uribaju
Üye
başka bir kamerayla telefonun ekranını çek ve buraya upload etScreenshoot koyacağım fakat hiçbir program scrhoot almıyor bu camerapro nun. İşe yarayan başka program bilen varsa yazabilirmi acaba

başka bir kamerayla telefonun ekranını çek ve buraya upload etScreenshoot koyacağım fakat hiçbir program scrhoot almıyor bu camerapro nun. İşe yarayan başka program bilen varsa yazabilirmi acaba

laptopun kamerasıyla çeksen olmazmı fikir vermesi açısındanValla laptopun camerasından başka camera yok şuan. Benim isteğim daha net orjinal görüntü olması zaten belki bilen vardır

güzel olmuş gerçekten fikir sahibi olduk en azından maxicep'e özelBirşey daha dicem peki hakkında yerinde senin ismin yazıyor mu
![]()
yapımcının adı var. Bizim bi ismimiz resmimiz yok. Belki sitesine yazar ama bilmiyorum.türçke dışında dikkat çeken yeni bir özellik varmı hocam. bende yazdım ama max iso ayarıda koydurtursan çok güzel olur. ben makina iso otomatikte olsun istiyorum fakat iso 800 kullanmasını istemiyorum. en fazla kaç isoya kadar kullanacağını ayarlayabilelim. akşam resimlerimde çok önemli bu.
----------Eklendi @ 13:08:04 ---------- Yazıldı @ 13:06:03 ----------
birde programın ilk sürümünden beri giderilemeyen deklanşöre yarım basıp bırakmada parlaklığın fırlaması ve bir fotoğraf çekmeden yada programdan çıkıp geri girmeden düzelmeme problemi var. programın en büyük hatası ve ilk sürümden beri giderilmedi.
hocam evet onlar varda birde iso auto var. onu seçince duruma göre iso'yu kendisi seçiyor. akşamlarıda tüm resimleri genellikle iso 800 ile çektiğinden resimler çok bozuluyor. ben bunun sınırlandırılmasını diyorum. mesela programa duruma göre en fazla iso 400 kullan diyecem yada iso 200.
Peki, ileteceğim..evet yokta ben yazılımcıya mail atalım böyle bir özellik koysun diyorum. sen görüşüyorsun galiba sürekli atsan koyabilir bu özelliği bence.
valla süper olmuş hemde skinlerde güzel oturmuş iyi bayağı

Utku™;3539562' Alıntı:Kontörlü sistem neden yok anlamış değilim....![]()
evet bu resimler daha net olmuş.Türkçeleştirme güzel de bazı yerlerde sanki uzun olmuş mesela sadece symbian ile başlayan bir yer var.Orası Symbian ... diye yazarsan daha iyi olur .birde cameraproyu yeniden başlat var ama cok uzun olmuş sıgmamıs sadece yeniden başlat olsa daha iyi olurdu.Ama böyle de güzel yinede..
Program ovi haricinde kontor ile zaten alınabilecek... Maksimum 5 gün kaldı piyasaya çıkmasınaCin'de ovi kontorlu sistem kullaniyor, Turkiye'de operatorlarle anlasamiyorlar saniyorum... Y
oviden program satın alınınca ve sonra programın güncellemesi çıkınca güncelleme ücretsiz yüklenebiliyormu yoksa yenisinide mi satın almak gerekiyor? daha önce hiç program satın almadımdaama bu adamın programı alınmayı hak ediyor.