CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar benim bu camerapro programiyla problemim var yüksek cözünürlükte 8mp disarida günesli havada fotograf cekince takilip kaliyor evin icinde cekince birsey olmuyor,eger disarida 4mp cekersem birsey olmuyor ama 8mp ye alirsam hata olusuyor neden acaba bunun bir caresi var mi arkadaslar.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
slm,arkadaslar benim bu camerapro programiyla problemim var yüksek cözünürlükte 8mp disarida günesli havada fotograf cekince takilip kaliyor evin icinde cekince birsey olmuyor,eger disarida 4mp cekersem birsey olmuyor ama 8mp ye alirsam hata olusuyor neden acaba bunun bir caresi var mi arkadaslar.

Demek istediğin şeyi anlayamadım? Bi problem olabilir o da anna da düzelecekmiş sorun ışık sorunu ise?

mesut1979

Üye
Demek istediğin şeyi anlayamadım? Bi problem olabilir o da anna da düzelecekmiş sorun ışık sorunu ise?

demek istedigim bu programla disarida yüksek cözünürlükte günesli havada resim cekersem hata olusuyor ama ayarlardan 4megapixele alirsam o zaman olmuyor o zamanda resim kalitesi düsüyor

nonamex

Üye
Program çok yavaş fotoğraf çekiyor izlenimi uyandı bende :hmmm Ama 5 lirayı hak ediyor kesinlikle

SilentOne

SilentOne

Üye
su programın s60 için olanı varmı yha merak ettim

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
demek istedigim bu programla disarida yüksek cözünürlükte günesli havada resim cekersem hata olusuyor ama ayarlardan 4megapixele alirsam o zaman olmuyor o zamanda resim kalitesi düsüyor

Hocam ben direk güneşi çekiyorum 12 mp de bi sorun olmuyor bakabilirsin fotolara

Ama sendeki sorundan şikayetçi isen. ingilizcen varsa tam derdini anlat buraya. En kısa sürede yanıt verecektir. Bi hata varsa düzeltecektir eminim. Tekrar kurmayı dene. Komple sil programı restart at sonra yeniden yükle bi de öyle dene

----------Eklendi @ 01:58:22 ---------- Yazıldı @ 01:55:07 ----------

su programın s60 için olanı varmı yha merak ettim

S60 v5 ? 5800 için soruyorsan evet var... Yalnız satın alma prosedüründe değişiklik var. Sen o prosedürü uygularken ülke seçtiğin kısında telefonun modeli olarak Symbian Anna belle kısmını değiştir "CameraPRO 5th edition (eg.N97)" seç.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
slm,benim telefon c7 ondan midir acaba

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
slm,benim telefon c7 ondan midir acaba

C7 olduğu için problem oldugunu sanmıyorum zaten C7, N8 haricince s60 v5 ler bile kullanabiliyor programı. Dediğim gibi istersen anlat derdini yada ben yarın yazayım. Belki sadece sana özgü bi arızadır dedigim gibi sil tekrar yükle dene

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
C7 olduğu için problem oldugunu sanmıyorum zaten C7, N8 haricince s60 v5 ler bile kullanabiliyor programı. Dediğim gibi istersen anlat derdini yada ben yarın yazayım. Belki sadece sana özgü bi arızadır dedigim gibi sil tekrar yükle dene

saol arkadas ilgilendigin icin verdigin sayfaya derdimi anlattim,programmi cok silip yeniden yükledim hep disaridaki cektigim fotograflarda hata verdi valla anlamadim gitti yoksa program cok hosuma gidiyor cektigi video kalitesi olsun ve evin icindeki cektigi fotograflar kendi kamerasina bakarak kaliteli.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Yenisi cıktı 2.1.5 ekledim indirin. Signed

----------Eklendi @ 11:07:22 ---------- Yazıldı @ 11:06:32 ----------

Symbian dünyası ne kadar hızlı :) daha 2.1.5 resmi olarak çıkmadı bile betası bende var piyasaya ne ara geldi merak ediyorum bi de li :) valla helal ne diim

gablocu

gablocu

Üye
Arkadaşlar ovide yeni sürümü var ama v2.1.8 var ama ben güncelleyemiyorum. programdan güneclle tıklayınca hiçbirşey olmuyor. Nasıl yapabilirim? bendeki sürüm 2.1.5

krkmz

Üye
arkadaşlar telefonum c6-01 auto focus özelliği yok.eğer bu programı indirirsem bu özellik programla beraber gelir mi ona göre satın alacağım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Üst Alt