C7 Türkçe Anna versiyon sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cumalicanatan

Üye
    Konu Sahibi
C7 Türkçe Anna versiyon sorunları
Bendeki telefon yurtdışı kaynaklı olduğu için Anna yayınlandığı zaman ovi suite hemen yazılımı buldu ve güncellmeyi sordu bende sazan gibi atlayarak cihazı ovi üzerinden güncellemeye çalıştım... Güncelleme işlemi bittiğinde cihaz açıldı ama dil ingilizce idi ve Türkçe menüde yoktu .. Cihazı 1 hafta kadar ingilizce kulandım.. o yükleme ile cihazın ana ekranında NFC açma kapama düğmesi ve NFC kısayolu vardı.. bunun yanısıra Shazam da masaüstünde geldi.. Ben daha sonra Alman annası çaktım ... 2 hafta kadar da onu kullandım.. Nihayet bugün Tr anna çıkınca yüklemeyi tamamladım... ilk kurulum sonrası tel biraz kasıldı ama şimdi normal.. Bende siyah var... Eşimde ise aynı cihazın kahvesi var .. onun da navifirm ile gereken dosyalarını çektim kurdum .. nfc menüsü yüklü gelmedi.. çok önemli değil ama Shazaam da çıkmadı içinden.. Bağlantı ayarlarında NFC açma kapama var.. Kısayol olarak ta masaüstünde NFC kapalı açık düğmesi var .. ama yönetim konsolu yok ... Böyle sorunla karşılaşan oldu mu ...

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ürünler yurtdışımı ikiside? eğer öyleyse dediği gibi phoenix ile tüm dosyaları çekip tekrar flashlayın aynısı bende pr 1.2deyken olmuştu 4.flashlamada tüm herşey gelmişti..sizde deneyin birkaç kere kablo bağlantısına falan dikkat ederek

uribaju

uribaju

Üye
kardeş anna tr yüklü iken oviden güncelleme yaptığında tel türkçemi oldu?

cumalicanatan

Üye
    Konu Sahibi
hayır... Oviden güncelleme yapmayı denediğimde ürün koduna uygun olarak ingilizce yükleniyor...ben navifirm ile çektim dosyaları...oradada eksik uygulamalar geldi.. Yukardaki listeye ek olarak ms comminicator ve internet radio da yüklenmedi...tüm dosyaların boyutu çok fazla değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...