C7 Kasa Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
C7 Kasa Değişimi
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun kasasını değiştirmek istiyorum da kvk sizce ne kadar fiyat biçer?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaş şu saatten sonra ne kasa değiştir derim nede batarya ben olsam iyice kullanırım sonrada teli satarım şu andan itibare

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Paşam takas edicem telefonumu ama bu halde değiştiremem. Androide veya WP'ye geçicem kısa zamanda zaten.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence andoroide geç yinede sen bilirsin ne almayı düşünüyorsun şuan

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
N8 düşünüyorum. Bazı sitelerde görüyorum takas ediyorlar. Fiyatları düşmüş zaten 450 500 arası. Şimdi N8 e geçicem birazda onu kullanıp android veya WP artık. Symbianın nesli tükendi. Sorunlar sorunlar sorunlar...

Alperen Şuayb

Üye
Ben Olsam Androide Geçme Derim Wp 8 Daha Güzel Bence. Tabi Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz :oke:

emreli01

emreli01

Üye
c7 den n8 mi geçiş olack
eğer öyleyse hiç uğraşma derim
tabi c7 büyük bi sorun yoksa

septisist

septisist

Üye
c7 kasa değişim için nokia servisi 130 tl para istedi benden n8'e falan bulaşma kurtulmuşken nokia ve symbiandan tam kurtul derim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İlla kasa değişimi istiyorsan orijinal nokia servisinden yaptır diğer telefoncularda çok sırıtıyor çakma olduğu ve takas olayınıda düşünürsek şansın baya bir azalır..Bende androide geçme derim Windows Phone tercihimdir günler geçtikçe çok çok çok daha iyi olacak..

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
E o zaman uygun bi fiyata telefonumu satayım üzerine de bir miktar para koyup yeni bir telefon alayım. 130 TL çokmuş ya :) Ben 80 90 falan sanıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt