c6-01 RM-718 111.030.0610 türkçe dil yok yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 RM-718 111.030.0610 türkçe dil yok yardım
c6-01 RM-718 111.030.0610 prcd cod:059d916 bu kodu değiştiremedim ben denedim olmadı bu işi yapan arkadaşlara götürdüm

onlarda yapamadı tek carenin bu yazılıma türkçe dil eklenmesi olduğunu söylediler

onuda burdaki profesynel arkadaşlara sesleniyorum bu yazılıma tr dil eklentisi yapacak arkadaş lütfen
bana yardımcı olsun

saygılarımla

doctorrr

doctorrr

Üye
bende öyle bir sorun yaşamıştım bi ustamız (bleco2) bana özel bi yazılım hazırlamıştı buyur :spr

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle bir sorun yaşamıştım bi ustamız (bleco2) bana özel bi yazılım hazırlamıştı buyur :spr
sorunun giderilmedi saol ama senin verdin yazılı linki kırık bi bakarsan teşekkürler

doctorrr

doctorrr

Üye
kırık değil yahu resimdeki kodu gir authorize download a tıkla aşağıdaki kırmızı butona :oke:

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

- - - Eklendi - - -

kırık değil yahu resimdeki kodu gir authorize download a tıkla aşağıdaki kırmızı butona

dikkat etmemişin pardon indirip deniyorum test edince buraya yazarım :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
:spr

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
[bende öyle bir sorun yaşamıştım bi ustamız (bleco2) bana özel bi yazılım hazırlamıştı buyur :spr

KARDES BU (bleco2) ustamıza nasıl ulasa bilirim bi yardımcı olsan galiba benim sorunu o hallader saygılar

doctorrr

doctorrr

Üye
yanlış yazmışım belco2 :kıskıs: flashlamada zorluk mu çektin? :allalla:

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi

KARDEŞİM SENDEN ALLAH RAZI OLSUN TAM 1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM İŞE SONNOKTAYI SEN KOYDUN YERİNİ BİLSEYDİMSANA Bİ YEMEK BORCUM VARDERDİM AMA KARŞILAŞIRSAK İNAN Bİ YEMEK BORCUM OLSUN COK COK TEŞEKKÜR EDERİM :oke:

dgrszz

dgrszz

Üye
    Konu Sahibi
sana ve belco2 arkadaşa da teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve belco2
belco2

belco2

Üye
önemli olan senin işin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt