c7'de bugün keşfettim :D n8'de de oluyordur

Sponsorlu Bağlantılar

trontr

Üye
    Konu Sahibi
c7'de bugün keşfettim :D n8'de de oluyordur
Belki çok bilinen bişe ama ben yeni keşfettim :D
Güç tasarrüf modunda değilken ve hiçbir uygulama çalışmıyorken tuş kilidi tuşubu aşağı kaydırıp 2 sn falan beklerseniz fener açılıyor ek program yüklemeye gerek yok yani :D
Bilinen bişeyse yazın :D

• Beğen
Tepkiler: lorenzodivas, bkurtulus, taner_gursoy ve 4 diğerleri

Starsley

Bende yok

muratcan1905

Üye
evet c7 de var bu özellik biliniyor ancak n8 de yok

Starsley

Tam anlatsana arkadaşım bende niye yok

muratcan1905

Üye
yandaki ekran kilitleme açma tuşu varya onu aşağı doğru sürüklüyorsun ekran kilitleniyor ya aşağı doğru sürükleyince yukarı kaldırma öyle bekle 2 3 saniye boyunca daha doğrusu fener yanana kadar yanması lazım ancak bubble lock falan yüklediysen belki o özelliği deaktif ediyordur bilmiyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Biliniyor bu. Bilmiyenler için iyi bir açıklama olmuş. Fakat n8 de yok. Led değil xenon flash. Açık kalamaz

nonamex

Üye
C7'nin flash özelliği olabilir, Ama N8 deki Xenon Flash fener olarak kullanılamaz. Başlığı değiştirin

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Bubblelock kullanıyorum ben açabiliyorum feneri
Hiçbir uygulamanın açık olmaması ve güç tasarfunu kapatmanız gerekiyor.
Işık yanana kadar basılı tutun işte

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 Xenon flash olduğu için bu özellik olmuyo malesef :)

Starsley

Denedim oldu süper bi şeymiş bilgi için sağol

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
ee c7 kullanmak ayrıcalıktır.

AYNA

AYNA

Üye
n8 in xenon flashının sol tarafında led yok mu?
eğer yoksa n8 video çekerken nasıl aydınlatıyor?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Aydınlatmıyor :D zifiri karanlıkta çekilmiyor video malesef. Işık olarak da ön ekran kullanılıyor. Bembeyaz yanınca çok güzel aydınlatıyor. QTorch adlı uygulama. Ovi mağazada mevcut.

AYNA

AYNA

Üye
eboo ben n8 de led var sanıyordum :D benim sattığın se satioda bile hem led hem xenon flash vardı.videolarda led yanıyordu.foto çekerkende once led yanıyordu ortamı hafif aydınlatıyodu sonrada xenon flash patlıyordu :D

Slanq

Üye
arkadaş ben yakamadım bu feneri :D bişiler engelliyo sanırım bende

kartal334

kartal334

Üye
C7 de fener özelliğini kullanamayan arkadaşlar güncellemelerini kontrol etsin,yeni güncellemede var.

AYNA

AYNA

Üye

arkadaşlar bu xenon flashın solundaki ufak şey nedir lede benziyor? ben onu led sanırdım:kop:
ilk defa se sationun n8 den iyi bir yönünü gördüm :kop:

redkit43

redkit43

Üye

dostum ben aldım alalı eski firmwaredede vardı.(menü-ayarlar-telefon ayarları- bildirim ışıkları-açık ışığını

kapalı) yapman lazım.eğer açık ışığını açık yaparsan flashı fener olarak kullanamazsın yandaki tuş kilidi

mandalını aşşağı çek 4-5 saniye çekili kalsın sakın bırakma ...kameranın flashı devamlı yanar....eğer

kapamak istersen yandaki mandalı yine 4-5 saniye çekili tut....

muratcan1905

Üye

arkadaşlar bu xenon flashın solundaki ufak şey nedir lede benziyor? ben onu led sanırdım:kop:
ilk defa se sationun n8 den iyi bir yönünü gördüm :kop:

oda zaten bir led lamba hatta onu açık tutan bir fener uygulamasıda (special phone torch for n8 di sanırım) var ovide açık tuttuğuna göre zaten led olmak zorunda ama rengi kırmızı yani videoda onu açsa dahada saçma olur.
haklısın kötü bir yanı n8 in zaten n8 in mühendisliği gerçekten sorunlu düşünülmeden yapılmış
fazladan bir tane daha led koysalardı hiç birşey kaybetmezlerdi resimlerde xenon videolarda led yanabilirdi.

redkit43

redkit43

Üye

dostum menü-ayarlar-telefon ayarları-bildirim ışıkları-açık ışığını kapalı yaparsan kameranın flashını fener olarak kullanabilirsin

Üst Alt