c7 Ovi Suitet ile güncellenmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selam12345

Üye
    Konu Sahibi
c7 Ovi Suitet ile güncellenmiyor.
Arkadşlar yeni sıfır aldım telefonu ilk aldığımda turkcell menü yüklüydü anna çıkınca bir tamirciden yükledim

geçmiştir dedim ama 25.007 çıkınca tekrar denedim ama gene aynı problem

ovi versiyonu indiriyorm ama yükleme başladığında tel kapanıyor ama pc görmüyor kurtama uyarısı çıkıyor. şarj ışığı yanıp sönüyor

selam12345

Üye
    Konu Sahibi
format bile atım arkadaşlar pc driver sorunu vardır diye ama olmuyor pohoenix bile aynı sorun

hizan

hizan

Üye
arkadaşım phoenix ile atar isen hiç bir sorun olmaz. ovide sorun yaşar sın.

selam12345

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım phoenix ile atar isen hiç bir sorun olmaz. ovide sorun yaşar sın.
aynı sorun var arkadşım. tesr moduna geçiyor beli bir süre beklediktensonra kapanıyor ve şarj ışığı yanıp söyor kurtama urasısı çıkıyor

husoft07

Üye
senin sorunun bendede vardı. Ovi suite yada Nokia software updater ile yüklenmiyor. Ayrıca phoenix ile indirdiğin flashta yüklenmiyor. Navifim ile indirirsen dosyaları o zaman phoenix iş görüyor. Birde windows 7 yüklü ise oda sorun olabilir ama pek emin değilim. Ben VMware ile sanal pc de xp kurdum oradan yapıyorum. Başka türlü beceremedim. Pc donanımlarından kaynaklanacağını sanmam. Ben neredeyse tüm parçaları değiştirdiğim halde sonuç değişmedi. Sadece sanal pc ve navifirm ile çözebildim. Kolay gelsin.

esatkaymak

Üye
bence pc kaynaklı bende o sorunu bi kaç kere yaşadım başka bi pcde denedim güncellendi.

efendisiz85

Üye
Aynen kardeş başka bi pcde dene istersen verim alabilirsin :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at phoenix ile nasıl yükleniyor öğren ok. %100 olumlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt