C6 Rm-718 ve C7 Rm-675 Downgrade mevcut galiba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar NAvfirmden quality assurance serverinde C6.01 ve c7 için eklenmiş dikkat ettiniz mi hiç ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bildiğim kadarıyla Adamın biri N8 in Dosyasını Editleyerek C7 Anna 25,8 e dönüş yaptı...

mmb7982

mmb7982

Üye
bencede böyle bişey olmalıydı ve umarım gerçektir.

hakan_710

hakan_710

Üye
bu konu açılarak sanırım kobay arayışına girilmiş belki de ben yanlış anlamışımdır. :hmmm bu tarz riskli konular açıldığında denenmemesi önemle vurgulanmalı ve denemek gerekiyosa konuya açan arkadaşımız ilk önce deneyip izlenimlerini yazmalı. yoksa birçok arkadaşımız konuyu tam anlamadan denemeye kalkıp cihazlarını servislik yapabilir

dekor67

dekor67

Üye
ama hayat rislerle guzeldır dimı

hakan_710

hakan_710

Üye
ama hayat rislerle guzeldır dimı
eğer o kadar para verdiğin yeri geldiğinde gözün gibi baktığın cihazı sadece güzellik olsun diye riske atıyosan söyleyecek bişey bulamıyorum. tabi karar sizin herkes cihazına istediğini yapabilir. ama yapmadan öncede olacaklara hazırlıklı olmalıdır körü körüne bişeyler yapmak bana göre değil en azından

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu konu açılarak sanırım kobay arayışına girilmiş belki de ben yanlış anlamışımdır. :hmmm bu tarz riskli konular açıldığında denenmemesi önemle vurgulanmalı ve denemek gerekiyosa konuya açan arkadaşımız ilk önce deneyip izlenimlerini yazmalı. yoksa birçok arkadaşımız konuyu tam anlamadan denemeye kalkıp cihazlarını servislik yapabilir

eğer o kadar para verdiğin yeri geldiğinde gözün gibi baktığın cihazı sadece güzellik olsun diye riske atıyosan söyleyecek bişey bulamıyorum. tabi karar sizin herkes cihazına istediğini yapabilir. ama yapmadan öncede olacaklara hazırlıklı olmalıdır körü körüne bişeyler yapmak bana göre değil en azından[/QUOTE
açıkca NEDEMEK istediğini yaz sen buraya NE KOBAYI NE anlatmak istiyorsun buna acıklık getir
benim yazdıgım paylastıgım satırla belli sen ilk yazdıgın satırlarıı oku ondan senin yazdıklarına cevaplandırırım

(
Arkadaşlar NAvfirmden quality assurance serverinde C6.01 ve c7 için eklenmiş dikkat ettiniz mi hiç ? demişsim dimi ? ben sana veya onu hiç kimseye yükleyindiye bir yazılı
acılamada yapmadım sen oturdugun yerde Konuyu farklı yerlere cekmen cok YANLIS Arkadasım ilk kendını sorgula herkez SEN DEĞİL ! yanlış anlayıpda yanlış kelimeler YAZMA !!!

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer o kadar para verdiğin yeri geldiğinde gözün gibi baktığın cihazı sadece güzellik olsun diye riske atıyosan söyleyecek bişey bulamıyorum. tabi karar sizin herkes cihazına istediğini yapabilir. ama yapmadan öncede olacaklara hazırlıklı olmalıdır körü körüne bişeyler yapmak bana göre değil en azından[/QUOTE
açıkca NEDEMEK istediğini yaz sen buraya NE KOBAYI NE anlatmak istiyorsun buna acıklık getir
benim yazdıgım paylastıgım satırla belli sen ilk yazdıgın satırlarıı oku ondan senin yazdıklarına cevaplandırırım

(
Arkadaşlar NAvfirmden quality assurance serverinde C6.01 ve c7 için eklenmiş dikkat ettiniz mi hiç ? demişsim dimi ? ben sana veya onu hiç kimseye yükleyindiye bir yazılı
acılamada yapmadım sen oturdugun yerde Konuyu farklı yerlere cekmen cok YANLIS Arkadasım ilk kendını sorgula herkez SEN DEĞİL ! yanlış anlayıpda yanlış kelimeler YAZMA !!!
amacım tartışma yaratmak değil ilk olarak bunu belirteyim. belki ben yanlış anlamışımdır demişim farkındaysan. yarın bigün biri deneyip cihazınızı bozarsa senin başını ağrıtır denenmemesi için birşeyler yazabilirsn demek istemiştim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
amacım tartışma yaratmak değil ilk olarak bunu belirteyim. belki ben yanlış anlamışımdır demişim farkındaysan. yarın bigün biri deneyip cihazınızı bozarsa senin başını ağrıtır denenmemesi için birşeyler yazabilirsn demek istemiştim.
allah aşkına Benim başımı neden artıcaksınız ben yapın edin demiyorum ki zaten downgrade nedır cogu kısı bılmez sende mantıksal olarak bilmediğin bir işe el atmazsın atarsan eğer bunların Sorumlusu kendın olursun herzaman için resimdede Görünüyor Bu downgrade Olayı Olacak Suan için belirli ülkeler için var navfirmi açıpda baktınmı hiç? ben burda elimden geldigince herkez bilgimin yettiğince yardımcı olmaya çalısıyorum bunda kötü veya art niye aramasınlar kimse Lütfen yazılanları tam anlamadan Kalkıpda Farklı arayışlar içine girmeyelim

hakan_710

hakan_710

Üye
allah aşkına Benim başımı neden artıcaksınız ben yapın edin demiyorum ki zaten downgrade nedır cogu kısı bılmez sende mantıksal olarak bilmediğin bir işe el atmazsın atarsan eğer bunların Sorumlusu kendın olursun herzaman için resimdede Görünüyor Bu downgrade Olayı Olacak Suan için belirli ülkeler için var navfirmi açıpda baktınmı hiç? ben burda elimden geldigince herkez bilgimin yettiğince yardımcı olmaya çalısıyorum bunda kötü veya art niye aramasınlar kimse Lütfen yazılanları tam anlamadan Kalkıpda Farklı arayışlar içine girmeyelim
bak amacım tartışma yaratmak değil diye baştan söledim. navifirm i falan kullanmayı da biliyorum şüphen olmasın. profilime gir bak bende senin gibi insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. en ufak bi şeyde sinirlenmek ne sana yakışır ne de bana ortada bir yanlış anlaşılma mevcut. karşındaki insanı hiç bi zaman da küçük görme emin ol herkesin bilmediği bi sürü konu var. yanlış şeyler yazmışsın da demedim. millet zarar görürse senin başını ağrıtır dedim bence büyütmeye gerek yok konu kapansın. bişey demiyorum artık ii forumlar

cengizx1

cengizx1

Üye
beyler tartısmayın bırazdan denıcem ben rahat olun sorumluluk bana ait ;)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyler tartısmayın bırazdan denıcem ben rahat olun sorumluluk bana ait ;)
neyi deniyeceksin geri dönmeyimi ? Kullandıgın sürüm zaten 25.07 suan içinde 25.07 var bir alt sürümü yok yani 24.07 veya 22.1 bunlar ekli deyil ki ve sadece belli ülkeler var onlarıda ilerleyen günlerde görücez

cengizx1

cengizx1

Üye
neyi deniyeceksin geri dönmeyimi ? Kullandıgın sürüm zaten 25.07 suan içinde 25.07 var bir alt sürümü yok yani 24.07 veya 22.1 bunlar ekli deyil ki ve sadece belli ülkeler var onlarıda ilerleyen günlerde görücez

haklısın geri surum 25.07 bı an ıcın kafam karıstı kusura bakma :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim Dowgrade amacı bir önceki sürüme geri dönmektir. Quality assurance serverlerine daha yeni yükleniyor. tam anlamıyla yüklenmemiş değil bazı ülkeler için var ne olacagı da belli degil

cengizx1

cengizx1

Üye
aynen kımseye tavsıye etmıom denemesınler sımdılık ben yanlıslıkla denedım tel acılmıo ama suan cozdum olayı bılmeyen arkadaslar hıc ugrasmasın benden tavsıye :nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia tahminimce belleden sonra downrage olayını da çözücek

17faruk

Üye
arkadaşlar bende telefona belle yükledim (c7)bir kaç hata wardı dedim geri anna yı yükleyeyim nedeolsa yakında belle çıkacak orda hatalar düzeltilir onu yüklerim ama malesef geri anna yı yükleyemedim bir sürü şey denedim hep aynı hata

Verifying communication to product (before flash finalizing)
Failed to verfy communication to product

ve sonrada bu yazı çıkıyo
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

nasıl düzeltirim bunu nasıl geri yükleme yaparım bilen warmı_?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
N8 C7 C601 gibi telefonlarda aynı rom varken downgrade olmaması zaten garipti ki bu da sanırım bootloader kilidinin yazılımıyla alakalı bir sorundu ve Nokia bunu çözmeye çalışıyor olabilir
Eğer ki tahminim doğruysa bu Downgrade işlemiyle ilgili dosyalardan Bootloader kilidini aşmak için gerekli bazı bilgiler elde edilebilir ve eğer ki bu olursa bakın siz asıl şamataya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt