tamamen gönüllü olarak yaptım. Kimse yanlış anlamasın o açıdan.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
freesigner ile varolan sertifikasını siler yine yükleriz biz. Paylaş hadi. Bak yoksa palavra olduğunu düşünücem haa :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
freesigner ile varolan sertifikasını siler yine yükleriz biz. Paylaş hadi. Bak yoksa palavra olduğunu düşünücem haa :D

Hocam niye palavra olsun. Bende isterim scr koymak ispat etmek ama gerçekten şuan koyamam. Adamın kendi programı benim hakkım söz konusu değil burada onun rızası geçerli. Haftaya haber verecek bana ona göre koyacağım. İlk defa buraya yazdım bir tek bu forumu ciddiye aldığım için. Sadece bilginiz olsun diye belirtmek istedim o kadar. Bu konuda palavra atmak biraz saçmalık olur gerçekten niye böyle bir balon haber vermek isteyeyim?

Uruloki

Uruloki

Üye
ooo teşekkürler ve o satın alınma durumuna ekleme yapaydın türkiyede kontörle satış yok olsa alan çok olur diye

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ooo teşekkürler ve o satın alınma durumuna ekleme yapaydın türkiyede kontörle satış yok olsa alan çok olur diye

Kendisine konu ile ilgili mail attım. Cevap gelince yazacağım. Ben Paypal ile alıyorum uygulamalarını sitesinden. Biliyorum çoğu kişi kredi kartı olmadığı için yada kredi kartını kullanmak istemediği için uygulama satın almıyor ve bu da symbianı öldürüyor. Ovi kontör sistemine geçse hem üreticiler için hemde bizim için güzel olur. Tabi yine de ücret vermek istemeyenler olabilir. O onların kendi günahıdır yapacak bir şey yok.

Utku

Utku

Üye
Kontörlü sistem neden yok anlamış değilim....:off:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sitenin Birinde Gördüydüm Adam Kendi Türkçe ye Çevirmiş Ama Skin Yoktu Tabii :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Kendisine konu ile ilgili mail attım. Cevap gelince yazacağım. Ben Paypal ile alıyorum uygulamalarını sitesinden. Biliyorum çoğu kişi kredi kartı olmadığı için yada kredi kartını kullanmak istemediği için uygulama satın almıyor ve bu da symbianı öldürüyor. Ovi kontör sistemine geçse hem üreticiler için hemde bizim için güzel olur. Tabi yine de ücret vermek istemeyenler olabilir. O onların kendi günahıdır yapacak bir şey yok.

Utku™;3539562' Alıntı:
Kontörlü sistem neden yok anlamış değilim....:off:

Arkadaşlar KONTOR ile satış olacakmış. Kendisi şuan "http://fortumo.com/country/turkey" buradan mobile ödeme için hesap açtıracak. Sizin talepleriniz doğrultusunda biraz baskıladım o da bu yöntemi bulmuş. SMS ile hattınız ne olursa olsun TL olarak kontorden düşecek. Umarım hepimiz için iyi bir yol olmuştur arkadaşlar...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaşlar KONTOR ile satış olacakmış. Kendisi şuan "http://fortumo.com/country/turkey" buradan mobile ödeme için hesap açtıracak. Sizin talepleriniz doğrultusunda biraz baskıladım o da bu yöntemi bulmuş. SMS ile hattınız ne olursa olsun TL olarak kontorden düşecek. Umarım hepimiz için iyi bir yol olmuştur arkadaşlar...

bu nasıl iş?
adam sen ne dersen yapıyor ha?
benceeeee...
bu uygulamanın yapımcısı sensin :aha: :aha: :aha:

Dampierre

Dampierre

Üye
Bence sen camera proyla falan uğraşma. Direkt olarak nokia ile görüş anna ve belleyi en kısa sürede yayınlattır. Haksızmıyım arkadaşlar :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl iş?
adam sen ne dersen yapıyor ha?
benceeeee...
bu uygulamanın yapımcısı sensin :aha: :aha: :aha:

Bence sen camera proyla falan uğraşma. Direkt olarak nokia ile görüş anna ve belleyi en kısa sürede yayınlattır. Haksızmıyım arkadaşlar :)

Arkadaşlar programın yapımcısıyla daha öncedende mailleşmiştik bi konu üzerinde bide bu çeviri muhabbetinden sonra diyalog arttığı için adam alternatif çözümler buluyor işte ne güzel :) Program keşke yapabilsem bi kaç denemem oldu ama sadece o kadar. Zaten vakit yok bu işlerle uğraşmaya.

İsterseniz nokia ile de görüşeyim arkadaşlar :) Anna yı ilk Türkiye'ye getirtelim :p

trontr

Üye
c7 ye hafif makro modu katsın ya gözünü sevim bu yaptır çok dua alırsın bak.

Üst Alt