C7'ye sahip herkez buraya sorularını yazsın (n8 ciler çökmeyin:D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
bu aptalca belle konusunu kapatın çünkü evet garanti dışı kalır. bide bnm garantim yazmıyo nedenki?

eldorado19

Üye
harita sorunu için cities klasorunu sildim tekrar yukledim aynı sorunu veriyor.haritaları silince sorun yok ama haritaları tekrar yukleyince arka planda çalışıyor.hafıza kartına yukleyim dedim yine olmadı.ovi den yukledim tel den yukledim çözüm olmadı.yapabileceğim herseyi yaptım.ama mapsbackground.exe çalışmaya devam ediyor tel de herhangi bir harita yuklu oldugunda...

metyuu

metyuu

Üye
nokia maps programının 3.08(141) sürümü çıkmış 10.12.2011 tarihinde belki bu versiyonda düzeltilmiştir o sorun, ama yüklemeden bir araştır. bazısı sorunsuz çalışıyor diyor bazılarıda yüklenmiyor diye yazmış bir forumda

yasarr35

Üye
C7 yi alalı 1 yıl oldu ve sorunsuz kullanıyorum allaha şükür hiç bir sorun çıkarmadı bana.

eldorado19

Üye
ilgin için tşkler arastırayım..

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
hayır dostum belle yukledıysen garanti dısı senın owi suite ıcınde gordugun garanti ime olarak bkıyo yazılım olarak degl bilgi bizzat nokia muşteri hzmtlerındn alın mıştır saygılar

----------Eklendi @ 02:06:32 ---------- Yazıldı @ 02:02:09 ----------

evet kardş çkack rahat ol guncelle

Usta yükselttim 25.001'e ama bu sefer güncellemeleri kontrol ediyorum, yeni güncelleme yok diyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
c7 sorunu demişsiniz belle anna kavgası yapıyorsunuz.

benim sorunum internet radyoda bağlantı başarısız problemi bir kaç kere resetledim ama olmadı
ikinci sorunum joiko spot programı kuruluyor sorun yok bağlantı paylaş onuda açıyor ama bilgisayardada bağlantı gözüksede malasef dağıtım yapamaıyor 5800da bu problemlerim yoktu.
yardımcı olan varsa sevinirim

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Arkadaşlar 14 küsürlü versiondan 24.001 e yükselttim pc suite ile fakat şimdi güncellemelere tekrar baktığımda 24.007 çıkmıyor, ona nasıl güncelleyebilirim, ek olarak güncelleme sonrası kamera ayarlarına girmez oldu.

dekor67

dekor67

Üye
paylaş memuşu yok c7 belle d

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bir hafta önce böyle soru ile geldim ama cevap alamadım siz belle anna kavgası yapın bu konu kapanmalı bence faydasız..
YOKMU YARDIM EDECEK

benim sorunum internet radyoda bağlantı başarısız problemi bir kaç kere resetledim ama olmadı
ikinci sorunum joiko spot programı kuruluyor sorun yok bağlantı paylaş onuda açıyor ama bilgisayardada bağlantı gözüksede malasef dağıtım yapamaıyor 5800da bu problemlerim yoktu.

metyuu

metyuu

Üye
bir hafta önce böyle soru ile geldim ama cevap alamadım siz belle anna kavgası yapın bu konu kapanmalı bence faydasız..
YOKMU YARDIM EDECEK

joikospot bendede bağlanmıyordu. telefonda hem wifi açtın hem mobil veri açtım internete girdi

liken55

Üye
arkadaşlar benim sorunum telefonun yazılımını şu an nokia suit ten güncelledim haritaları da güncelledim fakat eski harita daha geniş kapsamlıydı yanılmıyorsam 160 mb falan ve bizim köyü bile gösteriyodu . şimdi ki yeni harita ilçeyi bile göstermiyo . ben eski haritama nasıl dönerim fikri olan varmı .

dekor67

dekor67

Üye
ama çewrimdısı harita yukldn mi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
metyuu

metyuu

Üye
bellede nfc ile gönderme: göndereceğin resimi veya dosyayı açıyorsun Nfc li diger telefona yaklaştırıyorsun dosyayı gönderiyor aşağıdaki videoda gibi

• Beğen
Tepkiler: serinaga
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
belle henüz beta aşamasında dimi?

serinaga

serinaga

Üye
joikospot bendede bağlanmıyordu. telefonda hem wifi açtın hem mobil veri açtım internete girdi

Zaten bu proğramın çalışabilmesi için hem 3G hem de WiFi nin açık olması şarttır. WiFi üzerinden diğer cihazlar senin tele bağlanır, 3G üzerinden de veri paylaşımı sağlanır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt