C6 Fw'sine Nokia Maps yeni versiyon 3.4 entegre etme

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
Navigasyonda bence en iyisi.Ndrive ın en iyi özelliğide dokunmatik ekranlarla olan muhteşem uyumu...
reis çok güzel anlatmış.forumda var...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html
konudaki dosyaları indir.hafıza kartına kopyala.
ndrive.sis dosyasını kurmayı dene.
yalnız ovi maps'i entegre ettiysen sorun verecek.zaten onun için dene demiştim.(dahili
bileşen hatası)
bunuda aşmanın yolu var :D
ndrive kurulumu içindeki çakışan bileşenleri çıkarttım."nema problema"
deniycem kardeşim, ama pazar gündüz artık, sahur vakti geldi, ihtiyaçları halledip deriiiiin bir uyku, sonra bunu deniycem senin gül hatrın için ve inşaallah bende beğenirim. hayırlı günler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Ben C6 kullanmıyorum v51 için bahsetmiştim.Ama C6'da da bir üst versiyon çıktığı zaman bunları FW ye gömmek aynı sonuçlara yol açacak.Ben sadece fikrimi söylemiştim.İsteyen yükleme yapabilir elbette.

Konu C6 Fwsi olduğu için bahsettim. Dediğiniz doğru ovi leri gömmek sorun çıkarıyor. En iyisi güncellemelerden kurmak :oke:

henes_42

henes_42

Üye
Konu C6 Fwsi olduğu için bahsettim. Dediğiniz doğru ovi leri gömmek sorun çıkarıyor. En iyisi güncellemelerden kurmak :oke:

arkadaşlar konuyu burada görünce ben uğraşarak nokia maps'i modifiyenin içine entegre ettim ve tlf.na geçişte yüklü olarak geçiyor, ilk açılışta c 79.8 mb oldu. ancak sizler bu çalışma sonucunda sorun çıkarıyor demişsiniz. engin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak nasıl sorunlar yaşayabilirim söyleyebilirmisiniz, teşekkürler

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu burada görünce ben uğraşarak nokia maps'i modifiyenin içine entegre ettim ve tlf.na geçişte yüklü olarak geçiyor, ilk açılışta c 79.8 mb oldu. ancak sizler bu çalışma sonucunda sorun çıkarıyor demişsiniz. engin bilgi ve tecrübelerinize dayanarak nasıl sorunlar yaşayabilirim söyleyebilirmisiniz, teşekkürler

hani yazılım güncellemelerinden yeni sürüm çıktığında güncelle dediğimizde bu bir dahili bileşen deyip yüklenmez diyor arkadaşlar ama denemedim malesef daha yeni sürüm çıkmadığı için ama öyle bir sorun olucağını sanmam olsa zaten içindeki 3.3 versiyonundada olması lazım

--------------- Ekleme ---------------

Şuan için hepsinin güncel versiyonları C6 Fwde güncel ve çalışır halde (Orjinal FW'de tabi. Modlu Versiyonları Denemedim)

nasıl güncel versiyonu içinde maps'i bi açtabak güncel versiyonmu yoksa 3.03 versiyonmu???
ayrıca yeni versiyonu telefona yüklersek 10mb yer gidiyor hafıza kartına yüklersek iyi olmuyor ben sadece haritaları hafıza kartında tutuyorum programın kendisi telefonda oluyor

henes_42

henes_42

Üye
sorun olacağını bende sanmıyorum, zira kendi orjinalinde gelen 3.03 sürümünü nasıl güncelleyebiliyorsak, ovi mağazayı nasıl günceleyebiliyorsak bunda da sonradan çıkacak güncellemede sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, şu an için entegre ettiğim modifiyem gayet güzel çalışıyor,biraz önce navigasyonu denedim güzeldi

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
sorun olacağını bende sanmıyorum, zira kendi orjinalinde gelen 3.03 sürümünü nasıl güncelleyebiliyorsak, ovi mağazayı nasıl günceleyebiliyorsak bunda da sonradan çıkacak güncellemede sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, şu an için entegre ettiğim modifiyem gayet güzel çalışıyor,biraz önce navigasyonu denedim güzeldi

sevindim dostum iyi gunlrde kullan

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

uydu

uydu

Üye
Bildiğiniz gibi C6 firmwaresinde nokia maps 3.3 kullanıyordu bu verdiğim linki fw editlerken kopyalayın yeni sürüm eklensin sonradan yüklediğinizde C: sürücüsünden yiyor çünkü

buyrun link:

ellerine emeğine saplık hocam bide nasıl modifeye yaptığını anlatsan daha faydalı olursun. daha çok beğeni toplarsın.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
ellerine emeğine saplık hocam bide nasıl modifeye yaptığını anlatsan daha faydalı olursun. daha çok beğeni toplarsın.

valla bu işi yapacak olan arkadaşlar gerekli bilgiyi öğrenmişlerdir diye düşünüyorum her konuyada ayrıntılı şekilde anlatamam ya dimi :D kısaca nasıl olacağını yazdım zaten içindekileri kopyala yapıştır ve değiştir bunuda bilmeyenler hiç uğraşmasın

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar yapana kadar baya bi uğraştırdı, 2 kez flashladım telefonu, ama başardım, telefon hafızasından baya yer kazandırdı. yüklemeye gelince modifiyeyi nokia frimware editor ile açın, indirdiğiniz dosyayı rar.dan çıkartın, rardan açtığınız dosyadaki private, resource ve sys gibi klasördeki dizinleri, modifiyeyi açtığınız nokia frimware editordeki aynı klasörlerin içine atacaksınız, ancak çok dikkatli olun,örneğin 1011aa20 klasörü modifiyede var diyelim, indirdiğiniz rar dosyasında da var, klasörü sürükleyip modifiyeye bırakırsanız eski klasörü silersiniz, o yüzden klasörün içindeki dosyaları, modifiyede aynı klasörü açıp klasörün içine atacaksınız. biraz uğraştırıcı bişey, bunu çözeeceğim diye dün sahura kadar yatmadım, ama sahurda modifiyeyi geçtim, bugün navigasyonu test ettim çalıştı,

bunu çözerseniz zaten bundan sonra modifiyelere istediğiniz programları geçebilirsiniz kendiniz,kendi modifiyenizi kendiniz yaparsınız. kolay gelsin

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Teşekkürler

Üst Alt