C7'ye sahip herkez buraya sorularını yazsın (n8 ciler çökmeyin:D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
C7'ye sahip herkez buraya sorularını yazsın (n8 ciler çökmeyin:D)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nfc sadece bizde(ve diğer c7 kasalarında) var ve özellikle bu konuda birbirimize destek çıkalım. Biliyorsunuz ki c7 nin yazılım sorunu hepinizde vardır. Benim amacım bu sorunları yaşayanların yaşamayanlara çözümü göstermeleri :D Hertürlü uygulama program ve benzeri şeylerin sorununu bana yazın yada konuya ,ben denerim ve çözümünü bulurum.Örn: joiku spot premium da neden bazen internete bağlanılamıyor :D

HADİ GENÇLER

----------Eklendi @ 21:01:58 ---------- Yazıldı @ 20:53:47 ----------

arkadaşlar aklıma geldi de c7 ye belle yüklenir mi annanın üstüne?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
c7 ye belle yükleniyor ben kullanmaktayım ve forumda mevcut.benim c7 nin sorunu büyük hatta meşhur wifi sorunu.evimdeki wifi ye bağlanamıyorum nette ve maxicepte bulduğum her yolu denedim ama yinede wifi bulunamadı hatasını alıyorum ve sadece evimdeki ağa bağlanmıyor modemi değiştirdim kablosuz özelliklerinden mac adresini ekledim defalarca tele format attım modeme son yazılımını yükledim ama olmadı.buna çare varmıdır acaba? şimdiden tşk ederim...

dekor67

dekor67

Üye
c7 anna muzık çalarda bı muzıgn ustne bsınca sıstem hatası dıyor

fatih982

fatih982

Üye
modeminizin yazılımını güncelleyin

----------Eklendi @ 21:33:30 ---------- Yazıldı @ 21:32:06 ----------

c7 anna muzık çalarda bı muzıgn ustne bsınca sıstem hatası dıyor
tele format at olmazsa yazılımı tekrar yükle oda olmassa hafıza kartını formatla kesin çözüm olur

----------Eklendi @ 21:34:00 ---------- Yazıldı @ 21:33:30 ----------

başka sorunu olan varsa bildiğim çözümleri söylerim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bana çare yok sanırım.modemi değiştirdim olmadı yeni modeme en güncel yazılımını yükledim yine olmadı bir türlü olmuyoır eve hangi marka modemi getirdimse olmadı ve sadece evde olmuyor evmi uğursuz anlamadımki :D

fatih982

fatih982

Üye
airties 6271 yada rt241 modemi tavsiye edrim ben çok zaman oldu c7 kullanıyorum ama böyle bir wifi hatasına rastlamadım

eldorado19

Üye
haritalar ile ilgili bi sorunum var.haritaları kullanıp kapattıktan sonra program tamamen kapanmıyor.Appstop ve ramblow programlarında haritalar hala çalışır vaziyette.bu programlarda sonlandırıyorum kapanmıyor.sadece Taskman adlı programın " process " kısmında "mapsbackground" .exe uzantılı işlemi sonlandırdıgımda haritalar kapanıyor. onceden boyle degildi ne zaman ovi haritalar nokia haritalara döndü bu sorun cıktı. yokmu bunun format yada flash atmadan bir çözümü yani eskisi gibi kapattıgımda acık birşey kalmasın şimdiden teşekkürler... (bu arada anna kullanıyorum..belleye hiç geçiş yapmadım)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çakma belle kullanan arkadaşlara tavsiyem onlarda sorun olmasa zaten herkes güncellerdi o yüzden çakma yükleyen bunlara katlancak ;)

benighted

benighted

Üye
ben bi kaç haftadır fmobi programıyla ilgili sorun yaşıyorum son versiyonu yüklü. sorun:üstdeki saat bağlantı ve şarj durumunu gösteren çubuk önceden vardı artık yok ayrıca chatde annadan önceki versiyon gibi yazmak için ayrı pencere açıyor önceden sadece klavye çıkıyordu böyle kullanışsız oldu lütfen biri yardım etsin sinir bozucu bir durum.
programı iki kere kaldırdım ve tekrar yükledim ama sorun devam ediyor.işin ilginç tarafı normal çalışırken hiç birşey yapmama rağmen kendiliğinden bozulması
şimdiden teşekkürler

orjinal anna yüklü telefonda

Re13eL

Re13eL

Üye
çakma belle kullanan arkadaşlara tavsiyem onlarda sorun olmasa zaten herkes güncellerdi o yüzden çakma yükleyen bunlara katlancak ;)

Çakma belle dediğini yükledim telefon eskisinden daha iyi oldu 1-2 kişinin başına yazılımsal sorun geldi diye belle yükleyenlerin hepsine böyle söylemen çok anlamsız.

ve şunu da unutma ki çoğu kişi sızıntı belle olduğu için yüklememezlik yapmadı,çoğu kişi belleyi phoneix kullanmayı bilmediği için ve yanlış yaparsa telefonun bozulabileceğinden korktuğu için yüklemedi.

not:Nokia Suite programına bağladığımda telefonun versiyonunu belle olarak görüyor ve garanti durumu ise sağlam görünüyor .

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sızıntı bellede nfc paylaşımı nasıl yapılıyor ?

eldorado19

Üye
bu nokia haritalar sorununun çözümü yok mu???

akakak_ak

Üye
wmw videoları açmıyo. Bazılarını açıyo bazılarını da sadece ses var. Acil program lazım

Emre-45

Emre-45

Üye
herkez değil herkes

Quaresma53

Quaresma53

Üye

Çakma belle dediğini yükledim telefon eskisinden daha iyi oldu 1-2 kişinin başına yazılımsal sorun geldi diye belle yükleyenlerin hepsine böyle söylemen çok anlamsız.

ve şunu da unutma ki çoğu kişi sızıntı belle olduğu için yüklememezlik yapmadı,çoğu kişi belleyi phoneix kullanmayı bilmediği için ve yanlış yaparsa telefonun bozulabileceğinden korktuğu için yüklemedi.

not:Nokia Suite programına bağladığımda telefonun versiyonunu belle olarak görüyor ve garanti durumu ise sağlam görünüyor .

şuan bana legal olmayan birşeyi savunyosun arkadşım bu oyun vs değilki telefonun herşeyi yani sistemi sonuçta sistemsel bir hata donanımıda bozabilir ve C7 de geri dönüş vs de yok o yüzden garanti falan olmaz ki bu çok normal adam zaten çıkmış olsa ben yükletirdim sana kaçak sistemin garantisni vermedim diyebilir. git istediğin yere ver hakkını aramaya çalış yapamazsın çünkü yöntem illegal. ki ayrıca da flaşlama programını da kullanmak eminim o kadar zor değildir heryerde anlatılıyo millet yapıyosa herkes yapabilir zaten ama o riski almaya değmez bence tabi herkesin kendi fikri parası çok olanın kendini riske atması umrumda bile değil ama sadece burda yorum kargaşası yapanları anlamıyorum sorunun tek kaynağı yöntemin saçmalığı bana kalırsa.

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Arkadaşlar C7 ye ilk defa yazılım yükselteceğim fakat PC'den son yazılım 25.007 yerine 25.001 gözüküyor, onda da qt problemleri vs... var, telefonu 25.001'ye yükselttikten sonra yazılım güncelleme kısmında 25.007 için yükseltme seçeneği de çıkacak mı?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim önce wifi sorununa bakarsak bence modem veya int ayarları ile telefonun ayarlarında bi örtüşmezlik var bunu telefonculara sormanı tavsiye ederim Daha sınra şu harita meselesinde haritaları felan kaldırıp tekrar yükledinmi? Yada nokia.comdan haritayı indirip üstüne atmayı denedin mi bide bunları dene . ve sonuncu arkadaş sen güncelle sonra suiteden bak 80mb lik olan programdan:) olmazsa telden kesin bulur güncellemeyi :) ooof ne sorunumuz varmış c7 de yaav:) bende sorim telefonuma nerede garantili bi şekilde belle atabilirim ankarada bilen varmı bu tür bi yer?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şuan bana legal olmayan birşeyi savunyosun arkadşım bu oyun vs değilki telefonun herşeyi yani sistemi sonuçta sistemsel bir hata donanımıda bozabilir ve C7 de geri dönüş vs de yok o yüzden garanti falan olmaz ki bu çok normal adam zaten çıkmış olsa ben yükletirdim sana kaçak sistemin garantisni vermedim diyebilir. git istediğin yere ver hakkını aramaya çalış yapamazsın çünkü yöntem illegal. ki ayrıca da flaşlama programını da kullanmak eminim o kadar zor değildir heryerde anlatılıyo millet yapıyosa herkes yapabilir zaten ama o riski almaya değmez bence tabi herkesin kendi fikri parası çok olanın kendini riske atması umrumda bile değil ama sadece burda yorum kargaşası yapanları anlamıyorum sorunun tek kaynağı yöntemin saçmalığı bana kalırsa.

evet illegal bir yöntem fakat telefon dediğin şey zatpıt bozulan dakika da bir çöken cihaz değildir yaklaşık 4 haftadır belle kullanıyorum (Allah nazarlardan korusun) henüz donma dahil hiç bir sorun yaşamadım arada küçük hatalar dışında. bu yüzden insanların içinde ki heyecanı kaçırma bence bu şekilde de belle çok güzel ayrıca dediğin doğru ama 10 servisten 5'i yazılıma bakmaz...ve de bu belle olup olmamasını pek umursamazlar...

dekor67

dekor67

Üye
hayır dostum belle yukledıysen garanti dısı senın owi suite ıcınde gordugun garanti ime olarak bkıyo yazılım olarak degl bilgi bizzat nokia muşteri hzmtlerındn alın mıştır saygılar

----------Eklendi @ 02:06:32 ---------- Yazıldı @ 02:02:09 ----------

Arkadaşlar C7 ye ilk defa yazılım yükselteceğim fakat PC'den son yazılım 25.007 yerine 25.001 gözüküyor, onda da qt problemleri vs... var, telefonu 25.001'ye yükselttikten sonra yazılım güncelleme kısmında 25.007 için yükseltme seçeneği de çıkacak mı?

evet kardş çkack rahat ol guncelle

imampower11

Üye
c7 aşktır aşk Nfc si yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt