C6 v20 42 5800 v52 007 pnht nin son çalışması premyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
C6 v20 42 5800 v52 007 pnht nin son çalışması premyum
arkadaşlar pnht son çalışması c6-v20-42-5800 v52-007 yı bitirmiş fakat daha deneme aşamasında ve deneme sürümünü yayıladı sitesinde ben dosyayı indrdim dil olarak sadece eng ve vietnam dileri vardı ben türkçe ekleyip kurdum 1 gündür deniyorum şu an hiç bir sorun yok ben menunum sizlerlede paylaşmak iştedim ve fw yi multi uplaoada yükledim linkini sizlerle pylaşacam dosyanın sonuna ben by rasim diye yazdım bu sizi yanıltmasın burda emek var lütfen bir teşekürü çok görmeyin yükleme konusuna gelince jafla hemen hemen yüklemeyi herkes biliyor bilmeyenler maxside zaten dolu bakıp yapabilirler gerekirse ben yine yardımcı olurum foto felan eklemiyorum çünkü be bu fw ye sadece tr dil ekledim daha sonra gerekirse eklerim umarım konu silinmez ve sizlede memnun kalırsınız ama dediyim gibi inanın çok uğraştım bir teşekürü çok görmeyin --

• Beğen
Tepkiler: ışık_22, memoxxxxx, kraldost ve 5 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konunuza ön izleme ve nasıl yükleneceğini eklerseniz sevinirim..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yaw zaten v20.0.042 çıkmamış mıydı ? aynı sürümü çıkarıp duruyorlar ne fark var :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Sadece 1 özellik ekleyip yeni diyolar ama bi farkı olmuyo ne zaman tam takır çalışan fw görücez. Aslında yapıyolar ama illaki bir aksilik çıkıyo nedense. cfw den orjinale geçiş yapmıştım zamanında acayip fark var cfw 1000 kat üstünde ama bide hatası olmasa. Allah'ın izniyle oda olur zamanla...

iyi forumlar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
şu java işini çözseler yeter bana.

javanın gömülü oldugu cfwler var fakat bu seferde ovi maps calısmıo

alper0642

Üye
arkadaşlar pnht son çalışması c6-v20-42-5800 v52-007 yı bitirmiş fakat daha deneme aşamasında ve deneme sürümünü yayıladı sitesinde ben dosyayı indrdim dil olarak sadece eng ve vietnam dileri vardı ben türkçe ekleyip kurdum 1 gündür deniyorum şu an hiç bir sorun yok ben menunum sizlerlede paylaşmak iştedim ve fw yi multi uplaoada yükledim linkini sizlerle pylaşacam dosyanın sonuna ben by rasim diye yazdım bu sizi yanıltmasın burda emek var lütfen bir teşekürü çok görmeyin yükleme konusuna gelince jafla hemen hemen yüklemeyi herkes biliyor bilmeyenler maxside zaten dolu bakıp yapabilirler gerekirse ben yine yardımcı olurum foto felan eklemiyorum çünkü be bu fw ye sadece tr dil ekledim daha sonra gerekirse eklerim umarım konu silinmez ve sizlede memnun kalırsınız ama dediyim gibi inanın çok uğraştım bir teşekürü çok görmeyin --

kardeş pnht site linkini verebilirmisin, bi bakalım, elimizde uğraştığımız bişeyse tekrar uğraşmayalım, çünkü 042 lerde java sorunu vardı, senden ricam pnht linkini de eklersen kaynak göstermiş olursun, boşa emek harcamamış oluruz.

emeğin için teşekkürler

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya ben cfw kullanıyorum java yüklememe rağmen facebook açılıyor ama bağlantı hatası veriyo adamlar bileşenleri siliyo ama ram oranı aynı bir şey silmeyin ekleyin silince istediğim araçlar çalışmıyor...:ağlarım:

wolque

Üye
yükeldim fakat mesaj yazarken yazma dili english ve vietnam olarak var bunu halledebilir miyiz ?

--Usta--

--Usta--

Üye
Sadece 1 özellik ekleyip yeni diyolar ama bi farkı olmuyo ne zaman tam takır çalışan fw görücez. Aslında yapıyolar ama illaki bir aksilik çıkıyo nedense. cfw den orjinale geçiş yapmıştım zamanında acayip fark var cfw 1000 kat üstünde ama bide hatası olmasa. Allah'ın izniyle oda olur zamanla...

iyi forumlar

aynen aynen kardeş.adamlar küçük bi değişiklik yapıyo al sana yeni FW Hobaaa :nono:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu sürüm c6 20 v42 nin deneme sürümdür dün ben pnhtde bunu gördüm indirdim türkçe dili ekledim yükleyip ve şu anda halen kulanıyorum ve sizlerlede paylaşmak istedim sizin için upload etim kulanmak denemek isteyen arkadaşlarımız programikurup deneyebilirler kurulumu-ve-kullanim yükleme konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar varsa vereceyim jaf linkinden gereken yardımı alabilirler pnhtnin linkinida verecem bazı arkadaşlar daha fazla bilgi alabilirler bu jafla yükleme linki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html --------arkadaşlar buda pnhtnin fwyi yayınladığı sayfa linki burdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz .....

wolque

Üye
arkadaşlar bu sürüm c6 20 v42 nin deneme sürümdür dün ben pnhtde bunu gördüm indirdim türkçe dili ekledim yükleyip ve şu anda halen kulanıyorum ve sizlerlede paylaşmak istedim sizin için upload etim kulanmak denemek isteyen arkadaşlarımız programikurup deneyebilirler kurulumu-ve-kullanim yükleme konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar varsa vereceyim jaf linkinden gereken yardımı alabilirler pnhtnin linkinida verecem bazı arkadaşlar daha fazla bilgi alabilirler bu jafla yükleme linki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html --------arkadaşlar buda pnhtnin fwyi yayınladığı sayfa linki burdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz .....
yazma dili olarak türkçe yok bununla ilgilenicek misin ?

alper0642

Üye
arkadaşlar fw.yi hazırlayan binh24 pnht.ye asıl sürümü henüz vermemiş, ama kendi blog sayfasında premium sürümü yayınlamış,

bu kendisinin çalışması

bu linkte de aynı bu fw.nin Türkçe bilgileri eklenmiş hali, ancak maalesef java entegre ettiğim sürüm. javasız sürüm yapınca yayınlıycam.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zi-5800-c6v20-042-pnht-den-binh24-434991.html

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
evet yazma dili malesef tr deyil şu an bende bunun üzerinde çalışıyorum bitirince ekleyıp yayınlarım arkadaşım

wolque

Üye
kolay gelsin

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler. Fw kullanmaya gayet istekliyim ama bir tüerlü sorunsuz bi fw bulup da memnun kaldığım olmadı sonuç gene orjinale geridöndüm bekliyoz bakalım iyi bişey çıkarsa kullanırız.

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler. Fw kullanmaya gayet istekliyim ama bir tüerlü sorunsuz bi fw bulup da memnun kaldığım olmadı sonuç gene orjinale geridöndüm bekliyoz bakalım iyi bişey çıkarsa kullanırız.

Kardeş imzamda bulunan bir tane FWvar kesinlikle bir sorunu yok, takır takır çalışıyor, stabil, java vs. sorunu yok, şiir gibi bir dene istersen, bende çok aramıştım, yenisi çıkana kadar en iyisi bu (bence):d:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu fwde herhangi bi sorun yok

AlpReis

AlpReis

Üye
Bende phnt den premium sürümünü indirip TR ekledim, süper bişey, tavsiye edilir,

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yazma dili doğrudur eng

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt