CameraPro Uygulaması v2.1.5 Türkçe! Satın alan ve sürüm 2.1.5 olmayanlar güncelleyebilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye hafif makro modu katsın ya gözünü sevim bu yaptır çok dua alırsın bak.

problem o ki C7 nin camerası Autofocus u desteklemiyor. Yani camera sabit. O konuda nokia bile birşey yapamaz.

trontr

Üye
problem o ki C7 nin camerası Autofocus u desteklemiyor. Yani camera sabit. O konuda nokia bile birşey yapamaz.
biliom de belki biraz daha yakını odaklaması için bir ayarı vardır belki. autofocus diilde zorlufocus falan olsa. focus uzaklığını biz secsek elden :D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
biliom de belki biraz daha yakını odaklaması için bir ayarı vardır belki. autofocus diilde zorlufocus falan olsa. focus uzaklığını biz secsek elden :D

olcağını sanmıyorm ama iletirim

projectmaximo

projectmaximo

Üye

zorlufocus:d:
olacağını sanmıyorum sonuçta odaklanma merceğin ileri geri (veya sıvı mercek ise odak mercek yarıçapını değiştirerek) olduğu için
donanımsal bi şey malesef:)

ahmetdemircim

Üye
c7 ile macro çekmek için hocam bir tane mercek al. onunla çek macro çekebilirsin. ciddi söylüyorum. ilk aldığım dijital foto makinamdada macro yoktu ve mercekle çekerdim:)

----------Eklendi @ 08:53:32 ---------- Yazıldı @ 08:52:15 ----------

camerapro yapımcısıyla bir kaç kez bende mail atmış ve önerilerde bulunmuştum. bracketind moduna süreli çekim koymasını önermiştim yapmıştı.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli çekim eski cameraPro da varmı bilmiyorum ama bu yeni versiyonunda ardışık çekim özelliği var

uribaju

uribaju

Üye

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

ardışık derken 1.cekim 2 .cekim 3.cekim böyle ardısıkmı kaçar kaçar ?

maksimum 5 fotoya kadar ardışık çekim yapıyor. İstersen çekim aralarında belirlediğin saniye kadar bekleme yapıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben pek deneyemedim camerapro kullananlar memnun mu peki? artıları neler?

nonamex

Üye
Türkçesi yayınlandığı gibi satın alacağım :oke:

ahmetdemircim

Üye
geçen yine mail attım herife: istenilen objeye dokunarak netleme olayını yapabilirmisin diye, kameranın fw'si destekemiyor dedi.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
geçen yine mail attım herife: istenilen objeye dokunarak netleme olayını yapabilirmisin diye, kameranın fw'si destekemiyor dedi.

Güzel bişi olabilir aslında. Yüz algılama var ekranın neresinde olursa olsun... Yani ekranın içinde olan herhangi bir objeye de odaklamak ileride mümkün olabilir...

uribaju

uribaju

Üye
n9da var zaten

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi

Meego bildiğim kadarıyla n9. Bu arada Yeni CameraPro uygulaması hazırlanmış Ovi storeye verilmiş resmi olarak 1 haftaya yayınlanırmış ovi de fakat. Tr deki arkadaşlar için mobil ödeme uygulaması da hazırlamış. Detayları gönderecek bugun muhtemelen.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Screenshoot koyacağım fakat hiçbir program scrhoot almıyor bu camerapro nun. İşe yarayan başka program bilen varsa yazabilirmi acaba

ahmetdemircim

Üye
türçke dışında dikkat çeken yeni bir özellik varmı hocam. bende yazdım ama max iso ayarıda koydurtursan çok güzel olur. ben makina iso otomatikte olsun istiyorum fakat iso 800 kullanmasını istemiyorum. en fazla kaç isoya kadar kullanacağını ayarlayabilelim. akşam resimlerimde çok önemli bu.

----------Eklendi @ 13:08:04 ---------- Yazıldı @ 13:06:03 ----------

birde programın ilk sürümünden beri giderilemeyen deklanşöre yarım basıp bırakmada parlaklığın fırlaması ve bir fotoğraf çekmeden yada programdan çıkıp geri girmeden düzelmeme problemi var. programın en büyük hatası ve ilk sürümden beri giderilmedi.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
ISO seçeneğinde 100 200 400 800 ve otomatik var. Parlama problemi görmedim ben şuana kadar bi fikrim yok o konuda. Scrshoot koymak istiyorum ama hiçbir program scrshoot almıyor CameraPronun. Nasıl yapacağım konusunda bilgisi olan varsa söylesin de ekleyeyim

----------Eklendi @ 13:17:19 ---------- Yazıldı @ 13:13:52 ----------

Bu arada eski sürümde varmıydı bilmiyorum ama artık CameraPro yu Varsayılan kamera uygulaması olarak ayarlayabiliyorsunuz. Yani, Normal ana ekranda Deklanşöre basınca Nokianın Kamera programı yerine, CameraPro açılıyor... Bilmiyorum daha farklılıklar olabilir ama eskiden pek kullanmazdım.

Üst Alt