C6 v20 42 5800 v52 007 pnht nin son çalışması premyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
C6 v20 42 5800 v52 007 pnht nin son çalışması premyum
:heyo:arkadaşlar pnht son çalışması c6-v20-42-5800 v52-007 yı bitirmiş fakat daha deneme aşamasında ve deneme sürümünü yayıladı sitesinde ben dosyayı indrdim dil olarak sadece eng ve vietnam dileri vardı ben türkçe ekleyip kurdum 1 gündür deniyorum şu an hiç bir sorun yok ben menunum sizlerlede paylaşmak iştedim ve fw yi multi uplaoada yükledim linkini sizlerle pylaşacam dosyanın sonuna ben by rasim diye yazdım bu sizi yanıltmasın burda emek var lütfen bir teşekürü çok görmeyin yükleme konusuna gelince jafla hemen hemen yüklemeyi herkes biliyor bilmeyenler maxside zaten dolu bakıp yapabilirler gerekirse ben yine yardımcı olurum foto felan eklemiyorum çünkü ben bu fw ye sadece tr dil ekledim daha sonra gerekirse eklerim umarım konu silinmez ve sizlede memnun kalırsınız bi not daha kurulumdan sonra boş hafıza 79 bence fena deyil neyse arkadaşlar dediyim gibi çok uğraştım bari sizde bi teşekürü çok görmeyin----rasim--işte link..... C6 V20 42 5800 007 BY RASİM TR.rar (101.26 MB)

• Beğen
Tepkiler: ftsrn123 ve Zafer Arslan

mkryvz

mkryvz

Üye
bunu bildirme nezaketin için teşekkür ederim ;)

ftsrn123

ftsrn123

Üye
kurmadım ama yeni bir güncellemmi gelcek şimdi :d

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
pnht de bulamadım konu linkini atarmısın hocam bana

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkaşlar linki yeniledim önceki linkte bi hata oluştu lütfen kusura bakmayın işte linki düzeltim burdan indirebilirsiniz saygılar fw tr dir unutmayın tabi teşekürlerinizide tabi----

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hocam pnht deki konuyu bulamadım pnht deki konu linkini verebilirmisin zahmet olmassa tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt