CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
Screenshoot koyacağım fakat hiçbir program scrhoot almıyor bu camerapro nun. İşe yarayan başka program bilen varsa yazabilirmi acaba
başka bir kamerayla telefonun ekranını çek ve buraya upload et :)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Valla laptopun camerasından başka camera yok şuan. Benim isteğim daha net orjinal görüntü olması zaten belki bilen vardır

uribaju

uribaju

Üye
Valla laptopun camerasından başka camera yok şuan. Benim isteğim daha net orjinal görüntü olması zaten belki bilen vardır
laptopun kamerasıyla çeksen olmazmı fikir vermesi açısından :bigstar:

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
İLK sayfaya yeni screenshootlar eklenmiştir....

uribaju

uribaju

Üye
güzel olmuş gerçekten fikir sahibi olduk en azından maxicep'e özel :) Birşey daha dicem peki hakkında yerinde senin ismin yazıyor mu:)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş gerçekten fikir sahibi olduk en azından maxicep'e özel :) Birşey daha dicem peki hakkında yerinde senin ismin yazıyor mu:)

Yok maalesef :) yapımcının adı var. Bizim bi ismimiz resmimiz yok. Belki sitesine yazar ama bilmiyorum.

ahmetdemircim

Üye
hocam evet onlar varda birde iso auto var. onu seçince duruma göre iso'yu kendisi seçiyor. akşamlarıda tüm resimleri genellikle iso 800 ile çektiğinden resimler çok bozuluyor. ben bunun sınırlandırılmasını diyorum. mesela programa duruma göre en fazla iso 400 kullan diyecem yada iso 200.

türçke dışında dikkat çeken yeni bir özellik varmı hocam. bende yazdım ama max iso ayarıda koydurtursan çok güzel olur. ben makina iso otomatikte olsun istiyorum fakat iso 800 kullanmasını istemiyorum. en fazla kaç isoya kadar kullanacağını ayarlayabilelim. akşam resimlerimde çok önemli bu.

----------Eklendi @ 13:08:04 ---------- Yazıldı @ 13:06:03 ----------

birde programın ilk sürümünden beri giderilemeyen deklanşöre yarım basıp bırakmada parlaklığın fırlaması ve bir fotoğraf çekmeden yada programdan çıkıp geri girmeden düzelmeme problemi var. programın en büyük hatası ve ilk sürümden beri giderilmedi.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
hocam evet onlar varda birde iso auto var. onu seçince duruma göre iso'yu kendisi seçiyor. akşamlarıda tüm resimleri genellikle iso 800 ile çektiğinden resimler çok bozuluyor. ben bunun sınırlandırılmasını diyorum. mesela programa duruma göre en fazla iso 400 kullan diyecem yada iso 200.

Anladım hocam demek istediğini ama böyle bi özellik yok galiba. Seçenekte yok böyle... Yukarıda Scrshoot verdim bakabilirsin biraz

ahmetdemircim

Üye
evet yokta ben yazılımcıya mail atalım böyle bir özellik koysun diyorum. sen görüşüyorsun galiba sürekli atsan koyabilir bu özelliği bence.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla süper olmuş hemde skinlerde güzel oturmuş iyi bayağı

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
valla süper olmuş hemde skinlerde güzel oturmuş iyi bayağı

Daha var 1-2 tane daha ama ekleyemedim. birazdan n8i n8 ile çekip koyacağım :)

----------Eklendi @ 18:59:42 ---------- Yazıldı @ 18:20:56 ----------

İLK sayfaya yeni screenshootlar eklenmiştir....

uribaju

uribaju

Üye
evet bu resimler daha net olmuş.Türkçeleştirme güzel de bazı yerlerde sanki uzun olmuş mesela sadece symbian ile başlayan bir yer var.Orası Symbian ... diye yazarsan daha iyi olur .birde cameraproyu yeniden başlat var ama cok uzun olmuş sıgmamıs sadece yeniden başlat olsa daha iyi olurdu.Ama böyle de güzel yinede..

ozggurr

ozggurr

Üye
Utku™;3539562' Alıntı:
Kontörlü sistem neden yok anlamış değilim....:off:

Cin'de ovi kontorlu sistem kullaniyor, Turkiye'de operatorlarle anlasamiyorlar saniyorum... Y

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
evet bu resimler daha net olmuş.Türkçeleştirme güzel de bazı yerlerde sanki uzun olmuş mesela sadece symbian ile başlayan bir yer var.Orası Symbian ... diye yazarsan daha iyi olur .birde cameraproyu yeniden başlat var ama cok uzun olmuş sıgmamıs sadece yeniden başlat olsa daha iyi olurdu.Ama böyle de güzel yinede..

Bu arada o Türkçe metnin uzunluğundan değil... İngilizceside uzun ama problem değil çünkü üzerine bastıgında zaten tam metin kutucuk içinde çıkıyor yani sadece gördüğün kadar değil hepsi gözüküyor...

Cin'de ovi kontorlu sistem kullaniyor, Turkiye'de operatorlarle anlasamiyorlar saniyorum... Y
Program ovi haricinde kontor ile zaten alınabilecek... Maksimum 5 gün kaldı piyasaya çıkmasına

ahmetdemircim

Üye
oviden program satın alınınca ve sonra programın güncellemesi çıkınca güncelleme ücretsiz yüklenebiliyormu yoksa yenisinide mi satın almak gerekiyor? daha önce hiç program satın almadımda:bigstar: ama bu adamın programı alınmayı hak ediyor.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
oviden program satın alınınca ve sonra programın güncellemesi çıkınca güncelleme ücretsiz yüklenebiliyormu yoksa yenisinide mi satın almak gerekiyor? daha önce hiç program satın almadımda:bigstar: ama bu adamın programı alınmayı hak ediyor.

ölene kadar güncelleme alabiliyorsun... Ben 6 ay önce aldım 4-5 kere güncelledim. Adama mail atıyorum varmı güncelleme diye o da direk maile ekleyip yolluyor :)

pRime.

pRime.

Üye
Süper program olmuş.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Program yayınlandı detaylar ilk sayfada

ayasin

Üye
satıl aldım programı :) yapanın emeğine sağlık

Üst Alt