C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu arada c telefon belleğindeki prebuiltmedia klosörünü hafıza kartına kopyalayın duvar kağıdını telefon öyle görüyo indireceğiniz dosyaları tel efon hafızasına kopyalamayım hafıza karta kopyalayın telefon kendi hafızandaki videoyu resmi falan kullanmıo ram bellek böylece rahatllamış oluyo çok hızlı bir cfv

- - - Eklendi - - -

örnek olarak indirdiğin 1 videoyu telefon hafızasına indir videolar da gözükmez

- - - Eklendi - - -

hakan teşşekürler gerçekten süper olmuş

teşekkürler güle güke kullan :)

mercansu

Üye
%70 takılıyor her iki flahs yönteminide denedim ama olmuyor

iboona

Üye
ben de sorunsuz bir şekilde yüklendi bir öncekine göre daha hızlı olmuş :tşk:

asi6868

Üye
usta bi sonraki cwf güncellemesi yaparsan daha güzel görsel teması yükle yapabildiğin en iyisini yap sıradan şeyler olmassın bu cwfyi kullandığımdan beri telefonumu hiç böyle güzel sevmemiştim şimdi çok süper senden daha fazlasını istiyoruz diğer cwf ustalarından birazcık yardım falan al abi senin cwfler avrupada bin basar ... en kısa zamanda yenisi bekliyoruz umarım beni şaşırtırsın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta bi sonraki cwf güncellemesi yaparsan daha güzel görsel teması yükle yapabildiğin en iyisini yap sıradan şeyler olmassın bu cwfyi kullandığımdan beri telefonumu hiç böyle güzel sevmemiştim şimdi çok süper senden daha fazlasını istiyoruz diğer cwf ustalarından birazcık yardım falan al abi senin cwfler avrupada bin basar ... en kısa zamanda yenisi bekliyoruz umarım beni şaşırtırsın.

diğer cfw yapanlardan neyin yardımını alıcam?

asi6868

Üye

diğer cfw yapanlardan neyin yardımını alıcam?

diğer cwf yapıcılarda arada rakabet varsa ben bilmiyorum hani diyorum diğerleriyle bir olsanız ortaya daha güzel bir cwf çıkar diye düşünmüştüm yok sen istemiyorsan daha güzel yaparım diyorsan sen bilirsin ben kötü birşey demedim usta ama seninle kimse yarışımaz zaten ben zaten senin cwf'ni yüklemezdim kötü olsa insanlar daha fazlasını istiyor işte yanlışım varsa kusura bakma hakan kardeş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
diğer cwf yapıcılarda arada rakabet varsa ben bilmiyorum hani diyorum diğerleriyle bir olsanız ortaya daha güzel bir cwf çıkar diye düşünmüştüm yok sen istemiyorsan daha güzel yaparım diyorsan sen bilirsin ben kötü birşey demedim usta ama seninle kimse yarışımaz zaten ben zaten senin cwf'ni yüklemezdim kötü olsa insanlar daha fazlasını istiyor işte yanlışım varsa kusura bakma hakan kardeş
kusura bakma ama ortak bir cfw çıkartın filan belirtmemişin yorumda birazcık yardım al demişin... bende c7 var ve tüm 1. nesillere tlfnlara cfw çıkartıyorum.. olmayan telefonları ezbere yapıyorum deneme şansım gibi bişey yok... şuda var herkesin zevki farklıdır yazılımı birazda kendinize göre düzenlerseniz herkesin istediğini bir cfw olur... zaten daha güncelleme düşünmüyorum fp lite çıkacak diyorlar o zamana kadar bekliycem...

ense123

Üye
benim tellede şöyle bi sorun oldu dün akşam önceden yazmış olduğum mesajlar yeni yazdığım mesajların arkasına eklenip öyle yolluyordu sonra düzeldi bi arada mesaj düzenleyicisine erişilemiyor hatası aldım mesaj gönderirken böyle sorun yaşayan var mı varsa çözüm yolu bulan var mı acaba?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim tellede şöyle bi sorun oldu dün akşam önceden yazmış olduğum mesajlar yeni yazdığım mesajların arkasına eklenip öyle yolluyordu sonra düzeldi bi arada mesaj düzenleyicisine erişilemiyor hatası aldım mesaj gönderirken böyle sorun yaşayan var mı varsa çözüm yolu bulan var mı acaba?
hımm öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç.. sorun hala devam ediyormu peki?

Ercanb7272

Ercanb7272

Üye
arkadaşlar bunu nasıl yükleyecez bilin varsa yardım edebilirmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunu nasıl yükleyecez bilin varsa yardım edebilirmi

burada anlattım

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html#post5554590

ense123

Üye
sorun düzeldi sonradan ama neden böyle yaptı anlamadım hiç?

ense123

Üye
bende öle yapıyorum zaten uykuya bırakıyorum artık uyusun da dinlensin diye :D

idevlez

idevlez

Üye
rompatcher sys bin patcher.ldd not found siyor açamıyor neden acaba

zfrglr

zfrglr

Üye
tebrikler dostum cwf sorunsuz kuruldu ve çalışıyor ellerin dert görmesin

Üst Alt