C7'ye sahip herkez buraya sorularını yazsın (n8 ciler çökmeyin:D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
kılıf tavsiye lazm C7 arkadaşlar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
c7 sorunu demişsiniz belle anna kavgası yapıyorsunuz.

benim sorunum internet radyoda bağlantı başarısız problemi bir kaç kere resetledim ama olmadı
ikinci sorunum joiko spot programı kuruluyor sorun yok bağlantı paylaş onuda açıyor ama bilgisayardada bağlantı gözüksede malasef dağıtım yapamaıyor 5800da bu problemlerim yoktu.
yardımcı olan varsa sevinirim
ben ilk soruna rastlamadığım için çözümünü bilemöiyorum fakat 2. sorunu yaşadım ve çözdüm.Dediğin gibi bağlanıy ama int yok bunu çözmek için joiku spota şifre koy 5 haneli olsun bide modem adını değiştirme o zaman düzelir

----------Eklendi @ 18:02:59 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

kılıf tavsiye lazm C7 arkadaşlar
valla ben telefoncudan 5 tl ye bi kılıf aldım ama üst tarafı açıkta sana tavsiyem ya metal koruma al yada kapaklı kılıf . kapaklı kılıfı tercih ederim aslında

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53

blackeagles76

Üye
Nokianın sitesinde c7 için son güncelleme 025.007 yazıyor telefonum anna 022.014 nokia suite güncelleme yapmaya çalışıyorum yeni güncelleme yok diyor aynı işi telefondan yazılım güncellemelerine bakıyom harita ve sosyal ağlar için 2 güncellemeden başka bişi yok yardım edermisiniz

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Nokianın sitesinde c7 için son güncelleme 025.007 yazıyor telefonum anna 022.014 nokia suite güncelleme yapmaya çalışıyorum yeni güncelleme yok diyor aynı işi telefondan yazılım güncellemelerine bakıyom harita ve sosyal ağlar için 2 güncellemeden başka bişi yok yardım edermisiniz

Aynı sorun bende de var 24.001'de kaldı benimki de. Nokia'yı aradım, ürün kodunuzdan kaynaklanıyor bık bık bık dediler, halbuki aynı ürün koduyla yükselen tonla telefon var.

blackeagles76

Üye
yokmu bi çaresi???

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
çare phoenix olabilir phoenix'i hiç kullanmadım ama sanırım güncellemeyi öyle yükleyebiliyordun(yanlışım olabilir.). forumda phoenix konuları var.

ucar-suat

ucar-suat

Üye
maps harita problemi olan arkadaslar ayni sorun bende de vardi ben cozdum problemi yapmaniz gereken telefonu pc baglayin e depodan cities klarasorunu acin ve loap maps klarasorunun adini degistirin herhangi birsey yazin sorun cozulecektir ;)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
teşekkürler dostum sonunda oldu ama 5800 da böyle sıkıntım yoktu

sulkoc

Üye
Bende C7 var turkcell den almıştım 8 aylık cihaz telefon cağrı anında zil sesi çalmıyor titriyor ama ses yok yada bezen var bazen yok parazitli düşünün hani patlak hoparlör misali bence hoparlörü patlak ne varki garantiye yolladım salaklar 1.5 ay garantide cihaz tuttular 1 hafta önce yollamışlar yeni yazılım yüklendi deyip yallah şimdi yine gitti ses bence cihazın hoparlörü gidik ama bunu bu salaklara nasıl anlatacağız kaydedilmş videolarıda sessiz fil izliyoruz aynı video pc de ses var adamı deli eder bu nokia her 2 cihazıda satasım var artık diğeri N8 bu nokia bitmiş haberimiz yok :(

adigeragip

Üye
telefon ingilizce oldu güncellemeden sonra nasıl türkçe yapacaz telefon c7

komando38

Üye
merhabalar.. bende c7 ciyim :D

msn yükleyecektim ama yükleyemedim çünkü dahili bileşen hatası veriyor.. bu konuda bu c7 ci kardeşinize yardımcı olabilecek varmıdır acaba =))

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
hiç denemedim bilmiyorum :S Belle yi yükleyemeyenlerrr :D

tans61

Üye
herkez değil arkadaşım, önce türkçe'yi doğru kullanmayı öğren sonra yazmayı dene. herkes olacak

emre2574

emre2574

Üye
suan bı sorun goremedım.tek canımı sıkan uygulama ve oyunlarımı bulamıyor olmam :d

thurq123

Üye
merhabalar bende c7 ciyim telefonda yazılım güncellemeye belle gelmedi ne yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt