Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 RM-718 DroidDrops türkçe yapabilecek olan var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
djkalpsz
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-01 RM-718 DroidDrops türkçe yapabilecek olan var mı ?
Yabancı bi forumda buldum . Çok hoşuma gitti yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaptan23
Üye
evet süper ama türkçe değil yapan çıkarsa güzel olacak
Anil-D
Üye
evet guzelmis
kaptan23
Üye
türkçe yaptım ama t9 yükleyemedim
- - - Eklendi - - -
http://www.mediafire.com/?2hoyy0yop23o75d al kardeşim türkçe hali
djkalpsz
Üye
Konu Sahibi
eline sağlık kaptan teşekkürler indiriyorum bakalım nasılmış
turkcelestirme icin tesekkurler cok guzel calısıyor kilit ekrani cok hosuma gitti.kendi tarayicısını kullaniyorum gayet ıyı donma gibi bır problemle karsilasmadim gayet stabil calisiyor herkeze tavsiye ederim.
PYTHONs
Üye
Güzelmiş.
By Kavak
Üye
Bu cfw nin 2.0'ı çıkmış. Onun Türkçesini de yapabilecek var mı?
djkalpsz
Üye
Konu Sahibi
2.0 çok güzel görünüyo valla . Kaptan23 bi el atıp türkçe yaparsa süper olacak
kaptan23
Üye
arkadaşlar beğendiğinize sevindim yalnız iş için yirmi gündür bağlanamiyorum siteye beş gün daha seminer var üzgünüm normalde 2 0 in da çevirisi ni yaptım yalnız t9 ün da sorun yaşadım diye paylas ma dim onu geldiğim de yapabilir isem paylaşacam
bagus
Üye
hocam ne zaman bıtecek v2
ÇaRşI 2387
Üye
türkçesi çıksında bir an önce düzenlemeye başlıyalım
MaxipmaN
Üye
ingilizce bile kullanırım dilimiz gelişir yeter ki tel yeniymiş gibi bir izlenim bıraksın
escape72
Üye
valla eğer türkçeye çevirip t9 kurulsa hiç değiştirmeden kullanırım
ÇaRşI 2387
Üye
bende biraz kullandım yapılması gereken modlar var, tuş kilidi titreşimi bile kaldırılmamış düşün artık. Ama tabiki maksat değişiklik ;D
escape72
Üye
Cfw yapabilen arkadaşlar şuna bir el atın yaa ben t9 olmadan mesaj yazamıyorum halledin şunu
kaptan23
Üye
dil değişiyor kolay ama t9 yani yazma dilini bir türlü Türkçe yapamadım core kilidi kırılmıyor