Huawei Mate 9 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 9 Root Atma ve TWRP Yükleme
Huawei'nin eski amiral gemisi modellerinden Mate 9 gerek ülkemizde gerekse yurt dışında zamanının en dikkat çekici telefon modellerinden bir tanesi olmayı başarmıştı. Şimdilerde Mate 20 serisi ile devam eden bu serinin eski üyesi halen güçlü bir cihaz olmayı başarıyor. Bu konuda sizlere Mate 9 root atma ve Mate 9 twrp yükleme işlemleri hakkında bilgi vereceğim.

Bu işlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki bootloader kilidinin açık olduğundan emin olun. Ayrıca işlemlerden dolayı telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Telefonunuzda yer alan dosyaların yedeğini mutlaka alın. Ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek derleme numarasına 6-7 defa üst üste basın ve geliştirici seçenekleri menüsünden usb hata ayıklama ile oem kilit açma özelliklerini aktif hale getirin. BURAYA tıklayarak adb driver dosyasını indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.

Huawei Mate 9 TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayarak Mate 9 twrp dosyasını indirin ve dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin ( dosya uzantısı .img olacak ) bu dosyayı adb klasörü içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot moduna alın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonrasında adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
komutunu yazın ve yüklemeyi başlatın. Mate 9 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Huawei Mate 9 Root Atma

TWRP yükledikten sonra tıklayın Mate 9 root dosyasını indirin ve telefonunuzun içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Güç + ses kısma + ses açma bu üç tuşa aynı anda basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Yükle ( Install ) kısmına gelerek indirmiş olduğunuz Magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Menüye Magisk uygulaması geldiyse Mate 9 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 


Üst Alt