uygulamalarda kastığını hiç hatırlamıyorum arada tek tük kasma olmuştur ama bu sürüm kadar sık değilGüzelmiş, efektif. Ama uygulama performans durumu nasıl?
ah hüseyin abi o sürüme tekrar yüklemek için ne vermezdimaynı benim telefon![]()
![]()

kim bilir nezaman çıkarneyse belle çıkana kadar idare et![]()

herhangi bi kamerayla çekiverŞu telefonu çekebileceğim birşey olaydı şimdi çeker yayınlardım da yok abi, malzeme eksikliği var. : )

fırsatın olduğu bir zaman çekersin kardeş acelemiz yokYok ki abi, sadece gizli kamera var istasyonda : ))

çıkar çıkar o zaman hayırlı olsunkim bilir nezaman çıkardiğer hüseyin abi(hizan) c7 yi satıp sıfır n8 almış
![]()

hemen şart değil Ne zaman müsait olursan o zaman çekŞu telefonu çekebileceğim birşey olaydı şimdi çeker yayınlardım da yok abi, malzeme eksikliği var. : )

uygulamalarda kastığını hiç hatırlamıyorum arada tek tük kasma olmuştur ama bu sürüm kadar sık değil
----------Eklendi @ 04:12:11 ---------- Yazıldı @ 04:10:41 ----------
ah hüseyin abi o sürüme tekrar yüklemek için ne vermezdim![]()

la yok niye vazgeçeyimbize yüklettin sonra yenısi gelince vazcaydın de mi
keşke downgrade imiz olaydı![]()
ben mecburiyetten geçtim yoksa belle gelene kadar kalırdım o sürümde benla yok niye vazgeçeyimben mecburiyetten geçtim yoksa belle gelene kadar kalırdım o sürümde ben

hahharika sürümmüş yaa 24 ten çok çok daha iyi 24 ün hızına göre daha hızlı
arkadaş hız görmedi sanırımMerhaba arkadaşlar.
C7 RM-675 product kodlu telefonlar için Türkiye sürümü Navifirm'de indirilmeye hazır. Flash atmak için bekleyen arkadaşlara duyurulur.
türkiye sürümü naviye ayın 15 den önce geldi neden yeni çıkmış gibi konu açıyorsun.
türkiye sürümü naviye ayın 15 den önce geldi neden yeni çıkmış gibi konu açıyorsun.
tartışmaya ne gerek dostlar...