C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bende denedim olmadı , sağlık olsun :)

hbwolf

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam tekrar düzenliycem arkadaşlar...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
kardeşim ben sorunsuz kullanıyorum...az önce bi arkadaşa yüklemeye çalıştım %70'te hata veriyor sürekli, dead de yemiyor yazılım açılıyor ama bileşenlerin bazıları açılmıyor...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benimde anlamadığım bu kiminizde yükleniyor kiminizde yüklenmiyor...

maxicep15

Üye
kardeşim eline sağlık çok güzel bir cfw olmuş özellikle telefon hafızası 487 mb olması çok güzel :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CABBAR

CABBAR

Üye
138 mb az değil mi? normal flaş atmam yeterli demi? ayrıca eline sağlık:)

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Kendi cihazımda kurdum, ilk başta phoneixte hata verdi , webcamı söktüm driveri sildim . Tekrar denedim sonuç olumlu. Ve ayrıca başarılı bir CFW olmuş şahsen begendim. Teşekkürler !

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Kardeşim yazılımını bende test etmek istedim. Herşey kusursuz çalışıyor. Yalnız arkadaşların dediği gibi %70 de takılıyor. Ben dead olarak ta denedim güncelleme olarak ta denedim. Yüklendi. ama arkaplansız açılıyor. Şu anlık tek sorun bu. Bilgin olsun. İyi çalışmalar kolay gelsin. :)

- - - Eklendi - - -

He bir de kardeşim Mobil Veri Widgetinde problem var. O problem benimde başıma geldi. O widget i ROFS-2 ye de at sorunsuz bi şekilde değişir. :)

jakobs21

Üye
güzel olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yazılımını bende test etmek istedim. Herşey kusursuz çalışıyor. Yalnız arkadaşların dediği gibi %70 de takılıyor. Ben dead olarak ta denedim güncelleme olarak ta denedim. Yüklendi. ama arkaplansız açılıyor. Şu anlık tek sorun bu. Bilgin olsun. İyi çalışmalar kolay gelsin. :)

- - - Eklendi - - -

He bir de kardeşim Mobil Veri Widgetinde problem var. O problem benimde başıma geldi. O widget i ROFS-2 ye de at sorunsuz bi şekilde değişir. :)

hımm benim anlamdığım konu şu kimilerinde sorunsuz yükleniyor ama çoğu kişide hata var... Herkes alsa hatayı tamam dicem ama kafa karıştırıcı bi durum neyse saolasın bilgin için kardeşim...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
sorun düzeltildimi acaba?

okanbiz

okanbiz

Üye
% 70 takılıo ama devam edio sıkıntı yok

okanbiz

okanbiz

Üye
bende sorunsuz kullandığım en iyi cfv bence

- - - Eklendi - - -

cfv yükler ölü telefon butonunu isaretleyin sorun olmuyor

- - - Eklendi - - -

he o butonu yükle sırasında altta bi b uton var onu iarretleyin

- - - Eklendi - - -

o butonu phoneix i türkçeye çevirrek bulabilrsiniz

- - - Eklendi - - -

butonu tıklayınca %70 de takılmıor

- - - Eklendi - - -

http://turbobit.net/6hw4aju2q4ri.html

- - - Eklendi - - -

indirin görün

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkürler...

okanbiz

okanbiz

Üye
bu arada c telefon belleğindeki prebuiltmedia klosörünü hafıza kartına kopyalayın duvar kağıdını telefon öyle görüyo indireceğiniz dosyaları tel efon hafızasına kopyalamayım hafıza karta kopyalayın telefon kendi hafızandaki videoyu resmi falan kullanmıo ram bellek böylece rahatllamış oluyo çok hızlı bir cfv

- - - Eklendi - - -

örnek olarak indirdiğin 1 videoyu telefon hafızasına indir videolar da gözükmez

- - - Eklendi - - -

hakan teşşekürler gerçekten süper olmuş

Üst Alt