c7'de bugün keşfettim :D n8'de de oluyordur

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
kullanma klavuzunu okuyun

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Belki çok bilinen bişe ama ben yeni keşfettim :D
Güç tasarrüf modunda değilken ve hiçbir uygulama çalışmıyorken tuş kilidi tuşubu aşağı kaydırıp 2 sn falan beklerseniz fener açılıyor ek program yüklemeye gerek yok yani :D
Bilinen bişeyse yazın :D

n8 de olazağını sanmam :bye2::bye2::bye2:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8de olmaz ztn xenon flashi var hep acik kalamaz..:oke:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
yeni bişey değil ve forumda var arama yapsaydın keşke

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kim arama yapipta konu acior be kardesim :ehe

fine gold

Üye
ben de kurcalarken bulmuştum güzelbi özellik çok işe yarıyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaslar Kullanma kitabında da yazıyor C6 01 de geçerli bu sistem tuş kilidi tuşunu 2 sanıye tutun el fener moduna gecıyor

endosato

endosato

Üye
e7de de var :d:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
keşke N8'de Xenon'un yanına videolar için led iliştiriverselermiş..
N8-01 de belki böyle yaparlar hem çift çekirdek tasarımda yine birebir n8 olursa e anna da var harbi accayip satar

adem.ozkan

adem.ozkan

Üye
yav kardeş sağ ol ... kılıftan çıkartırken bazen açık kalıyordu bende diyordum bozuk mu acaba diye canım çok sıkılmıştı... hiç düşünmemiştim böyle bi özellik olduğunu... çok sağol... en azından ben de bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum... Eyvallah...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
çekmeli kılıf kıullanmayın telefonlarda ben 5800 da kullanmaya kalktım telefonun kilit tuşunu sıkıştırıyor bozma ihtimali çok yüksek silikon kılıf her zaman en iyidir ..

septisist

septisist

Üye
bilinen bişey ama bilmeyenler için başlığı değiştirilerek kullanılabilir, ben de bilmezken netten öğrendim, :heyo2:FOREVER C7:thumbup:

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaş hiçbir proğram çalışmazken demiş, çok doğru mesela bende spb mobile shell açıkken bu fonksiyon çalışmıyor. Spb'yi kapatınca çalışıyor ...

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bence gayet güzel bir özellik c7 kullancısı olarak çoğu zaman işime yaradı,n8de olmayısının sebebi flası xenon bildiğim kadarıyla,c7de led flaş var sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir

Emil_Ceferli

Üye
:)hmm

qsaw

qsaw

Üye
Belki çok bilinen bişe ama ben yeni keşfettim :D
Güç tasarrüf modunda değilken ve hiçbir uygulama çalışmıyorken tuş kilidi tuşubu aşağı kaydırıp 2 sn falan beklerseniz fener açılıyor ek program yüklemeye gerek yok yani :D
Bilinen bişeyse yazın :D
günaydın sana telefonu elime aldığımda ilk onu denedim zaten biraz karanlıkdıda biride bu olay yüzünden babasından fırça yemişti telefonu bozdun diye :zuhaha:

u_cosar

u_cosar

Üye
cfw de var zaten

Re13eL

Re13eL

Üye
cfw olmasına gerek yok orjinalinde var zaten
bilmeyenler için iyi olmuş fener için program indirmeye gerek yok yani :)

Üst Alt