CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
uh 5 tl az kontor atayımda alayıj sonsuza kadar güncelleme ne demek ya

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bu açılan sayfadaki kodu TXT CAMERAPRO XXXXX olarakmı yazacaz direk bu şekilde yoksa sadece XXXXXX olan kodumu yazıp sms atacaz ?

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
komple txt ile beraber olan tüm kırmızı yazıyı

Uruloki

Uruloki

Üye
birşey soracam bize kurulum dosyasını yollıyacak değil mi yoksa ovi store gibi direk mi kurulacak

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Sen sms gönderip imei yazıp downloada basınca pc ye inecek

deli oğlan

Üye
şimdide kısa msj gönderilemiyor diyor tekrar gönderim zamanı diyor arkadaşım neden gitmiyor ya bu msj

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

Bayberk

Üye
indirdim N8 e bu programı sertifika geçerliliği kontrol ediliyor diyor.. sonra da güncelleştirme hatası veriyor :S

----------Eklendi @ 15:09:46 ---------- Yazıldı @ 15:01:17 ----------

Tamam sorun düzeldi :D eski sürümü silmem gerekliymiş :D

deli oğlan

Üye
arkadaşlar hangi hatlarla aldığınızı söylermisiniz benim hattım vodafone ama msj gönderilemiyor hatası alıyorum ??

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
indirdim N8 e bu programı sertifika geçerliliği kontrol ediliyor diyor.. sonra da güncelleştirme hatası veriyor :S

----------Eklendi @ 15:09:46 ---------- Yazıldı @ 15:01:17 ----------

Tamam sorun düzeldi :D eski sürümü silmem gerekliymiş :D

:D sevindim sorunun çözülmesine

arkadaşlar hangi hatlarla aldığınızı söylermisiniz benim hattım vodafone ama msj gönderilemiyor hatası alıyorum ??

Bende merak ediyorum bu konuyu açıkçası.

Bayberk

Üye
ben vodafoneyle aldım valla..

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Hocam senin kontor bakihyen yeterli mi

deli oğlan

Üye
<br />
<br />
evet arkadaşım fazlasıyla yeterli hatta ama msj yollanmıyo..

valla halen yollayamadım msjı arkadaşım gönderiyorum giden kutusuna giriyorum gönderiliyor diyor bi 10 saniye falan sonra 'tkrr.gön.zamanı' diyor 3 kere falan tekrar gönder deyincede mesaj gönderilemiyor diyor bi yardımcı olun lütfen neden yollayamıyorum msjı :ağlarım:

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
valla halen yollayamadım msjı arkadaşım gönderiyorum giden kutusuna giriyorum gönderiliyor diyor bi 10 saniye falan sonra 'tkrr.gön.zamanı' diyor 3 kere falan tekrar gönder deyincede mesaj gönderilemiyor diyor bi yardımcı olun lütfen neden yollayamıyorum msjı :ağlarım:

Hocam problem ne bilmiyorum ama bi tanıdıgının hattından al istersen. Turkcell Avea falan dene.

nonamex

Üye
Satın aldım Turkcell üzerinden

deli oğlan

Üye
şimdi vodafone müşteri hizmetleriyle konuştum 6662 servisi vodafone'da yok dediler yani vodafone hatla satın alamazsın dediler...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
şimdi vodafone müşteri hizmetleriyle konuştum 6662 servisi vodafone'da yok dediler yani vodafone hatla satın alamazsın dediler...

Ama vodafone ile satın alan olmuş. Yukarıda Bayberk diye arkadaş yazmış

Üst Alt