5800 için değil sanırım
flaşh atarken kimisinde hata veriyor kimisinde vermiyor bende anlamış değilim.. yazılımı tekrardan yapmam gerek. hard format atıp hafıza kartını biçimlendir, güncellemeden yüklersin haritalarıflash atarken %70 de takılıyor kurulum ve kopyalama çok yavaş mağaza ve haritalar yok ilk 2 gün iyiydi sonra kasmaya başladı neden %70 de hata veriyor
teşekkürler
200009fe.txtkardeşim bu bluetooth le dosya alırken alınan dosyaları direkt hafıza kartında göstremiyor muyuz fotograflar kendi klasorunde olmayınca galeride göstermiyor nasıl yapabiliriz bunu yada bi yol var mı ?
200009fe.txt
102828ac.txt bu 2 dosyayı ofw den çekip aynı yerlerine at değişimi onayla paketle flaşhla orijinal haline döner ve galeri her yeri görür...
Kardeşim nasıl yapıcam nerden bulucam bu iki dosyayı tam olarak anlayamadım ben olayı?
bencede en mantıklısı o ben kolay bişidir diye düşündüm değilmiş meğer![]()

ya senin yazılımı kurdum sonra sosyal ağları kurdum atıyo yardım edermisin
cwf yapmayacağını söyledinde litenin pek geleceğini sanmıyorum. kıyametten sonra senden süper cwf bekliyorum.
kardeşim depo hafızasını nasıl biçimlendirecem
nasıl silcem Teşekkürler abi. Yakında wp a geçicem ama ilk defa bi cfw yükledim çok başarılı mükemmel. Beni dikkate alır mısın bilmem ama uygulama açınca sol üstte uygulamanın açık olduğunu gösteren şeyi ve üst bardaki batarya bildirimini yeşil yerine beyaz olursa daha güzel olur. Bi de yeni sürümler çıkacak mı buu cihazı kardeşim kullanack.. Bi de abi araçlar internet ekstra gibi kalasörler silinmiyornasıl silcem