Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

profdjmawis

Üye
Yukarıdaki adımları takip ederek işlemi gerçekleştirdim. Herşey yolunda Belle ile...
aynen adımları izleyin arkadaşlar yok böyle bir hız herkese teşekkür ederim emeği geçenlerden Allah razı olsun.

daha 10 dk önce belle'ye kavuştum şimdi inceliyorum. İnşallah bir hata ile karşılaşmam.

dekor67

dekor67

Üye
c7 belle yukleyen arkadaşlar cihazınız garanti dısı kaynak nokia muşteri hizmetleri

profdjmawis

Üye
c7 belle yukleyen arkadaşlar cihazınız garanti dısı kaynak nokia muşteri hizmetleri
dekor67 arkadaşım. nokia suite ile kontrol ediyorum ve garanti durumu geçerli yazıyor. sanmıyorum yazılım dolayısı ile garanti dışı kalacağını..

mustafamahdum

Üye
dekor67 arkadaşım. nokia suite ile kontrol ediyorum ve garanti durumu geçerli yazıyor. sanmıyorum yazılım dolayısı ile garanti dışı kalacağını..

belleyi yükledikten sonra anna yı tekrar yukleyebiliyoruz degıl mı ?

Hakan2635

Hakan2635

Üye
arkadaşlar,

belirtilmiş olan adımları denedim, fakat son adım olan "ok" tıkladıktan 30 sn sonra hata verdi. o an başımdan kaynar sular döküldü. 6 adımı tekrardan denedim ve aynı hata. ne yazık ki tel gitti dedim. sonrasında teli açmayı denedim, ve bu gece şanslıymışım tel açıldı.

bu hata neden kaynaklanmış olabilir. ve bu şekilde yapmaya çalışırken telefon açılmaya bilir mi? ayrıca mustafamahdum arkadaşın sorduğu soruya cevap verebilir misiniz?

Teşekkürler nokia cı arkadaşlar

ugurmuldur

Üye
elinde romu olan tekrar upload edebilir mi

Üst Alt